Gozunuz aydin Rabbim tez sifalar versinTest sonucum çıktı sonunda negatifmişim
Çok teşekkür ederimGozunuz aydin Rabbim tez sifalar versin
A öylemi inan aklımdan çıkmış evet benimkide 5.haftasında kaldı gelişimi mağlesefBiz sizle konusmustuk benim bebegimin kalp atisi yoktu o zaman sizinde belli degildi demek sizinkide benim gibi oldu
Amiin canim hep diyorum Rabbim bir alir bin verir.A öylemi inan aklımdan çıkmış evet benimkide 5.haftasında kaldı gelişimi mağlesef30agustos kürtaj oldum bende .Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın insallah
Belcikada bu ilaci hic bir hastaya vermiyolarSizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama ilaçları vermemelerinin sebebi sizleri idare etmeleri.
İlaçları daha ağır hastalara ayırmışlar, size gerek görmemişler.
Yoksa ağır Covid hastaları için Remdesivir dahil protokoller var.
Buyrun İngiltere Birmingham Üniversitesi tarafından Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) işin hazırlanan Covid Doktor Rehberi.
Oksijen desteğinden, antivirale kadar herşey var.
Yoksa doğal yaşam yok ilaçlar zararlıymış vs. hikaye.
Belcikada bu ilaci hic bir hastaya vermiyolar
Bundan adim gibide eminim
Avrupada ki ölüm oranları da ortada.İlaçsız atlatmak en güzeli tabi ki.Ama grip olmuyoruz fark burda.Bi parolBelçikada klinikler için önerilen tedavi protokolü buyrun. Tedavi için kullanılan antivirallerle ilgili araştırmalar ve bu ilaçların etkinliği belirtilmiş, Favipiravir de var.
Japonyada influenzaya karşı kullanıldığı ve lopinavir gibi ilaçlara göre daha etkili olduğu yazılmış. 29.sayfada inceleyebilirsiniz.
Her ülke hangi ilaç etkiliyse ve ulaşılabilirliği kolaysa onu tavsiye eder, bu da ülkeden ülkeye değişecektir.
Aşıda bile biz Biontech olurken Amerikalı Moderna oluyor. Neyse ki Covid tedavisi için elimizde pek çok ilaç bulunuyor.
5. Gün başlamıştı benim de nefes darlığım aynı sizin gibi düşünüyordum hatta bi ara eşime dedim ambulans çağırıp gidelim benim nefesim bana yetmiyor dedim sonra çam kozalağı şurubu duydum hemen aldım annem getirip bıraktı kapıya her gün içtim sabah akşam aç karnına 1. Haftanın sonunda yavaş yavaş düzelmişti atlatalı bugün tam 1 ay oldu daha yeni geçti diyebilirim nefes darlığımArkadaşlar noolur biri bişey yazsın kovidde 6.gunum nefes darligim oluyor kuru oksurukten dolayı başka hiç bir belirtim yok.İlaci bugün kullanmaya başladım.cok.korkuyorum nefessiz kalmaktan
Çok teşekkür ederim cevabın için ilaç aldinizmi siz ben ilaçları başladım mecbur korktum.sizin kuru oksuruk varmiydi.yarin hemen aldirayim .Benim öksürükten sonra nefesim daralıyor sanki5. Gün başlamıştı benim de nefes darlığım aynı sizin gibi düşünüyordum hatta bi ara eşime dedim ambulans çağırıp gidelim benim nefesim bana yetmiyor dedim sonra çam kozalağı şurubu duydum hemen aldım annem getirip bıraktı kapıya her gün içtim sabah akşam aç karnına 1. Haftanın sonunda yavaş yavaş düzelmişti atlatalı bugün tam 1 ay oldu daha yeni geçti diyebilirim nefes darlığım
Evet ben pozitif çıktığım gün getirdiklerinde hemen başladım hatta filyasyon gece 22.30’da getirdi ben 23.00 de yutmuştum yalnız ilaçların yanında corasprin ya da ecoprin de yut demişti bana aile hekimi hatta hala devam ediyorum 2 ay kullan dedi dilerseniz ondan da aldırın başlayın kan sulandırıcı. Kuru öksürük fena vardı hem de öksrümekten uyuyamazdım zaten ikiz bebeklerim var onlar da olmuştu öksürük geçiyor ama 10. Günden sonra nefes darlığıma da dediğim şurup çok çok iyi geldi mutlaka vardır aktarlar da alacak birisi varsa yarın hemen başlayın ciddi anlamda farketti benim nefes darlığım.Çok teşekkür ederim cevabın için ilaç aldinizmi siz ben ilaçları başladım mecbur korktum.sizin kuru oksuruk varmiydi.yarin hemen aldirayim .Benim öksürükten sonra nefesim daralıyor sanki
Evet öksürük artınca nefes darlığı yapıyor maalesef.yarin aldiracagim çok sağ olun.Allah razı olsunEvet ben pozitif çıktığım gün getirdiklerinde hemen başladım hatta filyasyon gece 22.30’da getirdi ben 23.00 de yutmuştum yalnız ilaçların yanında corasprin ya da ecoprin de yut demişti bana aile hekimi hatta hala devam ediyorum 2 ay kullan dedi dilerseniz ondan da aldırın başlayın kan sulandırıcı. Kuru öksürük fena vardı hem de öksrümekten uyuyamazdım zaten ikiz bebeklerim var onlar da olmuştu öksürük geçiyor ama 10. Günden sonra nefes darlığıma da dediğim şurup çok çok iyi geldi mutlaka vardır aktarlar da alacak birisi varsa yarın hemen başlayın ciddi anlamda farketti benim nefes darlığım.
ben öksürükten baş ağırısndan vs hiç korkmamıştım bir tek nefes darlığına korkutmuştu
Allah sizden de razı olsun gelmiş geçmiş olsunEvet öksürük artınca nefes darlığı yapıyor maalesef.yarin aldiracagim çok sağ olun.Allah razı olsun
Arkadaşlar noolur biri bişey yazsın kovidde 6.gunum nefes darligim oluyor kuru oksurukten dolayı başka hiç bir belirtim yok.İlaci bugün kullanmaya başladım.cok.korkuyorum nefessiz kalmaktan
Gecmis olsun canim.Sakin ol esimdedr nefes darligi olmustu onunda kuru oksurugu vardi.Yemek felan yiyemiyordu nefessiz kaliyorum diyordu.İlaca basladiktan sonra azaldi ve gecti.Benik balgamli asiri oksurugum olmasina ragmen nefes darligi yasamamistim.Bebik cigerime inmisti esimin inmemisti mesela.Herkeste farkli belirtiler oluyor.Udi hindi yagi ictik bizde.O baya iyi geldi oksuruge.Arkadaşlar noolur biri bişey yazsın kovidde 6.gunum nefes darligim oluyor kuru oksurukten dolayı başka hiç bir belirtim yok.İlaci bugün kullanmaya başladım.cok.korkuyorum nefessiz kalmaktan
Teşekkür ederim.Bugunde sırt ağrısı başladı sizlerdede oldumu sırt agrisiGecmis olsun canim.Sakin ol esimdedr nefes darligi olmustu onunda kuru oksurugu vardi.Yemek felan yiyemiyordu nefessiz kaliyorum diyordu.İlaca basladiktan sonra azaldi ve gecti.Benik balgamli asiri oksurugum olmasina ragmen nefes darligi yasamamistim.Bebik cigerime inmisti esimin inmemisti mesela.Herkeste farkli belirtiler oluyor.Udi hindi yagi ictik bizde.O baya iyi geldi oksuruge.
Sırt ağrısı oluyor merak etmeyin 10. Günden sonra hepsi bitecek herşey 10. Güne kadar yoğun sürüyorDaha 7.günüm
İnsallah cnm panik atagim var birde odada bunaldım.İlaclar karnımı.cok.şişirdi.gaz var acayip iştahsızlık var .inşallah iyi haberler veririm sizeSırt ağrısı oluyor merak etmeyin 10. Günden sonra hepsi bitecek herşey 10. Güne kadar yoğun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?