- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Eski kocayı nasıl arayacak bahane işteBu ne drama yahu besbelli hafif semptomlarla atlatıyorsunuz . Buradakilerin bir çoğu geçirdi kimsede sizin gibi duygu sömürüsü yapmadı. Geçenlerde bizde ailecek geçirdik üstelik 40 derece ateşle kalkıp çocuklarıma yemek yaptım onlarla ilgilendim , sizin canınız canda bizimki ne acaba
Gelsinde onada bulaştırsınEski kocayı nasıl arayacak bahane işte
Ateşim yok ama hasta olduğumda.insan bir ilgi.bekliyorBu ne drama yahu besbelli hafif semptomlarla atlatıyorsunuz . Buradakilerin bir çoğu geçirdi kimsede sizin gibi duygu sömürüsü yapmadı. Geçenlerde bizde ailecek geçirdik üstelik 40 derece ateşle kalkıp çocuklarıma yemek yaptım onlarla ilgilendim , sizin canınız canda bizimki ne acaba
Ben onu her gun arıyorum zatenEski kocayı nasıl arayacak bahane işte
Her konuyu eski kocaya bağlama potansiyeli var kadınınKorona olmuş onu bile eski kocaya bağladı ya.KudrAlobar bu sefer yaratıcı konu açmış ama
Covidlisiniz kim gelip size ilgi gösterecek Allah aşkına çocuk değilsiniz ya , oturun evinizde bol bol dinlenin. Geçmiş olsun bu aradaAteşim yok ama hasta olduğumda.insan bir ilgi.bekliyor
Öğretmen değil yav manolya.Hocam Allah aşkına düzgün yazın. Öğretmeniniz siz ya. Şu yazıyı okurken ben utanıyorum
Asililar ölmüyor mu daha mi hafif ölüyor?Coronayı bir grip gibi atlattım
Umarım aşılısınızdır
Eğer aşı varsa çokta korkulacak birşey yok
Sarmısak soğan paça meyve sebze tüketin
Sıcak duş alın geçecektir
Tsk.istiyorum ki alanıyım.kapiya yemek bıraksınlar.ne bilimiyim.onemli değerli olduğunu hissedwyimCovidlisiniz kim gelip size ilgi gösterecek Allah aşkına çocuk değilsiniz ya , oturun evinizde bol bol dinlenin. Geçmiş olsun bu arada
Ölüm vs konuşmayalım.psikolojim bozuluyorAsililar ölmüyor mu daha mi hafif ölüyor?
19 kisiden 8i asilandi diyorlar peki bu 114bin vaka ne ?
Hastalik ilk çıktığında bu kadar değildi.
Peki gunde diger hastiklardan kac kişi ölüyor arastirdiniz mi ?
Yada sürü bağışıklığı deneniyor olmayan nadir kişi var farkind misiniz?
Teşekkürler.
Değerli değilsin ki, olmayan şeyi nasıl hissedecen?R
Tsk.istiyorum ki alanıyım.kapiya yemek bıraksınlar.ne bilimiyim.onemli değerli olduğunu hissedwyim
Neden değerli olmiyimDeğerli değilsin ki, olmayan şeyi nasıl hissedecen?
1 eski esi neden eski es seni sevmiyor.Ölüm vs konuşmayalım.psikolojim bozuluyor
Telefonu yala. 3 kez koca koca de kocan arayacakEvdeki herşeyi dezenfekte etmem lazım tabağı kaşığı.kaynar suda mi yikiyim.napiyim.telefon ekranına kadar dezenfekte gerek
Woowww büyük aşkBen onu her gun arıyorum zaten
Değerli değilsiniz ki? O adam kimseye değer vermezR
Tsk.istiyorum ki alanıyım.kapiya yemek bıraksınlar.ne bilimiyim.onemli değerli olduğunu hissedwyim
Çocuğum telefonu alıyor.keza bardak tabak dezenfekte etmem lazimTelefonu yala. 3 kez koca koca de kocan arayacak
Evde sadece siz yaşamıyormusunuz , neden dezenfekte etmeniz lazım ?Evdeki herşeyi dezenfekte etmem lazım tabağı kaşığı.kaynar suda mi yikiyim.napiyim.telefon ekranına kadar dezenfekte gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?