- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Katılıyorum. Bizde karantinadayız şuan bitince normal temizligime devam ederim.Gerek var mı? Virüs zaten belli bir süre yaşayıp ölüyor çamaşır suyu ile silersiniz olur bence kendinizi üzmeyin yıpratmayın
Virüsü geçirip sağ salim atlatsam temizliği hiç takmam o yavaş yavaş olur gide zatenKatılıyorum. Bizde karantinadayız şuan bitince normal temizligime devam ederim.
İnşallah atlatıyoruz. Haklısınız galiba ama aklımdan çıkmıyorVirüsü geçirip sağ salim atlatsam temizliği hiç takmam o yavaş yavaş olur gide zaten
Evin içinde pek mümkün de olmuyor ama dikkat ediyorum. Zaten ilk günler çok sırt ağrım vardı neredeyse kalkamadım. Ama çocuk küçük olunca dinlenmek pek mümkün olmuyor.Bu arada bol bol istirahat gerekiyor kendinizi işe güce verip yipratmayin doğal sürece bakın yoksa karantinada psikolojik olarak çok kötü çıkarsınız benden söylemesi
Anladım sizi siz kötü hissediyorsunuz o sebeple sanırım yani pis gibi mikroplu gibi kışın çok hasta olmuştum yastık kilifi kirlent perde yıkamıştım hepsini sanki onlar mikrop saçıyor gibi gelmişti siz de eldeki imkanlarla yıkarsınız silersiniz virüs zaten kalmaz zamanla ölür giderİnşallah atlatıyoruz. Haklısınız galiba ama aklımdan çıkmıyor
O kadar yorgunum ki boya işine giremem ama dip köşe 2 gün yardımcı almayı planlıyorumkarantinaniz bittikten sonra evi boyatip hali koltuk vs yikatabilirsiniz iciniz rahat eder.
diger yerleride camasir suyuyla silip dolaplar yerler fayanslar vs kullanabilirsiniz heralde.
yada bi 10 gun falan evden cikip baska bir yerde kalirsaniz sorun olmaz sanirim
duvarlariniz silinebiliyorsa onlarida sildirmeyi düsünün o halde ama duvar olmasada 2 gunde dip kose evi temizleyebilirlermi bilmiyorumO kadar yorgunum ki boya işine giremem ama dip köşe 2 gün yardımcı almayı planlıyorum
Önce evi profesyonel vir şirkete dezenfektan ile baştan aşağı bi dezenfekte ettirin. Çok maliyetli değil 90-120 tl arası idi ben fiyat aldığımda. Yardımcıları da ondan sonra sokun ki yazık başkasına sebep olmayın.O kadar yorgunum ki boya işine giremem ama dip köşe 2 gün yardımcı almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?