- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi filmdelisi
-
Eşimde bunlar yüksekti. İkisi de covid belirtisi. Ayrıca tomografide açık açık buzlu cam görünümü diye yazmışlardi. Siz negatifsiniz ya bence :)Var.
Hepsi orta aralıkta sonuçları.
Şuan düşündükçe aklıma geliyor, devlet hastanesinde test veren yakınlarımızın takibi daha sıkı denetim ve ilgiyle yapılıyor.Devlet hastanesinde sürüntü verdim ben orada söylediler. Ama özel de olsa fark etmez heralde uygulama. Bilemedim açıkçası.
Anladım.Eşimde bunlar yüksekti. İkisi de covid belirtisi. Ayrıca tomografide açık açık buzlu cam görünümü diye yazmışlardi. Siz negatifsiniz ya bence :)
Kaybetmişlerdir ya da nötr sonuç olabilir.Benim 1 ay oldu hala sonucumdan haber yok
Sıkayet edınce bırde benı arayıp sonucunuz noldu dıyor dedım bende haber alamıyorumKaybetmişlerdir ya da nötr sonuç olabilir.
Valla ben de 3 kere aramıştım. 40 derece ateş ile ağladım ağrıdan. Parol için tavsiyesi aldım. Ağlaya ağlaya uyudum. Ambulans gelmiyor. Solunum sıkıntısı yoksa. Tek sordukları o oluyor. Makineye bağlamak gerekirse o zaman geliyorlar. Ama diğer söylediklerninz %100 doğru bizim mesela aynı günün akşamı çıktı sonuçlarımiz özelde yaptiran kardesim eşi ile 1 hafta bekledi sonucu.Şuan düşündükçe aklıma geliyor, devlet hastanesinde test veren yakınlarımızın takibi daha sıkı denetim ve ilgiyle yapılıyor.
Tabii bu yargıya ulaşmak için çok az bir örneğim var ama düşündükçe, her gün kontrol edildiklerini, ihtiyaç ve durumlarının sorulduğunu anımsadım.
Özelde veren aile pozitif, 2 gündür bel ağrısı için ambulans, hastane aradı ama gelen olmadı.
Bel ağrısından hasta yerinden kalkıp lavaboya gidemiyor, karantinadalar ama uğrayan olmadı.
Hastalığın kuluçka süresi uzun, karantina bu sebeple 14 gün idi.Sıkayet edınce bırde benı arayıp sonucunuz noldu dıyor dedım bende haber alamıyorumsizce ne oldu ? Ses yok o gunden berı zaten dr arklar var negatıf sonucların yanlıslık payı yuksek dıyor
Off içim titredi.Valla ben de 3 kere aramıştım. 40 derece ateş ile ağladım ağrıdan. Parol için tavsiyesi aldım. Ağlaya ağlaya uyudum. Ambulans gelmiyor. Solunum sıkıntısı yoksa. Tek sordukları o oluyor. Makineye bağlamak gerekirse o zaman geliyorlar. Ama diğer söylediklerninz %100 doğru bizim mesela aynı günün akşamı çıktı sonuçlarımiz özelde yaptiran kardesim eşi ile 1 hafta bekledi sonucu.
Beylikdüzü Devlettehangisinde yaptırdınız?
Beylikdüzü Devlette
Valla acıma üzüldüm öyleki kanadı burnum kolayda değilki napayım daha yaptırmam kanla bulsunlarHastalığın kuluçka süresi uzun, karantina bu sebeple 14 gün idi.
Elbet başında yapılan testle ve 1 hafta sonra yapılan aynı çıkmıyor.
Daha da vahimi, covid direkt alt solunuma saldırdıysa da pcr negatif veriyor.
Ben çok nötr test duydum
Benimki de nötr olmasın diye sandalyeye oturup sırtımı duvara yasladım, kaçacak alanım olmadığından Allah ne verdiyse girdi hemşire hanım
Benim kolay geçti test.Valla acıma üzüldüm öyleki kanadı burnum kolayda değilki napayım daha yaptırmam kanla bulsunlar
Ben inanın hiçbir şey anlamadım bu işten.
Bugün muayene eden doktora dün akşam acilden çıkarıldığımı, diğerine hiç alınmadığımı söylediğim an suratımı bozuldu, üzüldü.
Ben daha söylemeden tomografi diye ne kadar test varsa hepsini istiyorum, kabul mü diye sordu.
Şimdi her mesleğin iyisi kötüsü olduğundan, takip edeninden tedavi sağlayıcısına kadar karşılaşıyoruz işte.
2 3 saat önce devlet hastanesinde birkaç dk içinde test verdi görümcem ve ailesi, ben dün gece kapı kapı gezdim.
Artık anlamak için uğraşmak da boşa bir çaba herhalde.
Bayındır ve tobb da yaşadım bunu.Hangi hastane ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?