- 20 Ocak 2021
- 1.992
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Olay aliskanlikWoowww büyük aşk
Oncelikle gecmis olsun gecen hafta bende pozitifdim, evde hepimiz hatta 1bucuk yasindaki kizimda korona olduIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Çocuğum geliyor.su an istanbulsaEvde sadece siz yaşamıyormusunuz , neden dezenfekte etmeniz lazım ?
Ha sunuda ekleyim evde esimde vardi buyuk kizimda valla tek gibiydim kimsenin kimseye faydasi yoktu yani hepimiz hastaydik her koyun kendi bacagindan denilen buymus demekkiOncelikle gecmis olsun gecen hafta bende pozitifdim, evde hepimiz hatta 1bucuk yasindaki kizimda korona oldu
3 gun boyunca inanmicaksiniz 1 saniyem bogaz agrisiz gecmedi
Bademciklerim alindi boyle aci cekmedim hatta 2 dogum yaptim boyle aci cekmedim
En sonunda doktor bana antibiyotik yazdi oyle ayaga kalktim
Not: bu ikinci covid olusum, ilkinde tat ve koku haric bise olmamisti ama bunda 3gun oldum
E değilsin. Adam karnında tepindi, çocuk benden değil dedi, boşandı, hastanede bıraktı gitti, daha bir sürü şey. Değer veren adam davranışları mı bunlar? Değerli değilsin işte, bunu adın gibi biliyorsun.Neden değerli olmiyim
Test yapıldıktan itibaren 5 gün boyunca kimseyle görüşmemelisiniz , karantinada kalmanız lazım .Çocuğum geliyor.su an istanbulsa
Ay burda sürekli sürtünme sürtünme duyuyorum. Ön aevişmeye ekledim geçen. Güzelmiş he önden bi ferahlık veriyo tavsiye ederimdkfkflf (ama cıplak olcak kotla olmaz…)Çocuk yapmışlar, sürüngen gibi cinsel hayat yaşamıyorlardır inşallah
Babanı dövmedi mi bu adam? Çocuk benden değil dedi, sana şiddet uyguladı.yeterli gelmedi mi bunlarNeden değerli olmiyim
Öğretmen olan bosadigi eşine obsesyon yapıp hala adamın ablası şöyle annesi böyle diye konu açandi. Huyları biraz benzediği için karıştırdın sanırım. Sarimanolya memur, arşivde çalışıyor .Hocam Allah aşkına düzgün yazın. Öğretmeniniz siz ya. Şu yazıyı okurken ben utanıyorum
Kotla olunca hamilelik garantiAy burda sürekli sürtünme sürtünme duyuyorum. Ön aevişmeye ekledim geçen. Güzelmiş he önden bi ferahlık veriyo tavsiye ederimdkfkflf (ama cıplak olcak kotla olmaz…)
Çocuğum sürtünme yoluyla olduğuna siz bile inanmadınız.onun da inanmamalı normaldiBabanı dövmedi mi bu adam? Çocuk benden değil dedi, sana şiddet uyguladı.yeterli gelmedi mi bunlar
Allah aşkına bir sakin ya. Annem kardeşim ben aynı evdeyiz annem hasta olmadı bile. Öyle aşırı ölümcül şakkadanak geçen bir virüs değil bu. Öksürürken tıksırırken ağzınızı kapatırsanız olur biter.Evdeki herşeyi dezenfekte etmem lazım tabağı kaşığı.kaynar suda mi yikiyim.napiyim.telefon ekranına kadar dezenfekte gerek
Ay o neydi gizBabanı dövmedi mi bu adam? Çocuk benden değil dedi, sana şiddet uyguladı.yeterli gelmedi mi bunlar
Dezenfekteyle olmaz. Çocuğun gelmemesi gerekiyor eve. Ama bunu sana söylesek de umursamayıp çocuğu tehlikeye atacaksın nasıl olsa...Evi baştan aşağı dezenfekte etmek lazım.yastik yorgan.hersey.nasil yapicam ya.mutfaktaki bulaşıkları 70 derecece yikiyim yarin
Manolya ile onu bazen karıştırıyorum. İkisi de eski eşine takıl ve ikisi de memur. Bunlar nasıl memur oldu? Kafamda deli sorularÖğretmen olan bosadigi eşine obsesyon yapıp hala adamın ablası şöyle annesi böyle diye konu açandi. Huyları biraz benzediği için karıştırdın sanırım. Sarimanolya memur, arşivde çalışıyor .
Konuyu okudukça üzüldüm ya, bir insanın kendisine bunu reva gormesi, vajinusmusken hamile kalip 'boyle çocuk olmaz,kimden peydahladin' cümlesini duyup dayak yemesi. Boşanıp her gün bu adamın araması, bunu hayat sanması..
Resmen boşa gitmiş bir ömüracaba adam başkasıyla evlense ne yapacak?
Konu covid değil eski kocağğğAy o neydi giz
Bende burada covid yorumu yapiyom saf saf
Başkasıyla evlenirse buna dayanamam.Öğretmen olan bosadigi eşine obsesyon yapıp hala adamın ablası şöyle annesi böyle diye konu açandi. Huyları biraz benzediği için karıştırdın sanırım. Sarimanolya memur, arşivde çalışıyor .
Konuyu okudukça üzüldüm ya, bir insanın kendisine bunu reva gormesi, vajinusmusken hamile kalip 'boyle çocuk olmaz,kimden peydahladin' cümlesini duyup dayak yemesi. Boşanıp her gün bu adamın araması, bunu hayat sanması..
Resmen boşa gitmiş bir ömüracaba adam başkasıyla evlense ne yapacak?
Ay işalla evlenir de biz de kurtuluruz sen de...Başkasıyla evlenirse buna dayanamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?