- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Merhabalar,
2 gün 3 gecedir koronalıyım. İki doz aşılıyım, ona rağmen beni yerden yere çarptı gibi hissediyorum. Evde 5-3 yaşlarında iki yavrum var.
5 yaşında olan da bugün benim belirtilerimden bahsediyor.
Üşüme, hafif ateş, genel vücut ağrıları ve o da öksürüyor.
Genel tablosu iyiydi aslında, ateş hissedince hemen ağrı kesici de verdim ama daha yeniyiz zaten.
Çok ama çok korkuyorum çocuklarıma bulaşmasından.
Ağır atlatmalarından.
Ne yazık ki bende bir anda başladı.
Bir anda küt diye kötü oldum.
Hani böyle nezlemsi gripimsi başlasa daha dikkatli olabilirdim ama kendimi kötü hissettiğim andan itibaren çift maskemi takmıştım.
Acaba geç mi kaldım?
Umarım benden bulaşmaz, bu acıları çekmelerini istemiyorum.
Var mı etrafınızda aynı evde olsa da çocuklara hiç bulaşmamış olan ya da bulaşsa dahi çok çok hafif atlattı diyebilen?
Çok ihtiyacım var.
Benim 1 yaşında oğlum ve 4 yaşında oğlum oldu canım . Hiç korkma . Keçiboynuzu özü . 1 limona 1 tatlı kaşığı sirke . Bal be zerdeçal karışımı. Birde cevizin iç kısmındaki akciğerlere benzeyen kabuk kaynamış suda 5 dk beklet demlensin onu içir . İnan çok faydasını göreceksinMerhabalar,
2 gün 3 gecedir koronalıyım. İki doz aşılıyım, ona rağmen beni yerden yere çarptı gibi hissediyorum. Evde 5-3 yaşlarında iki yavrum var.
Genel tablosu iyiydi aslında, ateş hissedince hemen ağrı kesici de verdim ama daha yeniyiz zaten.
Ağır atlatmalarından.
Hani böyle nezlemsi gripimsi başlasa daha dikkatli olabilirdim ama kendimi kötü hissettiğim andan itibaren çift maskemi takmıştım.
Acaba geç mi kaldım?
Var mı etrafınızda aynı evde olsa da çocuklara hiç bulaşmamış olan ya da bulaşsa dahi çok çok hafif atlattı diyebilen?
Çok ihtiyacım var.
Bunları ara ara ver 3 güne hiç birşeyiniz kalmaz . Kendiniz de kullanınBenim 1 yaşında oğlum ve 4 yaşında oğlum oldu canım . Hiç korkma . Keçiboynuzu özü . 1 limona 1 tatlı kaşığı sirke . Bal be zerdeçal karışımı. Birde cevizin iç kısmındaki akciğerlere benzeyen kabuk kaynamış suda 5 dk beklet demlensin onu içir . İnan çok faydasını göreceksin
şuan ben eşim ve buyuk kızım 12 yasında pozıtıfız.iki kucuk yavruma bulaşmadı 3 ve 1 yaslarındalar.içinizi ferah tutun cocuklar hafıf gecrıyorMerhabalar,
Ağır atlatmalarından.
Acaba geç mi kaldım?
Çok ihtiyacım var.
ahh pozıtıf mı cıktınız,gecenlerde yazısmıstık sızle.Ah bu okullar,gıdılse bır dert gıdılmese bır dert.bıze de okuldan getırdı kızım.neyse saglık olsun iyileşecegız,iyi olacağız inşallah.gecmıs olsunOğlumun sınıfında pazartesi günü pozitif vaka çıktı. Sali günü test Yaptırdık negatif cikti. burnu tıkandı 30 dk ya bir serum fizyoloji yapıyoruz dolu dolu çıkıyordu. Bugün 5. Gün test olmasi gerekiyordu pozitif cikti cok üzgünüm. Sinfita şimdi 5 kişi pozitif. Ben bugünde test Yaptırdım negatif çıktı ama sonradan pozitfe dönecek sanirim . Burnu tikaniyor aciyoruz, aksam üstü atesi cikti şimdi iyi Allahim bütün çocukları korusun.
Inşallah ya küçücük cocuk o kadar dikkat ediyorduk ki, böyle oldu. Çocuğum inşallah hafif atlatir bütün çocuklarla birlikte. O kadr ağladı ki ölecek miyim diye cok zor küçücük çocuğa anlatmakahh
ahh pozıtıf mı cıktınız,gecenlerde yazısmıstık sızle.Ah bu okullar,gıdılse bır dert gıdılmese bır dert.bıze de okuldan getırdı kızım.neyse saglık olsun iyileşecegız,iyi olacağız inşallah.gecmıs olsun
kıyamam,kaç yasında?çocuklar hafıf semptomlarla gecırıyorlar sizde onu rahatlatacak seyler soyleyın,haberlerı felan izlemeyın yanında, etkılenıyorlar.Inşallah ya küçücük cocuk o kadar dikkat ediyorduk ki, böyle oldu. Çocuğum inşallah hafif atlatir bütün çocuklarla birlikte. O kadr ağladı ki ölecek miyim diye cok zor küçücük çocuğa anlatmak
7 yaşında bu süreç bitsin yardım alacağız çırpındı resmen . Şimdi iyi ben negatif çıkınca maske tak dedi tanıdıklar. Onunla yatamayacağım diye istemedi.kıyamam,kaç yasında?çocuklar hafıf semptomlarla gecırıyorlar sizde onu rahatlatacak seyler soyleyın,haberlerı felan izlemeyın yanında, etkılenıyorlar.
Oğlum oldu 11 yaşında.Ateş ve öksürük vardı.Calpol le 3 günde toparladı.Ben öyle şifalı şeylerle uğraşmayı pek sevmem.Bence bağışıklık öyle bir iki günde, bir iki karşımla şip şak yükselecek bir şey değil.Öncesinde sağlıklı besleniyorsanız, değerleriniz iyiyse ekstra karışımlara lüzüm yok diye düşünüyorum.Merhabalar,
Ağır atlatmalarından.
Acaba geç mi kaldım?
Çok ihtiyacım var.
Oğlum da test verince korktu pozitif çıkarsam ölücem diye.Biz de pozitif çıktığını gizledik iyileştikten sonra söyledik.7 yaşında bu süreç bitsin yardım alacağız çırpındı resmen . Şimdi iyi ben negatif çıkınca maske tak dedi tanıdıklar. Onunla yatamayacağım diye istemedi.
var, burdan bir arkadaşımız hatta. bir iki gün öksürük tıksırık hafif ateşle toparladılar hemen, çocukları genel anlamda çok etkilemiyor. bol bol sarımsak, limon ve zencefil tavsiye ederim. geçmiş olsun.
KıyamamYaa ne güzel.
İnşallah hiç bulaşmaz ama bulaşırsa da erkenden toparlarlar, Allah'ım inşallah.
Bende tat ve koku yok ben o yüzden her şeyi yemeye değil ama içmeye çalışıyorum.
Sabah babasıyla mandalina suyu sıkıp getirmişler
Biri tepsiyi taşımış diğeri bardağı bana uzatacakmış.
Çok da özledim.
Şu an duygusal bir topum.
Benim 1 yaşında oğlum ve 4 yaşında oğlum oldu canım . Hiç korkma . Keçiboynuzu özü . 1 limona 1 tatlı kaşığı sirke . Bal be zerdeçal karışımı. Birde cevizin iç kısmındaki akciğerlere benzeyen kabuk kaynamış suda 5 dk beklet demlensin onu içir . İnan çok faydasını göreceksin
Beeenn dört gün yerimden kalkamadim iki çocuğumda yanımdaydı geçen sene Aralık ayında bir anda kaptım bı yerden akşamında başlamıştı ağrılar. Ama şükür cocuklarima hiç bişey olmadı yaslarida 11/3Merhabalar,
Ağır atlatmalarından.
Acaba geç mi kaldım?
Çok ihtiyacım var.
Aslında cok ani oldu onun öğrenmesi beni il sağlıktan aradıklarını söylediklerinde odadan çıktım. Baska odaya gittim geldi tam geldiğinde aşılıyiz evet dedim şimdi ne yapmamız gerek dedim duydu. Ama sonrasında hic dinlemedi. Ağladi hep, ikimiz vardık evde bu arada filyasyon ekibi geldi herşey üst üste. Isin kötü tarafı telefon numarasini esiminkini verdik. Bi durum olursa benle iletişime gecilmesin diye, cumaya gitmiş aramışlar 3 kere sonra ankaradan beni aradılar. 'ya üst üste geldi. Ama şuanda iyi şükür. Bitince süreç hemen yardım alacağız zaten korkulari icin gidiyorduk ara verilmişti.Oğlum da test verince korktu pozitif çıkarsam ölücem diye.Biz de pozitif çıktığını gizledik iyileştikten sonra söyledik.
Sürekli aynı evde olmalarına rağmen bulaşma olmaması çok iyi.Var. Babam ve annem oldular. O dönemde yeğenlerim annemlerde kalıyordu ve hiç bir şey olmadı onlara şükür. Bol bol su tüketin ve vitamin alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?