Birşey sormak istiyorum. Sevgilinin burcu YAY mı ?Merhaba Arkadaşlar,
Konum burada açılan çoğu konudan önemsiz olabilir fakat çözemediğim bir durum var ve fikirlere ihtiyacım var.
Öncelikle ben 1.65- sevgilim 1.71 boyunda.
Bulunduğum ortam ve işim gereği sürekli bakımlıyımdır, kendimi övmek için değil konuyu anlayın diye söylüyorum güzelimdir de girdiğim ortamda farkedilirim iltifat alırım vs.
Şimdi konumuza gelecek olursak,
1-( Ağır makyajı sevmem ama makyajsız asla dışarı çıkmam )Herkesin imzası olan bir makyaj vardır sürekli kullandığı benim de var. Şuana kadar sesini çıkarmayan sevgilim son zamanlarda gözünün altına kalem sürsene bi de ruj sürsene demeye başladı. Zaten eyeliner çekiyorum bol rimel kullanıyorum gözümü ağırlaştırıp bi de ruj sürünce bana ağır makyaj gibi geliyor sevmediğimi söyleyince de anlamıyorsun diyip duruyor .
2- Saçıma takılmaya başladı. Uzun saçlarım var kolay kolay toplamam açık ve fönlüdür. Ben senin yerinde olsam farklı modeller yaparım hep aynı geliyorsun bi gün ör bi gün topla vs dedi
3- Ellerime çok özen gösteriririm. 10 aylık ilişkimde haftada 3-4 görüşüyoruz 1 kez elimi ojesiz gördü- hemen niye ojesiz geldin yanıma dediTırnaklarımı dinlendiriyorum dediğimde de görüşmediğimiz günler dinlendir dedi
4- Ben normalde hep yüksek topuklu ayakkabılar giyinirdim- aramızda çok boy farkı yok bu yüzden saygımdan topuk boyları daha az olan ayakkabılar aldım giyindim bu süreçte. O bile gözüne battı.
Şimdi bu tarz olayların yanında bunları söyledikten iki dakika sonra bile beni iltifatlara boğan bir adam bu. 24 saat ilgiye boğar her zaman.
Kısaca dengesiz yaniNiye böyle yapıyor anlamıyorum. 10 aylık ilişkide bu kadar olağan benden sıkıldıysa birkaç ay sonra nişan düşünüyoruz evlenince nelerden sıkılacak diye içime de kurt düştü.
Sizce ne yapmalıyım ?
Özgüvensiz görünmeyim diye dediklerini pek salıyor görünmüyorum ama çok yoruldum.
Hayatım boyunca kimseden bu tarz eleştiriler almadım ister istemez çok kırılıyorum
Birşey sormak istiyorum. Sevgilinin burcu YAY mı ?
Başak canım
Başak canım
Bu adamla devam etmek zorunda değilsin değil mi? Ayrıl bence sürekli eleştiren bir insanla beraber olmak çok zor. Kendine güvenini yitirirsin...Ve sanma ki değişir, huylu huyundan vazgeçmez.
Peki bunun dışında nasıl davranır sana? Mesela yoldan güzel hoş bi bayan geçse bakar mı?Yada ünlü bayan hayranlığı var mı? Seni hiç makyajsız gördü mü tepkisi ne oldu? Galiba dış görünüşe çok önem veren biri
Benim her halimi gördü yazın uzun bi tatile çıktık mesela orada makyaj yapma diyip durdu.Dış görünüşe gerçekten önem veren biri ama deli gibi çalışıyorum- çalışma saatlerim uzun ve gerçekten bakımlıyım üstüne ona zaman ayırıyorum daha napim yani
Önceden böyle değilse onu değiştirecek bişey olmuş demekki :44::44:Bunu bulmalısın neden son zamanlarda böyle ısrarcı olduğunu ama nasıll :26:
Ben kadında bakım arayan erkeği severim.Kaşımla gözümle saçımla ilgilenmesi hoşuma gider.Bazısı saçına başka tona boyasan farketmez.Ne giysen umursamaz.Ama rahatsızlık duyacak kadar doz aşımı varsa,açık açık konuş bence.
Evet dediğin olayın pozitif yönü o. Mesela şimdiden benden meraklı gelinlik saç baş olaylarına internetten resim bulur gönderir bilgisayarında klasör fln yapmış- ortak beğendiklerimizi :44:
Ama diğer türlüsü pek çekilecek gibi durmuyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?