Vitamin hapı yanında vitaminlide beslenmeye çalışıyorum.Çok çok teşekkür ederim.Rabbim bir daha yaşatmasın kimseyeBol bol dinlenmeye ve vitamin almaya çalışın şuan vücudun ona ihtiyacı var
Oyle mi diyorsunuz içim rahatladı şu anKesinlikle içmelisin.İyi gibi oluyorsun sonra birden vuruyor.Sabah iyiki içmişim daha iyiyim şuan.Virüsün çoğalmasını engelliyor.Çok faydalı bi ilaç
Bana ve eşime herkes neden içtin diyor.Bende çok kararsızdım ama bak akşam 8 ilacımı aldım kalktım mutfağı topladım.İki gündür bunu yapamıyordum.Aynıca nasıl balgam attım anlatamam.Baya rahatlattı.İnsanlar kendi başına gelse emin ol içerler.Ne yaşadığını bilmedikleri için kolay sanıyorlar.Dün gece araştırdım baya içen herkes 4 günde atlatmış sıkıntıları olmamış hastaneye kaldırılanlar hep zamanında içmeyenler .Oyle mi diyorsunuz içim rahatladı şu an
Hafif geçiriyorsunuz neden içiyorsunuz falan diyen var da
Ben de pişman olmuştum ictigime 2 gün bekledim bir sey olmadi içmesem mi içsem mi derken annem sürekli arayıp iç iç deyince ictim artik
Evet aşı olacaktık ama çocuk düşünüyorsanız şimdi aşı olmayın denmişti.Çok geçmiş olsun İnşAllah çabuk atlatırsınız. Eşiniz de mi aşı olmamıştı acaba?
Ben de içiyorum ya artık Allah'a emanet insallah sifa olurBana ve eşime herkes neden içtin diyor.Bende çok kararsızdım ama bak akşam 8 ilacımı aldım kalktım mutfağı topladım.İki gündür bunu yapamıyordum.Aynıca nasıl balgam attım anlatamam.Baya rahatlattı.İnsanlar kendi başına gelse emin ol içerler.Ne yaşadığını bilmedikleri için kolay sanıyorlar.Dün gece araştırdım baya içen herkes 4 günde atlatmış sıkıntıları olmamış hastaneye kaldırılanlar hep zamanında içmeyenler .
Oncelikle gecmis olsunKızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?
Esim 3 gun boyunca salonda kanepeden kalkamadiBana ve eşime herkes neden içtin diyor.Bende çok kararsızdım ama bak akşam 8 ilacımı aldım kalktım mutfağı topladım.İki gündür bunu yapamıyordum.Aynıca nasıl balgam attım anlatamam.Baya rahatlattı.İnsanlar kendi başına gelse emin ol içerler.Ne yaşadığını bilmedikleri için kolay sanıyorlar.Dün gece araştırdım baya içen herkes 4 günde atlatmış sıkıntıları olmamış hastaneye kaldırılanlar hep zamanında içmeyenler .
Ayni seyi her topikde yaziyorumBu ilac verme okayi bir tek tr de var sanirim. Yurtdisinda ilac falan yok yani. Eve git, karantinaya gir diyorlar, zaten korona isen asla ne hastaneye ne ev doktoruna gidebiliyorsun cok acillik degilsen. Benim isyerinde buyuk cogunluk gecirdi, ilacsiz. Zaten ne tur bir ilac verebilirler ki ilaci yok ki..Ben olsam ilac icmezdim, gecmis olsun.
Dün gece ateşten yanarken balgamdan boğazım tıkalıyken, nefes almadan dimdik dururken bu gece ateşim yok balgamım çok rahatladı göğsüm ferah.Eğer almak istemiyorsa başkaları almasın.Favirapir hücrenin içine girerek koronanın çoğalmasını önlüyor.Böyle bir tedavi varken kullanmamak aptalca olurdu.Eşim 10 gündür mahvoldu içeli kendine geldi.İçmeseydi şuan hastanedeydi çünkü nefes darlığı başlamıştı.Covid pozitifim karantinada 8. günüm. Ben de belirti olmadı rutin pcrda çıktı şok oldum açıkçası. Favirapir eğer çift doz aşılıysanız va belirti yoksa almayın yoksa mutlaka alın dendi bana. Almanızı öneririm o açıdan. Bol c ve d vitaminiyle destekleyin. Kolayca atlatırsınız umarım.
Vitamin aldım ve aspirinede başladım.Çok çok teşekkür ederimÖncelikle çok gecmis olsun, arkadaslar gereken herseyi yazmıs ama faydam olacaksa bende yaptıklarımızı yazmak isterim. Öncelikle Solgar C vit. 1000 mg kullandık. Onun yanında kan sulandırıcı aspirin tavsiye ettiler coraspirin aldık. Limon, bal ve oldukca sıvı tüketmeye özen gösterdik, ilac hakkında cok fazla kafa karışıklığı var, acıkcası babamın iyileşmesinde hic bir etkisi olmadı, keza annemde de çok işe yaradığı söylenemez. Kesinlikle kullanın yada kullanmayın demiyorum,yanlızca bizdeki durum bu sekildeydi herkeste tabiki farklılık gösteriyor, size kalmış.
Merhabalar sizin durumunuz neydi nasil atlattiniz benmde esimin ciğerlerini kaoladi yogun bakima aldilar hamileym cok korkuyorummBende gebeliğimin 16. Haftasında covid oldum 1 hafta hastanede yattım 4 günü yoğun bakımda. O ruh hali içinde iken insana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Olumsuz düşünmeyin en önemlisi moral. Gelip geçecek
Aşısı varmıydı eşinizin? merak ettimMerhabalar sizin durumunuz neydi nasil atlattiniz benmde esimin ciğerlerini kaoladi yogun bakima aldilar hamileym cok korkuyorumm
Yok malesefAşısı varmıydı eşinizin? merak ettim
TühYok malesef
Merhabalar sizin durumunuz neydi nasil atlattiniz benmde esimin ciğerlerini kaoladi yogun bakima aldilar hamileym cok korkuyorumm
Esim 3 gun boyunca salonda kanepeden kalkamadi
Aradigini butun hastaliklar birlesmis adi korona olmus gibiydi
Kusma ishal bas agrisi eklem agrisi bogaz agrisi oksuruk
Aldigi ilac : aspirin, oksuruk icin kekik surubu ve bogaz enfeksiyonu icin antibiyotik. Bu 3 ilacida doktorumuz yazdi.
Turkiyede yasamiyoruz
Sizin kullandiginiz ilaclari avrupada kimseye temin etmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?