Çözemedim :/

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:128::128::128::128::128::128: aynen

Ben sevgilinin sözlerini eleştiri olarak görmüyorum.
Hemen kötü düşünme bence.
Yani sıkılmış olabilir saçlarını sürekli açık bırakmandan.
Yüzünde farklı bi makyaj istiyor olabilir.
Hiç yapmamazlık yapma bence, arada onun istediği gibi de ol derim ben.

ben de nedense olumsuz bişey sezmedim beğenmeme ve yahut farklı bi düşünce.sonuçta seninle ilgileniyor sana yakışan şeylerin araştırmasını yapıyor, hatta klasör bile oluşturmuş buna iyi yönden bak..tırnakların ojesiz bir kez buluşmuşsunuz bu çok ilginç geldi sen bayağı dikkat ediyorsunuz bakımına ki bi bayanda benim de görmek isteyeceğim şey bakımıdır.sevgilin de bir arkadaşın dediği gibi mükemmelliyetçi bir kez bile bakımsız görmek onu rahatsız etmiş.ve de açıkça dile getirmiş.rahat birisi anladığım kadaryla size karşı.ama moralinizi bozmayın o an bana da sinir gelir özgüvenim hafiiiften sarsılabilir tavır yapsanız bir türlü ciddiye alıp konuşsanız bir türlü..benim nişanlım da geçen de omuzu kesik kesik açıklığı olan bi dökümlü bi kazak baktım öyle vitrin geziyoduk ben öyle fazla açıktı veyahut değişik şeyler tercih etmiyorum bana da o an aşkım çok yakışır dedi alalım ben ben bunu giymem dedim.niye aşkım ben isterim sana yakışır çünkü- giymem dedim dedimo da niye aşkım özgüvenin mi yok.vucudunu mu beğenmiyosun..hönkk kal geldi bana ne diyeceğimi şaşırdım o an..kıyafetle mi ölçülüyomuş özgüven dedim güldüm geçtim umursamaz tavırla...böyle işte kimileri hiiç dikkate almaz kimileri de kusursuzu arar....

sana katılıyorum, değişiklikten zarar gelmez senin onun sözlerine önem verdiğini gösterir...

Teşekkürler arkadaşlar.
Evet dediğiniz gibi kendisi de bakımına giyinimine özen gösteririr ama bana karşı olanı biraz törpülemem gerekecek sanırım.
Çünkü bir ömür böyle geçmez ve şuan olmasa bile ilerisi beni korkutuyor :44:

Benim esim de basak,basaklar biraz Dis gorunuse takili kaliyorlar ama geciyor bu bir sure sonra:)
Hic unutmam ilk tanistigimiz zamanlarda,sen neden ayak parmaklarin ojelide,ellerin degil? Sasirmistim:)
Ya da kivir kivir saclarim var,hep dizlestir derdi,duz olunca cok hosuna gidiyor,ilk zamanlar duz spor ayakkabi giyerdim,ne bu Boyle erkek gibi derdi,sac rengimi de begenmezdi ,valla parasini odeyeceksen yaparim dedim:)
Ama simdi,kivircik saclarimada,duz ayakkabilarimada birsey demez,hatta en paspal halimde bile,gelir sarilir Oper,hic umursamaz bile nasil gorundugumu,ne giydigimi,gelip gecici anlayacagin,uzme kendini:)biraz sinir ziplatici olsada bir sure sonra duruyolar.basaklar bakimli olmayi ve bakimli kadini seviyorlar:) onemli olan karakteri sevgisi,sana deger vermesi,bu gecici bir surec oldugu icin,evliligini,nisanliligini etkilemez,ben aklima esipte sevdigi seyleri yapinca cok seviniyor,artik sizde bir orta yol bulursunuz.

Aynı ya bende mesela dalgalı yapim bayılır o gün inşallah dediğin gibi ilerde sıkıntı yaratmaz.

valla açıkcası bakım da bi yere kadar oluyor
ben de evlenmeden çok bakımlıydım makyajsız sokağa çıkmazdım evde de iyi giyinirdim ama şuan evlendik hamileyim iyice saldım kendimi
evin içinde ne makyaj yaparım ne doğru düzgün giyinirim
tamam yaptığım iyi bişey değil ama hamileliğin ilk üç ayı öylece yattım halsizlik oldu
ev hali sonuçta sürekli insan bakımlı olamaz ki
zaten önceden de eşim makyajlı beğenmezdi sil şu boyayı güzel yüzün görünsün derdi
şimdi de paspal halimle nasıl beğeniyor anlamıyorum
sürekli peşimde evin içinde hatta geçen gün ben bile aynaya bakmıyorum artık hastalanınca da iyice kötü oldu suratım şişti sen nasıl katlanıyosun dedim
seven her haliyle seviyo işte ben doğal halini daha çok beğeniyorum dedi ya
bak sen de evlenince yeri gelcek hastalıktan yeri gelcek istemediğinden bakımsız olacaksın ee o zaman bu adam seni beğenmeyecek mi?
kadınlar yapıları itibarıyle makyajı sever de erkekleri anlamıyorum hele tırnağında oje yok diye fark edebiliyosa artık yuh yani
bence iyi düşün bu işin doğumu var yaşlılığı var her zaman manken gibi dolaşmayacaksın yani önemli olan seni her halinle sevecek bir erkek olması

Bir erkeğin hayatındaki bayanı bu şekilde eleştirmesi bana çok abes geliyor..
`azalt` `yapma` demesini anlayabiliyorum ama `daha`sını anlayamıyorum açıkçası..
Ya da benim başıma gelmediği için anlayamıyorum, bilmiyorum..
Neden daha fazla dikkat çekmeni, kusursuz görünmeni istiyor ki?
Evli olsanız, bunları ikinizin olduğu bir hayatta istese tamam derim ama gel gelelim sen bu şekilde dikkat çekeceksin vs. ne bileyim..
Sakınması gerekir sanki..
Dediğim gibi benim fikrimce bana abes geliyor; fakat ne gibi bahaneleri olduğunu bilemem..

Arkadaşın dediği gibi sen de ona kusur bul..
Rahatsız olduğunu falan hiç dile getirmeden direkt başlamalısın..
Göbeğin çıkmış, sakal bırak vs..
Onda olmayana göre şekillensin istek tablon..
Ne kadar nahoş bir durum olduğunu ancak yaşayınca anlayabilir bence de..

Sürekli mükemmel olmanı istiyor ki ufak hatalar kocaman gözükebilsin, rahat şutlayabilsin ilerde

Bu adam seni sevmiyor... Biblo olarak kullanıyor. Kırışmaya, yaşlanmaya (Çirkinleşmeye) başladığında gencini güzelini bulur. Ten üzerine kurulu ilişkiler ten parlaklığı bitince son bulur. Ardına bakmadan kaç derim hayır gelmez bundan. Yanıma ojesiz gelme ne ya? Öküz

evlenirseniz doğumda yanına girdiğinde bağırdığında çok çikin oluyosun yüzün kırışıyor der bu adam sana iyi düşün yakma kendini

ıımm cok rahatsız edici Allah kolaylık versin .Ben olsam begenmiyorsan güle güle derdim .Bak yol orda canım

Arkadaşlar şöyle bir durum var bu adam makyajsız kal diye de laf ediyor yeri geldiğinde benim çirkin olduğumu asla dile getirmez her zaman iltifata boğar AMA mesela 1 ay önce saçını kestirsen sana çok yakışır dedi şimdi sakın saçlarına dokunma çok güzel diyor

Bu dengesizlik kişilik bozukluğu mükemmeliyetçilik ne derseniz diyebilirsiniz.

Ben buna bir çözüm arıyorum.

Son düzenleme:
kendine kendine kalınca bunları mı düşünüyor, ya da birilerinden görüp beğeniyor sizin üstünüzde mi düşünüyor anlamadım valla.. hiç bir sorununuz yoksa sıkılıp bir şeylere takma gereği mi duydu acaba. genelde biz bayanlarda olur aslında :))
mükemmeliyetçiliğin getirdiği bir dengesizlik olabilir.
bence önce konuşun.. bir öyle diyorsun bir böyle deyin.. özgüven konusunu geride bırakın, tam tersini, benim sana yaptığımı bir düşün deyin. diyelim özgüvenin mi yok dedi veya devam etti aynı şeylere.. sizde aynı şeyleri yapın.
erkeklerin çoğu empati yapamıyor gibi geliyor bana.
ama dikkatli olun derim yine de.. konuşmanız sırasında onun düşünmesini sağlayın evlilikte her türlü sizi görebileceğini, hastalıkta, hamilelikte vs.

Seninki Diliminucunageldisöylüyüm sendromuna yakalanmış bence .
Öyle düşündüğünden değil .
Umursama sende ona yap aynısını .
Bir gün de saçını sıfıra vurdur çok seksi oluyorsun .
Vurdurduktan sonra uzat uzat bu ne böyle de.
Aklıma gelmişken bir arkadaş vardı bizim Saçlarını sıfıra vurdurdu .
Diyor tüm kızlar bana bakıyor çok iyi oldum falan .
Bir arkadaşım var güzel kızdır diyor o benden gözünü almadı çok beğendi heralde falan .
Sonra kız bana dedi o yanında ki tinerci kılıklı kimdi :)

Hahaha çok güldümm ya bende onda kusur bulayım diyorum ama kendini çok beğenmiş görünse de eleştiri olduğunda onu dert edecek bir insan.
Ama en iyisi bir daha bu konuyu açtığında konuşmak bakalım ne açıklama yapacak .

Mesela ben uzun saç severim, şuan belimde saçlarım kaç yıl özlemini çektim bir kuaför kazasından sonra, eğer bana '' ya saçlarını küt kestir '' derse, kendisi böyle sevmese de yapamam şahsen içimden gelmeyen birşeyi?

Görüştüğümüz de giyimime, makyajıma, saçıma hiç olmadığım kadar dikkat ederim, ki ona kalsa hep doğal daha güzelsin der. Tırnakların ojesiz çok güzel, yüzün makyajsız bebek gibi, çok masum duruyorsun.

Severim bakımı, süslenip püslenmeyi yaptıklarımda asla abartı değildir. Yüz makyajını ağır sevmem, genelde naturel tonlar kullanırım. Bende istiyorum ki sevgilim beni bakımlı beğensin, benim kendime özen göstermemle sevinsin, tabii makyajlı kötüsün, çirkinsin demedi, fır fır dolanıyor peşimde sadece yapmasam daha çok beğenir, hani demiş ya bazı arkadaşlar istedikleri çok değil diye, şimdi ben benimkinin istediklerini yapsam bakımsız tarzan olup çıkarım herhalde, bazı tercihler insanın kendi iradesine kalmalı diye düşünüyorum.

Haklısın bende sana küt yakışır dediğinde saçımı direk kestirecek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim
Kesinlikle tercihler kendi irademizde olmalı bu yüzden kızıyorum zaten bakımlıyım yani benim ruj sürüp sürmemem ona kalmadı.

Arkadaşımın sevgilisi de öyle, karamele yakındı saç rengi, boyatma dedi iyi dedim kendi rengine boya o zaman, ona da izin vermiyor dedi. Renk artık sarardı, çiğ bir hale geldi yarıdan fazla kendi rengi arkadaşım uzun saçlarını küt kestire kestire kurtuldu o renkten, en öncesi hoş bir görüntü değil, tabii şu renge boya der fikir verir o ayrı, ama ruj neden sürmedin? Oje neden sürmedin deyip en uç noktalara kadar eleştirmesi bana normal gelmiyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…