Ester formu C vitamini baslayin hemen 1000 mg icin gunluk ( C fazlasi zarar değil idrarla atılıyor) , D vitamini alin ayni zamanda ve kan sulandirici coraspirin olabilir kucuk doz 100 mg gibi.Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Bu arada biz bunları kullanarak , ilac kullanmadan atlattık. Ama herkesin vücudu farklı yaş beslenme sekli kilo vs onemli sanırım. Yasadigim ülkede ilac verilmiyor zaten bizim seçme şansımız yoktu size oyuzden o konuda yorum yapamam.Ester formu C vitamini baslayin hemen 1000 mg icin gunluk ( C fazlasi zarar değil idrarla atılıyor) , D vitamini alin ayni zamanda ve kan sulandirici coraspirin olabilir kucuk doz 100 mg gibi.
Alerjiniz yok ise daha önce denediyseniz eger ari sutu ve propoliste cok yardımcı olur .
Bizde daha yeni atlattık hiçbir şekilde panik yapmayın buda bir hastalık gelip geçiyor c vitamini takviyesi alın kesinlikle limonu çok çok tüketin limonlu su için iştahınız olmasa bile yemek yemeyi bırakmayın zerdeçallı zencefilli bal yedik biz keçiboynuzu pekmezi içtik bolca çorba içtik kemik suyuyla dinlendik parol dışında başka ilaç kullanmadık ben pek başka ilaçlar içme taraftarı değilim birde soğuk algınlığı grip ilacı içtik ve bişey olmadan atlattık önemli olan moralinizi bozmamak panik olmamak rahatça atlatırsınız umarım geçmiş olsun olsunKızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
İlacı içtim şükür sıkıntım olmadı.Hatta uyuyamıyordum tatlı tatlı uykum geliyor.Kendimi zorlayarak herşeyden yiyorum.Allahın izni ile bura geçecek.İlaç alerjiniz varsa temkinli durun.
Alerji doktorunuzla irtibata geçin.
Gerekirse serum ile evde vitamin vs takviyesi yapılır, sizi güçlendirir.
Kürtaj geçirdiyseniz de kadın doğumcunuz ile de görüşün belki kan sulandırıcı gerekebilir.
Bol miktarda c vitamini alın onun yanı sıra D vitamini, çinko takviyesi de alın.
Udi hindi tozu, yağı, zencefil, keçiboynuzu özü gibi takviyelerde ciddi anlamda işe yarıyor.
3-4 gün aşırı bir ter atımı oluyor duş alsanız dahi kapıları örtmeden soğuğa yakın ılık su ile duş alın. Fazla sıcak buhar olunca akciğerlerde inanılmaz bir daraltı oluyor.
Oksijen ölçen küçük bir alet oluyor. Eczanelerde, medikallerde satılıyor. Oksijen takibiniz sürekli yapın. Oksijen azaldığında direk acile başvururusunuz.
Geçtiğimiz günlerde geçirdim ben de.
Vitamin vücudumda alerji yaptığı için bu süreçte kullanamadım ama alerji doktorumun verdiği başka ilaçları kullandım.
sakin, çoğu insan bu hastalığı semptomsuz ayakta atlatıyor. bunu aklınızdan çıkarmayın, çocuklar oldugu için kendinizi yada ailenizi iyi bir şekilde karantina ya alın . Hijyene önem verin. Sağlıklı bir şekilde sebze meyve tüketin, takviye Zn ve D vit alınabilir. bol bol sıvı tüketin .Moralinizi yüksek tutun, kötü düşünceleri aklınıza getirmeyin.Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Rabbim evladını a bağışlamış çok sevindim.Balgamlı öksürüğünüz varmıydı acaba?
Bu ilac verme okayi bir tek tr de var sanirim. Yurtdisinda ilac falan yok yani. Eve git, karantinaya gir diyorlar, zaten korona isen asla ne hastaneye ne ev doktoruna gidebiliyorsun cok acillik degilsen. Benim isyerinde buyuk cogunluk gecirdi, ilacsiz. Zaten ne tur bir ilac verebilirler ki ilaci yok ki..Ben olsam ilac icmezdim, gecmis olsun.
Kesinlikle içmelisin.İyi gibi oluyorsun sonra birden vuruyor.Sabah iyiki içmişim daha iyiyim şuan.Virüsün çoğalmasını engelliyor.Çok faydalı bi ilaçCok gecmis olsun ben de pozitifim pazar günü öğrendim
İlaç konusunda kararsız kalmakla birlikte bugün sabah ilk sekizi ictim
Aslında iyi hissediyorum ama emin olamadım sonra dedim içeyim degisik bir hastalık bir iyi gibisin bir kötü
Bencede kişiden kişiye değişir.Gece göğsümdeki baskıdan dolayı uyuyamadım dedimki inat etmenin anlamı yok içeyim.İçtiğimden beri uyuyorum yani kalktım vücudum biraz rahatlamış gibi.Tez zamanda bitsin gitsin inşallahHastaligi nasil gecirdiginle alakali.
Ben hic bir ilaç, ekstra vitamin vs almadan 4 gunde hastaligi gecirdim, sonrasinda D ve C kullandim.
Eşim de ilac almak istemedi ama kotu gidiyordu ilaç kullanmak zorunda kaldi ve 1 ayda anca kendine geldi. Hastaliktan sonra bir sure yogun saç dokulmesi yaşadi, kilo kaybi vardi onun icin kolay olmadi.
Herkes ilac alacak diye bir sey yok ama kullanmamak icin cokta inat etmemek lazim.
Öylemi bende balgamdan korkuyordum.İnşallah toparlamaya geçmiştir.Bende ciddi bir öksürük ve balgam olmadı. Nefes almada çok fazla sıkıntı yaşadım. Balgam var ise toparlamaya geçer
Bugün hastalığı daha bi hissedeyorum dün kalkıp yemek yapmıştım bugün ben kalkamayınca eşim kalkmak zorunda kaldı her harakette aşırı yoruluyor.Bu hastalığı kendi atlatmaya çalıştığı için oldu.10 gündür üşüttüm geçecek diyordu en sonunda nefasi daralınça ve ben ateşlenince test verdi.İlaçlara yeni başladı büyük eziyet çekiyor.İnsan kendiyle uğraşmaktan eşine bile bakamıyor.Bu hastalığı rabbim kimseye vermesin.Paniğim geçti atlatacağıma eminim.İki evladımda benim gözüme bakıyor.Ben öksürdükçe korkuyorlar diyorum ki iyileşiyorum ondan böyle.Ben dik durmazsam çocuklar da dik duramıyorsakin, çoğu insan bu hastalığı semptomsuz ayakta atlatıyor. bunu aklınızdan çıkarmayın, çocuklar oldugu için kendinizi yada ailenizi iyi bir şekilde karantina ya alın . Hijyene önem verin. Sağlıklı bir şekilde sebze meyve tüketin, takviye Zn ve D vit alınabilir. bol bol sıvı tüketin .Moralinizi yüksek tutun, kötü düşünceleri aklınıza getirmeyin.
insan anne olunca hastalanamıyor bile dediginiz gibi, allah acil şifalar, güç , kuvvet versin.Bugün hastalığı daha bi hissedeyorum dün kalkıp yemek yapmıştım bugün ben kalkamayınca eşim kalkmak zorunda kaldı her harakette aşırı yoruluyor.Bu hastalığı kendi atlatmaya çalıştığı için oldu.10 gündür üşüttüm geçecek diyordu en sonunda nefasi daralınça ve ben ateşlenince test verdi.İlaçlara yeni başladı büyük eziyet çekiyor.İnsan kendiyle uğraşmaktan eşine bile bakamıyor.Bu hastalığı rabbim kimseye vermesin.Paniğim geçti atlatacağıma eminim.İki evladımda benim gözüme bakıyor.Ben öksürdükçe korkuyorlar diyorum ki iyileşiyorum ondan böyle.Ben dik durmazsam çocuklar da dik duramıyor
Amiin sıkıntıda kim varsa herkese inşallahinsan anne olunca hastalanamıyor bile dediginiz gibi, allah acil şifalar, güç , kuvvet versin.
Dr. Arkadaşımız, hareket + ara ara duş alın demişti.Dünden beri kalktım işimi yaptım yatıp ben hastayım moduna girmedim ki ateşim 38.7 lerdeydi.Eşim aksine yerinden kımıldamıyor.Lütfen kalk hareket et diyorum.Yok adam aşırı pasta psikolojisinde.Çokda zor geçiyor ama kendini çok bıraktı.Aynen sana katılıyorum.psikoloji çok önemli
Bugün sürekli uyudum sanırım favirapirden hareket etmek istiyorum ama parmağım zor kalkıyor.Teşekkür ederim öneriler içinDr. Arkadaşımız, hareket + ara ara duş alın demişti.
Kekik çayı
Bir de gece ayak altlarınıza sarmısak yağı sürün.
Öylemi bende balgamdan korkuyordum.İnşallah toparlamaya geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?