Amiin.İs yerleri, okullar kalabalik yerler cok riskli.Bende oglum bidaha getirir diye cok korkuyorumBabam hastalıktan sobra baya bır gerıledı .Bız cok dıkkat ederdık .Zaten 70 yaşında .Bol bol sarmısak verdım .Her gece kalkıp nefesını dınlıodum .Ben getırmiştım ısyerınden pıslıgı .Allah kımsenın basına vermesın
Aynen ole .Bende ısyerıne gıdıp gelıorum .Bagısıklıgı guclu tutmak gerek .Ne zaman bıter bılemıyorumAmiin.İs yerleri, okullar kalabalik yerler cok riskli.Bende oglum bidaha getirir diye cok korkuyorum
Benim bagisikligim dusuktu malum kurtaj olmak kan kaybi vs ben tamam da esim cok saglikli ve bagisikligi yuksek bi birey o nasil o kadar agir gecirdi anlayamadim.Bitsede hic yasamamisa donsekAynen ole .Bende ısyerıne gıdıp gelıorum .Bagısıklıgı guclu tutmak gerek .Ne zaman bıter bılemıyorum
İnsallah .Bunyemı bagısıklıkmı bır degısık hastalık .Allahım bızlerden uzak tutsunBenim bagisikligim dusuktu malum kurtaj olmak kan kaybi vs ben tamam da esim cok saglikli ve bagisikligi yuksek bi birey o nasil o kadar agir gecirdi anlayamadim.Bitsede hic yasamamisa donsek
Canim cok coook gecmis olsun antibiyotik kullanabildinmi?? Hemen gecmiyor ama 3. Haftada cok azaliyor geciyor bile.Sen favirapir felan icemedigin icin biraz daha uzun surer ama gecicek hic kafana takma zamanla atiyor cigerlerBende corona geçirdim bugün 15. Günüm bi türlü balgamı tam anlamıyla atamadım öksürük de yok üstelik doğum yapmak üzereyim bu balgam nasıl geçer acaba
Annenizin kaçıncı günde ciğerlerine inmiştiİlaçları kesinlikle iç 5. Günün sonunda hiçbişeyin kalmayacak merak etme.
Bizde atlattık. Annemin ciğerine inmişti korona ilaçları içmeye başladı zaten 5 günlük ilaçlar. Annem 3.günde iyileşti haplar bitince de zaten iyileşmiş oldu.
Korkulacak bir şey yok.
Allah şifa versin inşallah
Merhaba çok geçmiş olsun balgam kaçıncı gün başladı ve geçti miTedavisine erken başlayan ile başlamayan arasında bir ton fark var.Eşim 10 gündür antibiyotik vs kullandı hep üşüttüm iyileşeceğim dedi.Ama iyileşemedi git gide ağırlaştı.Bugün ilaca başlaması çok fark ettirdi.Aşırı öksürük ve nefes darlığı vardı şuan daha iyi.Öyle grip gibi geçti gitti denecek bir hastalık değil emin olun.Balgam boğazımı tıkayınca Allahım nolur biran önce geçsin diye yalvardım bugün.İlaç maks ishal yapar ama nefes alamamak çok çok daha zor.İnşallah Alerji yapmaz ve biran önce atlatırım
Canim gece ateslendim oksurugum gicikla basladi 2. Gun basladi 3. Haftada tamamen bittiMerhaba çok geçmiş olsun balgam kaçıncı gün başladı ve geçti mi
Korona misin balgam mi var?Merhaba çok geçmiş olsun balgam kaçıncı gün başladı ve geçti mi
Canim ilac kullanmiyor musun? Balgamli oksuruk her zaman cigere indigini gostermezmis ama balgamli olmasi iyide degil.3. gun filyasyon ekibine balgamli deyince ciger filmi cektir demislerdi cektirdigimde cikmisti ona gore ayrica ilac verdiler ama favirapir kullandigim icin zaturenin cok cok basinda oldugum icin ilerlemesini engellemistiAnnenizin kaçıncı günde ciğerlerine inmişti
Bir de ciğerlerine indiğini nasıl anladınız
Ben de pozitifim 7. günüm ve öksürüğüm balgama dönüşmeye başladı soluk borumda yanma var
Ciğere inmesi böyle bir şey mi acaba
Benim öksürüğüm coktu ve balgamlı şekilde aksine açık yazıcam ama balgam sevinin pisliği atıyorsunuz . Bol bol su için soğuk içmeyin . Limonu gerekirse günde 2 tane limon yiyinvalla yaptığım bütün şeyleri yazdım bence yapın . Ayni sırada kayınvalidemde geçirdi yahut eşim ondan taşıyıp bana getirdi bilemiyorum ama kvdem ilaç aldığı halde dengesiz bir kafa ve ruh hali ile yemedi içmedi benden cok hasta moduna girdi ,nazlandi mi desem bilemedim neyse hastaneye yatırıldı,kiyasim şuradan ben hamileyim tedirginligim endişem hat safhada iken kendimi bırakmadım yahut bir bakanım dahi yoktu kendi kendimin doktoru oldum şükürler olsun .sizlerde böylece toparlanın sıcak saklayın sırtınızı havlu gerçekten derman
Evet bugün 7. Günüm ilacı dün getirdiler başladım hemen ama sabah uyandığımda bi doluluk hissettim.Hafiften balgam başlıyor.Ciğerlerime mi iniyor diye korktum işin açığıKorona misin balgam mi var?
Bütün sayfaları okudum şimdi çok şükür atlatmışsınızCanim ilac kullanmiyor musun? Balgamli oksuruk her zaman cigere indigini gostermezmis ama balgamli olmasi iyide degil.3. gun filyasyon ekibine balgamli deyince ciger filmi cektir demislerdi cektirdigimde cikmisti ona gore ayrica ilac verdiler ama favirapir kullandigim icin zaturenin cok cok basinda oldugum icin ilerlemesini engellemisti
Hayır korkma aksine çıkarmaya çalış asla yutmaEvet bugün 7. Günüm ilacı dün getirdiler başladım hemen ama sabah uyandığımda bi doluluk hissettim.Hafiften balgam başlıyor.Ciğerlerime mi iniyor diye korktum işin açığı
İlaci basladiysan belkide hastaligi atiyorsundur.Balgami cikarmaya calis ama bogazini yirtma dikkat et.Canim bize nunaralarini vermislerdi ordan aradim.Evet bugün 7. Günüm ilacı dün getirdiler başladım hemen ama sabah uyandığımda bi doluluk hissettim.Hafiften balgam başlıyor.Ciğerlerime mi iniyor diye korktum işin açığı
Tabii sizde atlaticaksiniz hic korkmayin.Benim bagisikligim dusuk oldugu bi donemde yakalanmama ragmen atlattim cok sukur siz daha kolay atlatirsiniz.Film cektirin bence cunku ek ilaclar veriyorlar balgam sokucu felan insani cok rahatlatiyor ve cigerlerin daha cabuk toparlanmasini sagliyor.Bütün sayfaları okudum şimdi çok şükür atlatmışsınız
O zaman ilaca rağmen geçmezse film çektirmek lazım
Bir de filyasyonu hangi numaradan arıyorsunuz
184 ü bir kaç kez aradım sürekli meşgul ulaşamadım yetkiliye
Birde cigerlerinde ciksada korkma cogu insanda cigerde oluyor zaten bu agirlascaksin demek degil doktor cigerde gormek normal zaten bu hastalik bu sekilde gosteriyor kendini demisti.Bütün sayfaları okudum şimdi çok şükür atlatmışsınız
O zaman ilaca rağmen geçmezse film çektirmek lazım
Bir de filyasyonu hangi numaradan arıyorsunuz
184 ü bir kaç kez aradım sürekli meşgul ulaşamadım yetkiliye
Çok teşekkür ederim inş iyileştiğimi de yazarımTabii sizde atlaticaksiniz hic korkmayin.Benim bagisikligim dusuk oldugu bi donemde yakalanmama ragmen atlattim cok sukur siz daha kolay atlatirsiniz.Film cektirin bence cunku ek ilaclar veriyorlar balgam sokucu felan insani cok rahatlatiyor ve cigerlerin daha cabuk toparlanmasini sagliyor.
Hayır ciğere inince sırtta ve göğüste ağrı oluyor. Bir baskı gibi düşünün. Ve nefes darlığı oluyor..Annenizin kaçıncı günde ciğerlerine inmişti
Bir de ciğerlerine indiğini nasıl anladınız
Ben de pozitifim 7. günüm ve öksürüğüm balgama dönüşmeye başladı soluk borumda yanma var
Ciğere inmesi böyle bir şey mi acaba
Yaa çok teşekkür ederim aydınlattınız beniHayır ciğere inince sırtta ve göğüste ağrı oluyor. Bir baskı gibi düşünün. Ve nefes darlığı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?