- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.493
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bende siradan covid vakasi diye girmedimİki saattir manoş arıyorum olay burdaymış
Ne gibi kötü acabaaaPsikolojik ol kötü
Hiç yorum yazılmadan görmüştüm, çok ilgimi çekmemişti. Sürekli görünce neden 200 küsür mesaj oldu diyordum, bundanmışBende siradan covid vakasi diye girmedim
Olay burda patlamis
Jajajjajja bende oyle dedim ne cok ustte kaliyor konu diye dusunuyordum saf safHiç yorum yazılmadan görmüştüm, çok ilgimi çekmemişti. Sürekli görünce neden 200 küsür mesaj oldu diyordum, bundanmış
Her türlü olay varHiç yorum yazılmadan görmüştüm, çok ilgimi çekmemişti. Sürekli görünce neden 200 küsür mesaj oldu diyordum, bundanmış
saglikli bir anneye daha cok ihtiyaci var.Olay sürtünmem değil.8 yaşında çocuk var ve o çocuğun babaya ihtiyacı var.babalik yapsin
Ayy senle ruh ikizi olabiliriz Katip.O meşhur huni olayını ben yaptım deme.
Ben şokSürtünme yoluyla oldu.milyonda birmiş ama oldu işte.ama çocuğuma baba seçememişim.cok uzuluyorim
Şırınga değil miydi ya o? Huni ne çöşO meşhur huni olayını ben yaptım deme.
Hamilelikten zaten başım ağrıyordu senin konunu okuyunca iyice migrene döndü duvarlara vursam geçmezBiraz akıllansın tekrar evleniriz mantığı ile boşandım.daha çok delirdi adam.iyi olan şeyler de berbatlasti
Ay bende covide odaklanmisimKonu covid değil eski kocağğğ
Şırınga o ya huni ne damacana mı boşaltıyorŞırınga değil miydi ya o? Huni ne çöşHuni giriyorsa pipi de girer mantıken
Amme hizmetimi yapayım, karşılığında bana iyi dilekte bulunun yeter merakta kalmış canım sisterlarım.Şırınga değil miydi ya o? Huni ne çöşHuni giriyorsa pipi de girer mantıken
Canım atlatacaksın korkma lütfen.Kafanı başka şeylerle meşgul et. Kan sulandırıcını ihmal etme. Bol meyve tüket. Bol bol su iç. Evde kekik varsa günde 1 fincan çayını demle iç. D vitamini ampulünü bir parça ekmeğe kır ağzına at bak hem moralinde düzelir. Gercekten D vit 3 pozitif enerjide veriyor insana.Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
Aha işte"sevgilimle sürtündük hamile miyim?" Konularını tiye alamıycaz artıkSürtünme yoluyla oldu.milyonda birmiş ama oldu işte.ama çocuğuma baba seçememişim.cok uzuluyorim
Ahahahhahaha afedersin ama çüşşşşAmme hizmetimi yapayım, karşılığında bana iyi dilekte bulunun yeter merakta kalmış canım sisterlarım.
Şimdi olay şu, üyenin bir tanesi vajinismusmuş ama çocuk istiyormuş. E çocuk da sevişmeden yapılamadığı için ve çevreleri de çocuk diye tutturduklarından alternatif bir çözüm yöntemi geliştirmişler. Huni ile musluklara takılan hortumu bantlamışlar, hortumu vajinaya sabitlemişler, adam da huniye boşalmış. İşte bu yöntemle hamile kalmayı başarmış.
Eh bunu da gelip burada gururla paylaşmıştı, "Eyy Romalılar, sevişmeden hamile kalmak mümkün!" edasıyla.
Saygılar efendim, arz ederim.
Kızlar hasta birine de pek güzel moral veriyorsunuz.hamileyken üzerinizde tepindi bu adam sizin her seferinde hatirlatayim mi?
yada hatirlatalim mi?
Yapmış bunu kadın, birden fazla kez bile olabilir. Bayağı huniyle hamile kalmış.Ahahahhahaha afedersin ama çüşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?