- 20 Ocak 2015
- 9.618
- 14.060
- 448
- 41
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Banada atar mısınız?Ben aktardan aldım ama markayı araştırmıştım,internet üzerinden satışı var ,size özelden atayım adını, yorumlara vs bakıp karar verebilirsiniz. Biz geçen nisan ayında atlattık covid 3 kavanoz bitirdik,4.yarım bitmeden alacağım yine zira eşimin ciğerlerine inmişti bununla toparladık,hala azıcık bogazim ağrısa kullanıyorum hemen rahatlatıyor.kekik çayı da içirin mümkünse oda öksürügüne iyi gelir,alerjisi yoksa balla tatlandırın.
Tabi ki gönderiyorumBanada atar mısınız?
Sağolun, teşekkür ederim.Teşekkür ederim . Cok gecmis olsun sizede. Bugün oğlumun 3. Günü . Henüz bugün ne olacak bilmiyorum ama birinci gün ateşi 38.3 oldu soyunup calpol verdim. Hemen düştü daha cikmadi ateşi, görünen sey halsizlik gözleri küçüldü normal hastalikta olan şeyler gibi görünüyor. Bazen başı agriyor geçiyor. Bize de 5 gün dışarı çıkabilirsiniz dediler. Salı günü test vereceğiz. Bize ne zaman geçer acaba Oğlum hafta başından beri hasta ama halsizlik ve ates cuma günü test pozitif cikinca başladı .
Ekip geldi sisteme tanımlanmadı heralde kod geldi onlara verdim. Sonra istersem test yapacaklarını söylediler test yaptirdim. 5.günü kaçırmayın test yaptirin dediler yoksa 10 günluk2 karantina başlayacak dediler.
Ah evet aşı olayını düşünemedim çok pardon. Doğru eşimle ben aşılıyız, 5.gün test yapılacak duruma göre karantina yada günlük hayata devam.Eşim tek doz aşılı, covid bilgilendirme broşüründe yazana göre tek doz ya da aşısız ya da kovid geçirme hikayesi yoksa temaslıya önerilen süre 14 gündür.
Eşim benden önce kapmış olsaydı ben de karantinaya girmeyecektim, 5. gün pcr vererek.
Bir göz atın isterseniz.
Küçük yaşa gelemiyoruz derken bilemiyorum ama yaşı küçüklere ilaç vs olmadığı için kendinden başka pozitif yoksa evde gelmemişlerdir diye tahmin ediyorum.
Bizim burda hastaneye gitmeden il sağlıkta bir birim oluşturmuşlar cok kalabalıkta değil, hemen yapıyorlar.Sağolun, teşekkür ederim.
Oğlunuzla benim oğlumun hastalık süreci aynı ilerliyor. Oğlumun 6.günü. Halsizlik ve iştahsızlık dışında çok şükür bir şikayeti yok. Sanırım sizdede böyle olur. Çocuklar büyüklerden daha kolay atlatıyorlar.
Aslında bizede kod geldi, arayıp sorduğumuzda sistem mesajları otomatik atıyor dediler. Gelmelerini istememin nedeni bende test yaptırmak istiyorum çünkü bu halde hastaneye gidip test yaptıramam. Neyse ki yarından itibaren karantinada sayılıyormuşum, arayıp test talebinde bulunabilirmişim. Öyle yapacağım artık
Geçmiş olsun. Siz cocuk Pozitf çıktiktan hemen sonra mi oldunuz? Ya bizim bugün 3. Gün bizde belirti yok henüz acaba ne zaman bulaşır:)Ben aşılı olmama rağmen bayağı ağır geçiriyorum. Dün burada yazılanları, önerileri okuyunca deneyeyim dedim. Duyduğum gördüğüm aklıma yatan her şeyi bir an önce iyileşirim umuduyla yapıyorum.
Dünde kekik çayı ve limon+sirke+ tuz karışımını yaptım. Dün yataktan kendimi kazıyarak kalkmıştım, bugün en azından daha rahat kalktım, öksürüğümde arada bir kaç kere oluyor ama geçti gibi. Artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama bugün elhamdülillah daha iyiyim.
Kekik çayını kim önermişti bilmiyorum ama ondan Allah razı olsun
Benim belirtiler oğlumdan 2 gün sonra başladı. Önce hafif bir sırt ağrısı oldu, sonra diğer belirtiler. Sizin 3. günse ve belirti yoksa sanırım size bulaşmamış, inşaAllah hiç bulaşmaz.Geçmiş olsun. Siz cocuk Pozitf çıktiktan hemen sonra mi oldunuz? Ya bizim bugün 3. Gün bizde belirti yok henüz acaba ne zaman bulaşır:)
Oğlumun arkadaşının anneside aşılı 3 gün baya ağrıları olmuş eklem agrilari ama şimdi cok iyi 6. Günleri inşallah böyle devam eder.
Kekiği demleyip tuz ve sirke mi kattiniz.
O verilen ilaçları kullanmamış. Biz sali günü test vereceğiz bakalim o zaman belli olur.Benim belirtiler oğlumdan 2 gün sonra başladı. Önce hafif bir sırt ağrısı oldu, sonra diğer belirtiler. Sizin 3. günse ve belirti yoksa sanırım size bulaşmamış, inşaAllah hiç bulaşmaz.
Arkadaşınız ilaç kullanmışmıydı? Bende bugün kendimi daha iyi hissediyorum, umarım böyle devam ederim
Yok ikisini karıştırmadım birbirine, kekik çayını ayrı, sirkeyi ayrı yaptım.
Kekiği bir bardak kaynar suda demleyip içtim.
Sirkeyide, ben göz kararı koydum ama yaklaşık ölçü vereyim, yarım çay bardağı kadar sirke, çeyrek limon suyu ve 1 çay kaşığı kadar kayatuzu, üzerine de biraz normal su ekleyip, içtim. Sirkeyi kendim yapmıştım, market sirkesi aynı etkiyi verir mi bilmiyorum.
Umarım size bulaşmamıştır, sizde bu arada beslenmenize dikkat edin, bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin, geçmiş olsun tekrarO verilen ilaçları kullanmamış. Biz sali günü test vereceğiz bakalim o zaman belli olur.
Çok geçmiş olsun. Biz geçirdiğimizde kızlarım 4 ve 1.5 yaşındaydı. Küçük 1 büyük 3 gün ateşle atlattı. Ateş düşürücü ile geçirmiştik. Bol sıvı, bol duş, bol mandalina portakal vs tüketmelerini sağlayın. Allah acil şifalar versin.Merhabalar,
2 gün 3 gecedir koronalıyım. İki doz aşılıyım, ona rağmen beni yerden yere çarptı gibi hissediyorum. Evde 5-3 yaşlarında iki yavrum var.
5 yaşında olan da bugün benim belirtilerimden bahsediyor.
Üşüme, hafif ateş, genel vücut ağrıları ve o da öksürüyor.
Genel tablosu iyiydi aslında, ateş hissedince hemen ağrı kesici de verdim ama daha yeniyiz zaten.
Çok ama çok korkuyorum çocuklarıma bulaşmasından.
Ağır atlatmalarından.
Ne yazık ki bende bir anda başladı.
Bir anda küt diye kötü oldum.
Hani böyle nezlemsi gripimsi başlasa daha dikkatli olabilirdim ama kendimi kötü hissettiğim andan itibaren çift maskemi takmıştım.
Acaba geç mi kaldım?
Umarım benden bulaşmaz, bu acıları çekmelerini istemiyorum.
Var mı etrafınızda aynı evde olsa da çocuklara hiç bulaşmamış olan ya da bulaşsa dahi çok çok hafif atlattı diyebilen?
Çok ihtiyacım var.
Oğlumda öyle ama cok koşturunca başım dönüyor diyor, bilag defa kisa süreli başı ağrıdı. Inşallah hepsi böyle olur.bende eşimle geçirdim ilk 4-5 gün hasta geçti sonrasında iyileşmeye başladık eşimin öksürüğü 2 hafta sürdü. çocuklarda da normal soğuk algınlığı gibi geçiyor, hemen iyileşiyor diyorlar
Geçen yıl ben covid geçirirken eşim ve 5 yaşındaki oğluma bulaşmamıştı çok şükür; çok da dikkat edememelerine rağmen aynı ev içinde . Ama bu yıl 1. sınıfta ve okul başladığından beri sürekli hasta. Burun akıntısı öksürük vs.Merhabalar,
2 gün 3 gecedir koronalıyım. İki doz aşılıyım, ona rağmen beni yerden yere çarptı gibi hissediyorum. Evde 5-3 yaşlarında iki yavrum var.
Genel tablosu iyiydi aslında, ateş hissedince hemen ağrı kesici de verdim ama daha yeniyiz zaten.
Ağır atlatmalarından.
Hani böyle nezlemsi gripimsi başlasa daha dikkatli olabilirdim ama kendimi kötü hissettiğim andan itibaren çift maskemi takmıştım.
Acaba geç mi kaldım?
Var mı etrafınızda aynı evde olsa da çocuklara hiç bulaşmamış olan ya da bulaşsa dahi çok çok hafif atlattı diyebilen?
Çok ihtiyacım var.
Merhaba,Marhaba hasta çocuklar nasil oldu. Kaçıncı günleri nasil geçiyor. Biz eşimle dün 5..Gün testi verdik negatif, hala pozitfe dönme cikma ihtimali var sanirim. Yazik oyle olursa çocuk yine kalacak evde bizimle
Oğlum iyi şükür sonrasinda bisey olur mu bilmem. Yani cok belirgin bisey yok. Insallah küçük yavrunuz da gün gün daha iyi olur. O karantinaya girmez ama biz olduğumuz şehirde yalniziz, okula gidemez kimse götürmez öğretmende kabul etmeyecek gibi böyle durumda herkes cok korktuMerhaba,
Dün gece küçük kızım ateşlendi.
Bugün de halsiz.
Bizim bugün 7. günümüz
Büyüğüm soğuk algınlığı gibi geçirdi ama küçüğüm biraz daha fazla etkilendi.
Ateş düşürücüyle idare etmeye çalışıyoruz.
Sizin oğlunuz nasıl
Siz pozitife dönerseniz çocuğunuz pcr verir, sizinle tekrar karantinaya alınmaz negatif çıkarsa.
Geçmiş gitmiş olsun bir an önce Allahım inşallah.
endişe etmeyinYaa ne güzel.
İnşallah hiç bulaşmaz ama bulaşırsa da erkenden toparlarlar, Allah'ım inşallah.
Bende tat ve koku yok ben o yüzden her şeyi yemeye değil ama içmeye çalışıyorum.
Sabah babasıyla mandalina suyu sıkıp getirmişler
Biri tepsiyi taşımış diğeri bardağı bana uzatacakmış.
Çok da özledim.
Şu an duygusal bir topum.
Benimmyakın arkadaşım geçirdi. Eşi hiç belirti göstermedi, o yüzden ona bulaşmadı diye düşünüyoruz. İki oğlu da kendisinden 2 3 gün sonra ateşlendi ama sadece ateşle 2 günde atlattılar. İçinizi ferah tutmaya çalışın, çocuklara bağışıklık güçlendirici şeyler verin. İnşallah bulaşmaz ya da hafif atlatırlarMerhabalar,
Ağır atlatmalarından.
Acaba geç mi kaldım?
Çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?