- 20 Ocak 2021
- 1.992
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çocuğuna ilgili konuşmayın arkadaşım.o sizin hakkınızda bisi demiyor. Ne işiniz varv7 yaşında çocukla yok huniyle oldu vs diye dalga geçmeye.Allahaskina.yapmayin etmeyin.rabbim verdi onu bana.olsun diye ne dualar ettim.imkansizlar imkânlı oldu rabbim sayesinde.ama şu an ona bir aile ortamı sunamadım.icin mutsuzum.herseyi alsam ilgili bir baba alamayacağım ona.o zaten babasını sormuyor.konuyu açıyorum.ben onun hakkında konuşmak istemiyorum. Sorma lütfen diyor.uzuluyorimNe alaka? Bunlar hep 39 yaşında hala tam olamayan cinsellikten işte. Hayır, ne alaka? Oluş şeklini söyleyince senin çocuğun ahlaksız mı olacak? Bunları yüksek ateşten falan sayıklamışsındır inşallah.
Manoş bir tek sen doğurmadın. Bir tek sen çocuk büyütmüyorsun. Ekstra bir özelliği yok senin çocuğunun hiç kusura bakma, kel alaka bir hassasiyet şu an.Çocuğuna ilgili konuşmayın arkadaşım.o sizin hakkınızda bisi demiyor. Ne işiniz varv7 yaşında çocukla yok huniyle oldu vs diye dalga geçmeye.Allahaskina.yapmayin etmeyin.rabbim verdi onu bana.olsun diye ne dualar ettim.imkansizlar imkânlı oldu rabbim sayesinde.ama şu an ona bir aile ortamı sunamadım.icin mutsuzum.herseyi alsam ilgili bir baba alamayacağım ona.o zaten babasını sormuyor.konuyu açıyorum.ben onun hakkında konuşmak istemiyorum. Sorma lütfen diyor.uzuluyorim
Benim yavrum hakkında konuşmayın.nokta.olus şekli vs.rahatsiz.oluyorumNe alaka? Bunlar hep 39 yaşında hala tam olamayan cinsellikten işte. Hayır, ne alaka? Oluş şeklini söyleyince senin çocuğun ahlaksız mı olacak? Bunları yüksek ateşten falan sayıklamışsındır inşallah.
ya cunku anlatmiyosun adami eminim yani gidip adam beni dovdu, hamileyken ustumde tepindi, babama meydan dayagi atti ama ben hala onunla evlenmek istiyorum desen psikolog neden seninle is yerini konussun? o zaman degistir psikiyatriye git tedavi ol madem terapi isine yaramiyor. ama yazik sana da cocuguna da.Psikolog bu adamı bırak dedi.cozumleri gayet iyiymiş.hakliymis kadin.aslinda devam etsem diyorum ama zam yapmış saati 200 lira.ama hep aynı şeyleri konuşuyoruz.isyeri vs.isyeri ekmek kazandığın yer.orayi öyle görüyorum.ben boşverdim işyerini.benim üzerimde konuşalım.diyorum.verim alamadım ama olmazsa online psikiyatri bulacam.cozecem sorunlarimo
Normal insanlar güler geçer, rahatsız olmaz. Normal insanlar yıllarca vajinismus ile de yaşamaz gider tedavi olur. Parana kıyıp onu da yapmadın değil mi? Bak nelere mal oldu. Bunun da büyük payı var şu durumunda.Benim yavrum hakkında konuşmayın.nokta.olus şekli vs.rahatsiz.oluyorum
Gecmis olsunnIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Ona öyle öğrettim ki sana zararı yoksa böcek de olsa hicbir canlıyı öldürme.bocege bile zarar vermez.
Ona öğrettim ki eski giysi oyuncak vs ihtiyaç sahiplerine verdik kutu kuru.once istemedi.sonra kabul etti.iyilik edersen iyilik bulursun.iyi ol.kotu olma.bircok şeyi öğrettim ona.
Kırmızı erik çok sever.agacta görmüş.istedi.gittim marketten aldım.haram dedim.bu helal dedim.anladi.simdi canı gitse bir ağaçtan bisi koparmaz.belediyenin ağaçları var dut var burada.koparmadan sorar bu birisine ait mi.hayir oğlum buradan ye.bu belediyenin.alir yer.oyle bor cocuk
Hayır bunları ben öğrettim.dini eğitime de yolladim.ben yaptimçocuğuna yıllarca annenler bakmadı mı?
öyle bir eğittim ki derken?
annen baban iyi çocuk yetiştirmiş onu demek istedin galiba.
Cok garip ayağa kalkıp mutfağa gidemiyorum.bisi yemedim.hafif öksürük de başladı.buna da yalan diceksiniz.hastaligima da inanmazsınız ama cumaya kadar raporuydu kızlar eğer iyi hissetmezden diğer hafta bir 5 gün daha evde olacam.bu hafta forumda ben de varım.yattigim yerden yazarım:)Gecmis olsunn
Eski es niye engelliyor korona diye yahu_?
Telefondan gecmiyor bu hastalık haberi vardır ins.
kk ya girecek kadar gücünüz varsa ölmezsiniz merak etmeyin.
İc ıhlamurunu yat dinlen ablacım.
Neden gömdün kendini hemen
Şimdi görüntülü aradım eski eş.actim.yalan söylüyorsun sen hasta değilsin dedi.mesaj ekran görüntüsü gönderdim.yine engellemiş.Gecmis olsunn
Yalnızım çok yalnız.butun bu saçmalıkların sebebi hep yalnız olmam.dsyanilacak gibi değil.olay cinsellik değil.evlilik programlarına amcalar çıkardı derdi ki akşam olunca duvarlar üstüne.ustume geliyor.ne saçmalığı bunlar.bunlar bana olmuyor.o zaman bekardım ailemle yaşıyordum.
Şu an akşam olunca aynen depresyona giriyorum.aglama krizleri yalnızlık hissi.hava zaten kapalı.mevsim kış.sadece yuvam.olsun istiyorum
Şu an iyiyim.telefonda akşam o haberi alınca aklıma vefatlar geldi.korktum.simdi iyiyim psikolojik olGecmis olsunn
Oluş şekli derkenBenim yavrum hakkında konuşmayın.nokta.olus şekli vs.rahatsiz.oluyorum
Ölsem adamın umrunda değilim.bunu kabullenemiyorum.umrunda değil.karisi korona.su an bir üşüme geldi.hani ateş oluyordu bu hastalıkta ben donuyorumGecmis olsunn
Leylekler getirdiOluş şekli derkenyavrun nasıl oldu ki
Eski karısıÖlsem adamın umrunda değilim.bunu kabullenemiyorum.umrunda değil.karisi korona.su an bir üşüme geldi.hani ateş oluyordu bu hastalıkta ben donuyorum
Senden gelecek cevap ancak böyle olurLeylekler getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?