• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covidli komşu?

Haddini pek bilmiyormus ne cesaret kapisina git sikayetlerini say filan..
Hastaneye gidicek bir zahmet..
Cocuklarimin doktoru komsun bir kez kapisina gitmisligim yoktur.
Varsa sikayetimiz hastanede ziyaret ediyoruz kendisini.

Maalesef Doktorsaniz böyle kapinizin calinmasi ve bazen rahatsiz edilmeniz de normal. Ekstra ilgi felan isteyen cok. Kurallar belli, ama "bizim icin bir kere görmezden gelemezmisiniz"ciler cok. Yapmasan kötüsün. Kendi esimden örnek vereyim: akrabasi burda asidan sonra evde kötü olmus. Hastaneye corona var diye gitmek istemediler. Sözde kimseyle görüsmüyorlar. Esimde gidip evde ilk yardimi yapti. Sonra ne mi ortaya cikti: akraba corona pozitif. Eldiven maske oldugu halde esime de bulasmis. Karantinadayiz simdi. Hastanede felan baska maskeler ve koruma kiyafetler felan giyilir tabi. 🙄 Uzun lafin kisasi: taviz tavizi dogurur. Esiniz dogru yere yönlendirerek dogru yapmis. Kimseye yüz vermeyin. O komsuya bundan sonra selam dahi vermeyin

Maalesef Doktorsaniz böyle kapinizin calinmasi ve bazen rahatsiz edilmeniz de normal. Ekstra ilgi felan isteyen cok. Kurallar belli, ama "bizim icin bir kere görmezden gelemezmisiniz"ciler cok. Yapmasan kötüsün. Kendi esimden örnek vereyim: akrabasi burda asidan sonra evde kötü olmus. Hastaneye corona var diye gitmek istemediler. Sözde kimseyle görüsmüyorlar. Esimde gidip evde ilk yardimi yapti. Sonra ne mi ortaya cikti: akraba corona pozitif. Eldiven maske oldugu halde esime de bulasmis. Karantinadayiz simdi. Hastanede felan baska maskeler ve koruma kiyafetler felan giyilir tabi. 🙄 Uzun lafin kisasi: taviz tavizi dogurur. Esiniz dogru yere yönlendirerek dogru yapmis. Kimseye yüz vermeyin. O komsuya bundan sonra selam dahi vermeyin
Çok geçmiş olsun.
Müdahalelelik bir durum da yok test yapılacak. Eşim ne yapsın o ara yani. Tepkisi aşırıydı.

insanlik edip sormuşsunuz. bundan sonra nasıl bir insan olduğunu öğrenmiş oldunuz. selamı sabahı kesin. kimseyi muayene etmek test yapmak zorunda degil esiniz.

Çok geçmiş olsun.
Müdahalelelik bir durum da yok test yapılacak. Eşim ne yapsın o ara yani. Tepkisi aşırıydı.

Sagolun. Ya bekliyorlar ki esiniz "Bi dakika hanimefendi." Deyip eve girip testi alip gelecek oracikta test edip, sonucu eline verecek. Beklenti o. Ablamda doktor. Bir kere annemin kapisini bir kadin caldi. Ablamla görüsecekmis (ablam evli bu arada baska yerde yasiyor). Hastanede ona gelinin yanina girmesine izin verilmiyormus (coronadan dolayi doguma sadece babayi aliyorlardi o sirada). Ablam orda müdahele edip ona izin cikartacakmis 🙄 Oldu. Yani daha neler neler. Takmayin. Bu son olmaz

Ben yanlismi anliyorum lutfen duzeltin, onlar supheli covid ve siz gidip kapi caliyosunuz :KK57:

Yani yanlis anlamayinda herkes böyle yapiyosa, bu virus illeti Dunyayi terk etse Turkiyeyi terk etmez.

Supheli biriyle kontak kurmaya calismaniz yanlis, tlfn acip sorsaydiniz.
Oda yuzsuz yuzsuz azarliyomu.

No no no ben cildirmiyorum demi.:skandal:

Ben yanlismi anliyorum lutfen duzeltin, onlar supheli covid ve siz gidip kapi caliyosunuz :KK57:

Yani yanlis anlamayinda herkes böyle yapiyosa, bu virus illeti Dunyayi terk etse Turkiyeyi terk etmez.

Supheli biriyle kontak kurmaya calismaniz yanlis, tlfn acip sorsaydiniz.
Oda yuzsuz yuzsuz azarliyomu.

No no no ben cildirmiyorum demi.:skandal:
2 hafta geçti üzerinden.

Gören de kadın yere düşüp bayıldı, kocanız yolda bıraktı zanneder.

Ülkenin bilmem kaçı bu hastalıkla uğraşıyor, eşiniz de en kısa olacak şekilde yol yordam göstermiş.

Boşverin selama bile gerek yok bundan sonra.

İnsanlık bazılarına fazla.

Ruh hastası mıdır nedir? Bir daha yüzüne bile bakmayın. Ayıp ya sanki dünya bunların etrafında dönüyor. Birileri k.çını sıkıp evinde oturmadığı için kaç tane doktoru Covid-19 yüzünden kaybettik. Doktor gibi bir meslek bu ülkenin milli servetidir, değeridir. Ne biçim doktor ne demek? Kendisi olsaymış doktor o zaman. Deli.

ne tuhaf insanlar var ya. Eşime söyledim ne yapacaktım muayene mi edecektim diyor.
Boşverin takılmayın böyle şeylere, maalesef bazı insanlara selam verirsiniz borçlu çıkarsınız, hele bazı meslek gruplarındansanız hısım akraba, konu komşu beklenti içine girer, biriyle ilgilenseniz diğerini yalnızca yönlendirseniz, falancaya bakmıştın beni geçiştiriyorsun deyip tavır yaparlar.
Eşiniz acil durumu olmayan komşu için mi etti Hipokrat yeminini?

Merak etme hastaneye tekrar isi dustugunde yuzunde gulucukler acarak tekrar kapinizi calar. Yuzsuz insan cok. Hastanede bile alani olmadi konuda doktor yorumda bulunmuyor esin evde nasil bir mudahale yapacakmis acaba?

Sizin eşiniz müneccim mi nereden bilsin? Doğru olana yönlendirmiş. Hiç canınızı sıkmayın siz kapısını çalmakla insanlığınızı yapmışsınız. Bundan sonra selam verip geçersiniz

Merhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.

Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.

ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
belirti varken sırf doktor diye riske atıp komsunun kapisini çalmak da nedir... hemen gidilir hastaneye test yaptirilir.
saka gibi..

Merhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.

Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.

ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
Of bi bitmediler doktorlar özel olarak ağlasın bunlara test yapsın evine gelsin ayaklarını yıkasın fln istiyorlar

Bence sizin kapisini calmaniz hata olmus. Keske insan olsaymis komsunuz, boyle kirmazdi sizi. Ben zaten komsuculuktan da haz etmem. Kimse kimsenin kapisini ozel sebeplerinden calmamali. Karsilasinca selamlasmak disinda yok covid olabilir miyim, seker bitti, icin daraldi baba gore hos seyler degil. Tabii komsuculugu seven insanlarda vardir, kendi yapilari saygi duyarim.

Alt komşum çocuk doktoru üniversitede ve ben gece yarısı dahi koştur koştur hastaneye götürüyorum çocuğu bir sorun olursa. Neden? Çünkü adamın evi , mecbur mu evinde bize hizmet vermeye. Ev yahu, doktor insan evinde dahi rahat olmayacak mı, karısına çemkirmek ne demek. Haddini aşmış kadın , muhatap olmayın. Acil bir durum olur , mesleği gereği müdahale eder ambulans falan gelene kadar ama saçmalık bu.

Benim yakın zamanda hamilelik şekerim çıktı .yan komşum (bahçelerimiz yanyana) gittigim hastanede dahiliye doktoru. Kadın doğumcum dahiliye yönlendirince gittim randevu aldım. Randevu saatinde beni görünce şok oldu. Çünkü sürekli karsilasiyoruz hatta eşim taşındıklarinda ve ev tadilatlarinda yardimci olmustu. Megerki bütün mahalledekiler gece gündüz gerekli gereksiz kapısındalarmiş. Sürekli bize ilaç ,vitamin ,krem yaz vs. diye. bence hiç yüz vermeyin. Zaten eşiniz olmasi gerekeni yapmiş.

Back
X