- 20 Ocak 2015
- 9.619
- 14.062
- 448
- 41
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Ya bugün bizde konuştuk bu konuyu vermek nasil olur diye önermediler. Oğlum 6 aylıkken hastanede vermişlerdi. Başı boyle titredi sallandı . Doktor şaşırmsti ama sonra kesmistikEvet ogluma verilmisti hastanede yatarken ve kalp atislarinda farklilik hissettim hemen hemsireye soyledim gelip igne yapıldı cok korkmustum.
O yuzden doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanilmamali.
Merhaba bizde eşimle ayni kötüyüz kac gündür esim test yaptirdi negatif çıktı ben pozitif bekliyordumMerhabalar,
2 gün 3 gecedir koronalıyım. İki doz aşılıyım, ona rağmen beni yerden yere çarptı gibi hissediyorum. Evde 5-3 yaşlarında iki yavrum var.
5 yaşında olan da bugün benim belirtilerimden bahsediyor.
Üşüme, hafif ateş, genel vücut ağrıları ve o da öksürüyor.
Genel tablosu iyiydi aslında, ateş hissedince hemen ağrı kesici de verdim ama daha yeniyiz zaten.
Çok ama çok korkuyorum çocuklarıma bulaşmasından.
Ağır atlatmalarından.
Ne yazık ki bende bir anda başladı.
Bir anda küt diye kötü oldum.
Hani böyle nezlemsi gripimsi başlasa daha dikkatli olabilirdim ama kendimi kötü hissettiğim andan itibaren çift maskemi takmıştım.
Acaba geç mi kaldım?
Umarım benden bulaşmaz, bu acıları çekmelerini istemiyorum.
Var mı etrafınızda aynı evde olsa da çocuklara hiç bulaşmamış olan ya da bulaşsa dahi çok çok hafif atlattı diyebilen?
Çok ihtiyacım var.
Yoo valla bilmiyorlardı bile. Sadece kırgınlık vardı, hatta bence annemler daha evvel oldular ve anlamadılar. Kardeşlerim de olmadı korona. Aynı ortamda oturdular , yemek yediler. Birde çocuklar daha kolay atlatıyor bence.Sürekli aynı evde olmalarına rağmen bulaşma olmaması çok iyi.
Çok iyi mi izole oldular acaba ?
İnşallah bizde de bu şekilde sonuçlanır.
Teşekkür ederim
Konu sahibesi annemi aradım. Udi hindi yağı çok faydalı oldu diyor.Sürekli aynı evde olmalarına rağmen bulaşma olmaması çok iyi.
Çok iyi mi izole oldular acaba ?
İnşallah bizde de bu şekilde sonuçlanır.
Teşekkür ederim
Oncelikle çok geçmis olsun. En hafif şekilde atlatirsiniz inşallah . Ben coronaya yakalandığmda kızım 9 aylıktı .Emziriyordum.Doktorum devam et emzirmeye dedi.Hem o Corona haplarını kullandim .Ben ilk zamanlar geçirdiğim için asi falan yoktu .Hap kullanılıyordu .Hasta iken hem de ilaç kullanırken bebeğimi emzirdim .Bu hastalıkta onlar bizden daha güçlü .Hiçbir şey olmadı şükür .İçinizi ferah tutun.Merhabalar,
2 gün 3 gecedir koronalıyım. İki doz aşılıyım, ona rağmen beni yerden yere çarptı gibi hissediyorum. Evde 5-3 yaşlarında iki yavrum var.
Genel tablosu iyiydi aslında, ateş hissedince hemen ağrı kesici de verdim ama daha yeniyiz zaten.
Ağır atlatmalarından.
Hani böyle nezlemsi gripimsi başlasa daha dikkatli olabilirdim ama kendimi kötü hissettiğim andan itibaren çift maskemi takmıştım.
Acaba geç mi kaldım?
Var mı etrafınızda aynı evde olsa da çocuklara hiç bulaşmamış olan ya da bulaşsa dahi çok çok hafif atlattı diyebilen?
Çok ihtiyacım var.
Evet. Kuzenimin kızı oldu. Cocuk hafif atlatti. Kuzenim bulaşmadı. Kuzenimin annesi ve babası yani Halam ve Eniştem ise çoook ağır geçirdi. Kuzenim hepsine baktı, kendisi bulaşmadan, negatif olarak bitirdi garantinayı.Merhabalar,
Ağır atlatmalarından.
Acaba geç mi kaldım?
Çok ihtiyacım var.
Ya mesela benim oglum 6 aylikkende kullandi bir sorun olmadi ama o gün hastaneyr yattikYa bugün bizde konuştuk bu konuyu vermek nasil olur diye önermediler. Oğlum 6 aylıkken hastanede vermişlerdi. Başı boyle titredi sallandı . Doktor şaşırmsti ama sonra kesmistik
Yarım kaldı pardon.Ya mesela benim oglum 6 aylikkende kullandi bir sorun olmadi ama o gün hastaneyr yattik
Her zaman olmayabilir bize de bir kere oldu ama oyle bir etkisi var maalesef.Yaa ben mecbur kullanıyorum ama inşallah ileri de bi sorun çıkarmaz . Çocuklara hep doğal şeyler vermeye çalışıyorum kolay kolay şurup bile vermem ama kendim sıkıntılı olduğum için kullanıyorum malesef hastalandığım da nefes alamıyorum çünkü .
Çok iyi.Evet. Gecen yaz sonu kaynim covid oldu cok agir geçirdi. 3 çocuk ve eltime bulasmadi.
Ayni eltim 1.5 ay kadar once oldu 3 cocuga ve kaynima yine bulasmadi.
Cok gecmis olsun.
Benim yavrumda bugün öksürük hapşırık var.Çocuklarım oldu ve hafif atlattılar. Ateşleri olunca ateş düşürücü ağrı kesici verdim. Geçmiş olsun.
Yaa arayıp sormanız ne incelik.Konu sahibesi annemi aradım. Udi hindi yağı çok faydalı oldu diyor.
Bu karışımı netten mi sipariş ettiniz?Geçmiş olsun,9 yaş kızım,3 yaş oglumla karantinadaydık,eşim ağır atlattı hatta epey öksürüğü vardı. Bende tat koku kaybı,kemik agrısı vb belirtiler ile atlattım.
Çocuklarımda bir sorun olmadı ki herşeyleri ile ben ilgilendim.
Zaten asm'deki hemşiremiz de,sağlık bakanlığından arayan kişilerde çocuklar için ateşleri olursa ateş düşürücü verirsiniz başka birşey yapılmıyor demişlerdi.
Öksürük olursa çam kozalağı macunu kullanabilirsiniz,benim aldığım karışımdı icindi udi hindi yağı,karanfil,zencefil vb şeylerde vardi o eşimin öksürüğüne acayip iyi geldi. Birde kekiği demleyip acı gelirse balla tatlandırip icebilirsiniz,acayip nefes acıyor. Biz hala akşamları içiyoruz kekik çayı.
Takipte kalın,beslenmelerine dikkat edin. Kolay toparlıyor çocuklar hastalansalar bile.
Merhabalar,
Ağır atlatmalarından.
Acaba geç mi kaldım?
Çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?