- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.084
- 158
- 27
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
İkinci aşımı ağustosta oldum 3 güne toparladım. 10.günüm gayet iyiyim sadece öksürük var biraz. Abartmasanız mı acaba?Iki asim.var.agustis ve eylülde oldum.3.doz.olmadim
Snovac oldum
Sezeryan yaptılar.normal doğumda rahmin yırtılır dedi doktor.cunku anestezi altında muayene bile olamadım.Ya biri huni ile işte, ayy diyemiycem. Ya git tedavi ol, böyle yaşanır mı? Nasıl doğurdun o halde iken?
Takıntılısınız.Geleceğe yönelik evlenme umudu yok.dogru.ustelik baskacerkekleri karşı cins olarak bile göremiyorum ondan başka.baskasina bir duygu besleyemiuorjm.ya da.kimseyle bor duygusal durumum yok
Onu demiyorum, çocuk diyorum, nasıl oldu?Sezeryan yaptılar.normal doğumda rahmin yırtılır dedi doktor.cunku anestezi altında muayene bile olamadım.
Sürtünme yoluyla oldu.milyonda birmiş ama oldu işte.ama çocuğuma baba seçememişim.cok uzuluyorimGerçekten sen vajinismus isen nasıl oldu bu çocuk, tüp bebek mi yaptınız naptınız?
tup bebek olsa neden kendinden olduguna inanmasinGerçekten sen vajinismus isen nasıl oldu bu çocuk, tüp bebek mi yaptınız naptınız?
Hoşgeldin yeni fobiSürtünme yoluyla oldu.milyonda girmiş ama oldu işte.ama çocuğuma baba seçememişim.cok uzuluyorim
Sürtünme yoluyla olmuş, düşün ihtimal bile veremedim.tup bebek olsa neden kendinden olduguna inanmasin
Babanla eski eşini bir araya getirme yoksa bir daha döver babanıHani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
ceket atsan hamile kalacak iyimi, adam belkide ondan gorusmek istemiyo surtunse bi dert surtunmese baska bi dert.Sürtünme yoluyla olmuş, düşün ihtimal bile veremedim.
Ona da garip geldi.ama dna testi isteseydi.arastirsaydi.ben dayağı hak etmemistim hamile halimletup bebek olsa neden kendinden olduguna inanmasin
Korona olmuş onu bile eski kocaya bağladı ya.
Muhtemelen vajina girişine boşaldı. Biz ergenken kıvılcım çıkarıyorduk, hamile kalmadım şükür.Sürtünme yoluyla oldu.milyonda birmiş ama oldu işte.ama çocuğuma baba seçememişim.cok uzuluyorim
Olay sürtünmem değil.8 yaşında çocuk var ve o çocuğun babaya ihtiyacı var.babalik yapsinceket atsan hamile kalacak iyimi, adam belkide ondan gorusmek istemiyo surtunse bi dert surtunmese baska bi dert.
Onu allah bilir.Cocuguma anne baba kardeşlerin olduğu aile ortamı sunamadım için kötü hissediyorum.keske bir aule içinde buyusrydiÇocuğu iyi ki doğurmuşsun manoş. Mucize çocuk resmen. O çocuk büyük işler başaracak bence
Karpuz mevsimi de değil emmeBiz görüşüyoruz.evlenelim.diyordu.simdi açmıyor telefonu.en ihtiyacım olduğu donemde
Hocam Allah aşkına düzgün yazın. Öğretmeniniz siz ya. Şu yazıyı okurken ben utanıyorumO
Onu allah bilir.Cocuguma anne baba kardeşlerin olduğu aile ortamı sunamadım için kötü hissediyorum.keske bir aule içinde buyusrydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?