Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Oncelikle gecmis olsun gecen hafta bende pozitifdim, evde hepimiz hatta 1bucuk yasindaki kizimda korona oldu

3 gun boyunca inanmicaksiniz 1 saniyem bogaz agrisiz gecmedi

Bademciklerim alindi boyle aci cekmedim hatta 2 dogum yaptim boyle aci cekmedim
En sonunda doktor bana antibiyotik yazdi oyle ayaga kalktim

Not: bu ikinci covid olusum, ilkinde tat ve koku haric bise olmamisti ama bunda 3gun oldum

Ha sunuda ekleyim evde esimde vardi buyuk kizimda valla tek gibiydim kimsenin kimseye faydasi yoktu yani hepimiz hastaydik her koyun kendi bacagindan denilen buymus demekki

Çocuk yapmışlar, sürüngen gibi cinsel hayat yaşamıyorlardır inşallah
Ay burda sürekli sürtünme sürtünme duyuyorum. Ön aevişmeye ekledim geçen. Güzelmiş he önden bi ferahlık veriyo tavsiye ederimdkfkflf (ama cıplak olcak kotla olmaz…)

Evi baştan aşağı dezenfekte etmek lazım.yastik yorgan.hersey.nasil yapicam ya.mutfaktaki bulaşıkları 70 derecece yikiyim yarin

Hocam Allah aşkına düzgün yazın. Öğretmeniniz siz ya. Şu yazıyı okurken ben utanıyorum
Öğretmen olan bosadigi eşine obsesyon yapıp hala adamın ablası şöyle annesi böyle diye konu açandi. Huyları biraz benzediği için karıştırdın sanırım. Sarimanolya memur, arşivde çalışıyor .
Konuyu okudukça üzüldüm ya, bir insanın kendisine bunu reva gormesi, vajinusmusken hamile kalip 'boyle çocuk olmaz,kimden peydahladin' cümlesini duyup dayak yemesi. Boşanıp her gün bu adamın araması, bunu hayat sanması..
Resmen boşa gitmiş bir ömür acaba adam başkasıyla evlense ne yapacak?

Ay burda sürekli sürtünme sürtünme duyuyorum. Ön aevişmeye ekledim geçen. Güzelmiş he önden bi ferahlık veriyo tavsiye ederimdkfkflf (ama cıplak olcak kotla olmaz…)
Kotla olunca hamilelik garanti

Covid zaten yalnız gecirilmeli
Annenize üzüldüm yine kiyamamis yazık evladin da hayırlısı..
Siz kendinize zerre değer vermiyorsunuz ki kim versin değer?
Öyle olsa eski ese yazarmisiniz?

Evdeki herşeyi dezenfekte etmem lazım tabağı kaşığı.kaynar suda mi yikiyim.napiyim.telefon ekranına kadar dezenfekte gerek
Allah aşkına bir sakin ya. Annem kardeşim ben aynı evdeyiz annem hasta olmadı bile. Öyle aşırı ölümcül şakkadanak geçen bir virüs değil bu. Öksürürken tıksırırken ağzınızı kapatırsanız olur biter.

Evi baştan aşağı dezenfekte etmek lazım.yastik yorgan.hersey.nasil yapicam ya.mutfaktaki bulaşıkları 70 derecece yikiyim yarin
Dezenfekteyle olmaz. Çocuğun gelmemesi gerekiyor eve. Ama bunu sana söylesek de umursamayıp çocuğu tehlikeye atacaksın nasıl olsa...

Manolya ile onu bazen karıştırıyorum. İkisi de eski eşine takıl ve ikisi de memur. Bunlar nasıl memur oldu? Kafamda deli sorular

Başkasıyla evlenirse buna dayanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…