• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covidli komşu?

eşinizden eve alıp muayene etmesini beklemiş herhalde. ne cins insanlar var anlamıyorum.
evde hastaneye götürecek kimse yoksa bin taksiye git.. en sevmediğim şey böyle sebeplerden komşu kapısını çalmak.

Merhabalar, az önce karşı komşunun sitemine maruz kaldım, sitemden de öte kızgındı kadın. Sebep ise, 2 hafta önce kapıyı çaldı, eşime belirtilerini saymış covid olabilir miyim vs demiş. Eşim doktor o sebeple. O da olabilir tabi test gerekir demiş. Komşu da benim eşim köyde eve gelirler mi vs demiş eşim de 112 yi arayın onlar gelip alırlar sizi demiş.

Bende bugun nasıl oldu diye kapısını çaldım. Bu arada 6 aydır burdayız, merhaba dışında bir muhabbetimiz yok. Bana ters ters cevap verdi eşine yakıştıramadım ne biçim doktor ilgilenmedi vs saydırdı. Yani benim sorduğuma pişman etti.

ne yapacaktık ben anlamadım. Eşim test mi yapacaktı orda ona? Hasbunallah.
Napsın adam sedye çağırıp seni tedavi mı etsin sorduğun sorulara cevap vermiş yardımcı olmuş ne yapsın yani millete iyilikte yaramıyor . Her doktor korona olan birini tedavi etmiyor sonuçta.

Back