Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Hayır bunları ben öğrettim.dini eğitime de yolladim.ben yaptim
Sen önce kendini egitte çocuğun sana bakarak kendini geliştirir zaten.
Dini eğitimi çok onemsiyorsan eğer eski eşin şuan mahrem sana mesela :)

Lütfen psikolojik destek alın. Bu şekilde hissetmek belki sizin suçunuz değil. Ama bunu engellememek sizi daha kötü mahvedecek.

Bence sen haddini aşıyorsun
Üslubuna dikkat et
Burda.hamillelik bölümü var oraya gir oku yada durum mesajlarına bak bir dünya kadın çocuk için dua istiyor tedavi oluyor bebeği olmuyor göz yaşlarına boğuluyor
Burda bu yorumu yaparak onlara da laf ediyorsun
Ben nerden çocuk yaparım seni ilgilendirmez ben sadece sordum çocuğumun oluşunu demeyin dedin

Tekrar yazıyorum sen şiddet gördüğün için acaba dedim tecavüz yada zorla neyse artık oyle mi oldu diye sordum gayet iyi niyetli amma uzattın ya

Sen demesen sen çocuğunu dillendirmesen kim bilecek bunu kendin söylersen herkeste bir şey yazar

Bana ne çocuk senin hayat senin ne halt edersen et

Evet onca çocuk özlemi yasiyanlar var onca para pul gidiyor pisikolojik destek alıyorlar sürtünmeyle oluyorsa dedim ve böyle duyunca çocuk istiyenlere üzülüyorum dedim tuttun bunu da Allahım isine karışma dedin

Mune bakarmisin

Allah'im gurur denilen şey ne kadar özel ve gerekli bir güzellikmis.
Hani derler kurbağanın yüzüne bir sefer tükürmüsler, aylarca sudan çıkmamış.
Allah'ım büyük sözüme tövbe.
Aklımla, hal hareketlerimle, eylemlerimle bu kadar alay edilip, gerçekler ve mantıksızlik abideligi duruşum gözüme bu kadar sokulsaydi nasıl hayatta kalırdım ya acaba.
Gururu olmayan insanın işi de çok zor bence.
Düşünsene kimse senden hazzetmiyor.
Allah'ım hakikaten sen uzak et

Ha kızlar bu arada manoş forumu ozlemismis.
Hepimize geçmiş olsun şimdiden.

Sen bence üslubuna dikkat et.konuyu açan sensin.bana derken iyi.kendine gelince neden sinirleniyorsun.benim psikiyatrik tedavim seni ne ilgilendirir.yok çocuğun nasıl oldu.sana ne.nasil bir soru ya.nasil bir cevap bekliyorsun

Cok da iyi niyetli yaziyorsun ya..Yok Allah bana çocuk neden vermiş.uzuluyormus.sen haddini asiyorsun.bence benim konularıma yazma

Çocuğa üzüldüm hepsi bu

Senin ayrıca haddin değil Allah kime istiyorsa ona çocuk nasip eder.sen bunu elestiremezsin

Çocuğa üzüldüm hepsi bu
Allah ona yardımcı olsun gerçekten.
Ne ettikleri belli olmayan anne babanın elinde telef olmadan inşallah psikolojik olarak sağlam bir çocuk olur.
Genelde armut dibine düşer derler.
Umarım ikisinin de dibine düşmez.
Zalimden âlim doğar dedikleri türden olur yavrucak.
Yoksa hakikaten bu anne ve o babayla zor iş.
Örnek aldığı iki insanın da muhakeme yetenekleri vasat.
Biri psikopat.
Birisi Sado mazo ilişki seviyor
Ortada telef olan çocuklar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…