Covid pozitif😭

Çok geçmiş olsun İnşAllah çabuk atlatırsınız. Eşiniz de mi aşı olmamıştı acaba?

Kesinlikle içmelisin.İyi gibi oluyorsun sonra birden vuruyor.Sabah iyiki içmişim daha iyiyim şuan.Virüsün çoğalmasını engelliyor.Çok faydalı bi ilaç
Oyle mi diyorsunuz içim rahatladı şu an
Hafif geçiriyorsunuz neden içiyorsunuz falan diyen var da
Ben de pişman olmuştum ictigime 2 gün bekledim bir sey olmadi içmesem mi içsem mi derken annem sürekli arayıp iç iç deyince ictim artik

Bana ve eşime herkes neden içtin diyor.Bende çok kararsızdım ama bak akşam 8 ilacımı aldım kalktım mutfağı topladım.İki gündür bunu yapamıyordum.Aynıca nasıl balgam attım anlatamam.Baya rahatlattı.İnsanlar kendi başına gelse emin ol içerler.Ne yaşadığını bilmedikleri için kolay sanıyorlar.Dün gece araştırdım baya içen herkes 4 günde atlatmış sıkıntıları olmamış hastaneye kaldırılanlar hep zamanında içmeyenler .

Canim ne hissetigini cok iyi biliyorum ama korkma.herkes ayakta geciriyor sende kolayca atlatacaksin.suan aklin sana oyun oynuyor ve kotu oldugunu dusunduruyor.bol c vitamini al bu cok onemli.ozellikle kekik suyu ic

Ben de içiyorum ya artık Allah'a emanet insallah sifa olur
Haklisiniz onu bunu degil doktorları dinlemek gerek Ben de iyi hissediyorum mutfağı toplayacağım birazdan da ikinci 8i içeceğim

Oncelikle gecmis olsun
Korkma buda gecip gider
Favirapir ilacini almamanizi tavsiye ederim. Ben ve ailem hatta yasadigim ulkede oyle bi ilac kullanmadan atlattik
Hatta dunyanin hic biyerinde corona olunca boyle bi ilac verildigini duymadim.
Belirtileriniz nelerse onun ilaclarini alin
Mesela
Ates dusurucu ve agri kesici alin

Esim 3 gun boyunca salonda kanepeden kalkamadi
Aradigini butun hastaliklar birlesmis adi korona olmus gibiydi
Kusma ishal bas agrisi eklem agrisi bogaz agrisi oksuruk
Aldigi ilac : aspirin, oksuruk icin kekik surubu ve bogaz enfeksiyonu icin antibiyotik. Bu 3 ilacida doktorumuz yazdi.
Turkiyede yasamiyoruz
Sizin kullandiginiz ilaclari avrupada kimseye temin etmiyolar

Ayni seyi her topikde yaziyorum
Burayada 2 kez yazdim
O ilaci Turkiye haric hic bir ulke vermiyor

Covid pozitifim karantinada 8. günüm. Ben de belirti olmadı rutin pcrda çıktı şok oldum açıkçası. Favirapir eğer çift doz aşılıysanız va belirti yoksa almayın yoksa mutlaka alın dendi bana. Almanızı öneririm o açıdan. Bol c ve d vitaminiyle destekleyin. Kolayca atlatırsınız umarım.

Dün gece ateşten yanarken balgamdan boğazım tıkalıyken, nefes almadan dimdik dururken bu gece ateşim yok balgamım çok rahatladı göğsüm ferah.Eğer almak istemiyorsa başkaları almasın.Favirapir hücrenin içine girerek koronanın çoğalmasını önlüyor.Böyle bir tedavi varken kullanmamak aptalca olurdu.Eşim 10 gündür mahvoldu içeli kendine geldi.İçmeseydi şuan hastanedeydi çünkü nefes darlığı başlamıştı.

Öncelikle çok gecmis olsun, arkadaslar gereken herseyi yazmıs ama faydam olacaksa bende yaptıklarımızı yazmak isterim. Öncelikle Solgar C vit. 1000 mg kullandık. Onun yanında kan sulandırıcı aspirin tavsiye ettiler coraspirin aldık. Limon, bal ve oldukca sıvı tüketmeye özen gösterdik, ilac hakkında cok fazla kafa karışıklığı var, acıkcası babamın iyileşmesinde hic bir etkisi olmadı, keza annemde de çok işe yaradığı söylenemez. Kesinlikle kullanın yada kullanmayın demiyorum,yanlızca bizdeki durum bu sekildeydi herkeste tabiki farklılık gösteriyor, size kalmış.

Vitamin aldım ve aspirinede başladım.Çok çok teşekkür ederim

Merhabalar sizin durumunuz neydi nasil atlattiniz benmde esimin ciğerlerini kaoladi yogun bakima aldilar hamileym cok korkuyorumm

Merhabalar sizin durumunuz neydi nasil atlattiniz benmde esimin ciğerlerini kaoladi yogun bakima aldilar hamileym cok korkuyorumm

Benim en büyük belirtim nefes almada sıkıntım vardı. Testim pozitif çıktıktan sonra 3 gün boyunca evde idim pozisyonu bulamazsam nefes dahi alamıyordum tabi biz bunu hastalıkta normal diye düşündük. Fakat en son kan değerlerim için filiasyon ekibini aradık ordaki bayan cama çıkıp nefes almamı ve tutmamı istedi kaç saniye tuttuğumu sordu. Ben camda nefesi tutmayı bırakın içime çekmeyi bile beceremedim. Ambulans geldi hastaneye giderken adı ne diye geçiyor hatırlamıyorum nefes alımını ölçüyorlar en az 95 beklenen değer bende 80 idi. Direk hastaneye yatış yapıldı o gece oksijen desteği verildi fakat onunla da 90 üstünde stabil tutulamadı ve yoğun bakım kararı alındı orda farklı solunum destekleri verildi.
Ciğerler için bende film çekilemedi ilaç kullanımıda farklı doktorlara danışılarak öncelik anne sağlığı denmesi sonucu direk başlandı

Rabbim yardımcınız olsun malesef zor bir evre ama en önemli şey morali bozmamak umarım eşinizde en kısa sürede iyileşir

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama ilaçları vermemelerinin sebebi sizleri idare etmeleri.

İlaçları daha ağır hastalara ayırmışlar, size gerek görmemişler.

Yoksa ağır Covid hastaları için Remdesivir dahil protokoller var.

Buyrun İngiltere Birmingham Üniversitesi tarafından Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) işin hazırlanan Covid Doktor Rehberi.

Oksijen desteğinden, antivirale kadar herşey var.
Yoksa doğal yaşam yok ilaçlar zararlıymış vs. hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…