Testten korkmayın sadece burundan ve ağızdan kulak temizleme çubuğu gibi bir şeyle tükürük ve burun sıvısı alıyorlar. Degdiriyorlar yani sadece. Korkutmak istemem ama benim de aynı şekilde boğaz kuruluğu ve yanma ile başladı. Ertesi gün baş ağrısı ve ateşle devam etti. Ayakta atlattım çok şükür, odadan hiç çıkmadan evde kimseye bulaştırmadan geçti şükürler olsun. Yarınki durumunuza göre düzelme olmazsa mutlaka test yaptırin ki bir an evvel önleminizi almış olursunuz takviyeler konusunda. Ben 16 tane içilen ilaçtan içmeden geçirdim çünkü midemde gastrit var, arkadaşım içmiş daha hızlı atlattı. Aşıniz da varsa grip gibi geçer ki belki de gripsinizdir ama semptomlar çok benzediği için test olmadan anlamanız imkansız.
Bir de Allah korusun eğer covid çıkarsa bir bitkisel şurup var, gögüs hastalıkları doktorum verdi covid tedavisi için kullanılıyormus, hiçbir yan etkisi yok. İlaçları icemedigim için vermişti. 6. Günde kullanmama rağmen benim çok işime yaradı. Abim de benden 1 ay sonra geçirdi o ilk günden itibaren içmeye başladı öksürük olmadan atlattı. İnşallah hafif bir soğuk algınlığıdir Ama değilse özelden size adını yazarım doktorunuza da danışarak kullanırsınız.
Inşallah hafif bir boğaz enfeksiyonudur sabaha bir şeyiniz kalmamış olarak uyanırsiniz. Sıcak bitki çayları için zencefilli. Acil şifalar diliyorum.