Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

o nasıl bir eski eş öyle ya...konuyu bilmiyorum ben. adece korona için gelmiştim.

ben annemle birlikte daha aşı maşı yokken korona geçirdim.
annem hem fiziksel hem psikolojik olarak zor durumdaydı o yüzden 1 gün bile yatamadan geçirdim ben koronayı, mecbur kaldım.

yemek yapabiliyorsam yaptım yapamıyorsam dışarıdan söyledik. bol bol bitki çayı filan içtik. kendimi salacak ortam yoktu ama ben de öyle ya ölürsem kafasına girmedim yani. siz de girmeyin, aşılısınızdır zaten, atlatırsınız Allah'ın izniyle.

bir sürü kadın burada konu açtı evde bebekle çocukla korona geçirdiler, eşleri hiç yardım etmedi filan. siz teksiniz bol bol yatın işte, daha ne ki?

Çocuğu iyi ki doğurmuşsun manoş. Mucize çocuk resmen. O çocuk büyük işler başaracak bence.

Sürtünme yoluyla oldu.milyonda birmiş ama oldu işte.ama çocuğuma baba seçememişim.cok uzuluyorim
Muhtemelen vajina girişine boşaldı. Biz ergenken kıvılcım çıkarıyorduk, hamile kalmadım şükür.

Bu ne drama yahu besbelli hafif semptomlarla atlatıyorsunuz . Buradakilerin bir çoğu geçirdi kimsede sizin gibi duygu sömürüsü yapmadı. Geçenlerde bizde ailecek geçirdik üstelik 40 derece ateşle kalkıp çocuklarıma yemek yaptım onlarla ilgilendim , sizin canınız canda bizimki ne acaba

O

Onu allah bilir.Cocuguma anne baba kardeşlerin olduğu aile ortamı sunamadım için kötü hissediyorum.keske bir aule içinde buyusrydi
Hocam Allah aşkına düzgün yazın. Öğretmeniniz siz ya. Şu yazıyı okurken ben utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…