- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Evin içinde ev süpürmeden de olmuyor kiAsla yerleri süpürmeyin... 1 e 100 oranında sulandırılmış çamaşır suyu ile önce yerleri silin.. Sonra odayı mümkün olduğunca silin en son gene yerleri silin.. Covid temizliğinde yerler kesinlikle süpürülmez süpürge yere inmiş covid partiküllerini tüm odaya yayarak hasta olmanızı sağlar. Bu arada odayı maske ile temizleyin.. Şimdiden geçmiş olsun
7şuan cok şaşkınımAsla yerleri süpürmeyin... 1 e 100 oranında sulandırılmış çamaşır suyu ile önce yerleri silin.. Sonra odayı mümkün olduğunca silin en son gene yerleri silin.. Covid temizliğinde yerler kesinlikle süpürülmez süpürge yere inmiş covid partiküllerini tüm odaya yayarak hasta olmanızı sağlar. Bu arada odayı maske ile temizleyin.. Şimdiden geçmiş olsun
Sizin korkunuz virüs evde duruyorsa hala diye. Bu durum da o eve yardımcı alıp onu riske atmak da mantıklı gelmedi.O kadar yorgunum ki boya işine giremem ama dip köşe 2 gün yardımcı almayı planlıyorum
sirke yani asit virüsü öldürmez ki ? bazı bakteri ve bazı kimyasalları çözer sadece..o da "bazıları"...Ekstra bir şey yapmadım normaldeki gibi sil supur piriz kapı kulplarıni dezenfekte ettim bunları yaparken çok az çamaşır suyu kullandım daha çok doğal ev sirkesi kullandım sizede tavsiye ederim..zaten bağışıklık kazandınız tekrar hemen dusmeniz imkansız
Sirke çok faydalı bir gıda ama ev temizliğinde neden bu kadar popüler bilmiyorum. Zaten nimet yerlere sürülmez günah :))s
sirke yani asit virüsü öldürmez ki ? bazı bakteri ve bazı kimyasalları çözer sadece..o da "bazıları"...
Bence bayan almak.risk sizin bulaşıcıgibiz devam ediyor olabilir boyacı içinde aynı şekilde. Bende normal evi sil şupur bitti çamaşırlarids normal yıkayın bitti gittiO kadar yorgunum ki boya işine giremem ama dip köşe 2 gün yardımcı almayı planlıyorum
Bu sekilde dusunup tedbiri birakmayin pes pese 3 kere olan duydum aman dikkat ayni sıkıntilari tekrar yasamayinEkstra bir şey yapmadım normaldeki gibi sil supur piriz kapı kulplarıni dezenfekte ettim bunları yaparken çok az çamaşır suyu kullandım daha çok doğal ev sirkesi kullandım sizede tavsiye ederim..zaten bağışıklık kazandınız tekrar hemen dusmeniz imkansız
Merhaba sevgili kk üyeleri.
Eşim ve oğlumla karantinanın 10.günündeyiz. Allaha çok şükür çok sıkıntılı atlatmadık. Karantinanın bitişinde de yeni bir test VS olmayacağını öğrendik.
Sorum şu ev bark kıyafet vb nasıl temizlenecek. Temizlenecek mi?
Evi baştan ayağa yakasım var.Allaha çok şükür sağlıkla atlattık ama karantina devam ettikçe psikolojik olarak daha kötüye gidiyorum. Sanki virüs saklı kaldığı bir yerden yine çıkıp bize musallat olacakmış gibi.
Hastalığı atlatanlar ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?