Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Çocuğuna ilgili konuşmayın arkadaşım.o sizin hakkınızda bisi demiyor. Ne işiniz varv7 yaşında çocukla yok huniyle oldu vs diye dalga geçmeye.Allahaskina.yapmayin etmeyin.rabbim verdi onu bana.olsun diye ne dualar ettim.imkansizlar imkânlı oldu rabbim sayesinde.ama şu an ona bir aile ortamı sunamadım.icin mutsuzum.herseyi alsam ilgili bir baba alamayacağım ona.o zaten babasını sormuyor.konuyu açıyorum.ben onun hakkında konuşmak istemiyorum. Sorma lütfen diyor.uzuluyorim

Manoş bir tek sen doğurmadın. Bir tek sen çocuk büyütmüyorsun. Ekstra bir özelliği yok senin çocuğunun hiç kusura bakma, kel alaka bir hassasiyet şu an.

Benim yavrum hakkında konuşmayın.nokta.olus şekli vs.rahatsiz.oluyorum

ya cunku anlatmiyosun adami eminim yani gidip adam beni dovdu, hamileyken ustumde tepindi, babama meydan dayagi atti ama ben hala onunla evlenmek istiyorum desen psikolog neden seninle is yerini konussun? o zaman degistir psikiyatriye git tedavi ol madem terapi isine yaramiyor. ama yazik sana da cocuguna da.

Benim yavrum hakkında konuşmayın.nokta.olus şekli vs.rahatsiz.oluyorum
Normal insanlar güler geçer, rahatsız olmaz. Normal insanlar yıllarca vajinismus ile de yaşamaz gider tedavi olur. Parana kıyıp onu da yapmadın değil mi? Bak nelere mal oldu. Bunun da büyük payı var şu durumunda.

Gecmis olsunn
Eski es niye engelliyor korona diye yahu_?
Telefondan gecmiyor bu hastalık haberi vardır ins.
kk ya girecek kadar gücünüz varsa ölmezsiniz merak etmeyin.
İc ıhlamurunu yat dinlen ablacım.
Neden gömdün kendini hemen

çocuğuna yıllarca annenler bakmadı mı?
öyle bir eğittim ki derken?
annen baban iyi çocuk yetiştirmiş onu demek istedin galiba.

Cok garip ayağa kalkıp mutfağa gidemiyorum.bisi yemedim.hafif öksürük de başladı.buna da yalan diceksiniz.hastaligima da inanmazsınız ama cumaya kadar raporuydu kızlar eğer iyi hissetmezden diğer hafta bir 5 gün daha evde olacam.bu hafta forumda ben de varım.yattigim yerden yazarım:)

Şimdi görüntülü aradım eski eş.actim.yalan söylüyorsun sen hasta değilsin dedi.mesaj ekran görüntüsü gönderdim.yine engellemiş.

Yine üyeleri çıldırtan başka bir üye
Dediğim dedik kim ne yazarsa yazsın bildiği yoldan ayrılmayan her seferinde yanlış yola sapan biri
Takmış at gözlüklerini tek bir yere odaklanmış sanki başka alternatif yok sanki o olmazsa dünyanın sonu
Oysa hayyatta neler var
Kendi takıntıları istekleri arabeks dünyası içinde bir girdapta orda yok olmakta ama konu sahibi boğulmayı seçiyor ordan çıkmak kendi elindeyken

Senin ki yalnızlık falan değil o duvarlar da üstüne göçmez o duvar altında kalmayı kendin seçiyorsun

Senin ki düşüncesizlik akılsızlık saçmalık insanın kendine ettiğini kimse kimseye etmez
Sen sıyrılıp çıkmak yerine kendini yok etme çaban
Böyle devam et

Şu an iyiyim.telefonda akşam o haberi alınca aklıma vefatlar geldi.korktum.simdi iyiyim psikolojik ol

Ölsem adamın umrunda değilim.bunu kabullenemiyorum.umrunda değil.karisi korona.su an bir üşüme geldi.hani ateş oluyordu bu hastalıkta ben donuyorum

Leylekler getirdi
Senden gelecek cevap ancak böyle olur
Seni istemeyen sevmeyen her türlü şiddeti yapan takıntılı saplantili
Mantık dışı hareket eden neyin doğru neyin eğri olduğunu anlamayan

Halen koca diye peşine düşüp engel yemekten bikmadigin koca olmazsa dünya tersine dönecek zihniyette birinden gelecek cevapta bu olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…