- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
:128::128::128::128::128::128: aynenBenim sevgilim bana böyle diyecek bende bunu sıkıntı yapacağım .
Oldu .
Ona kafayı yedirtirim .
Saçların dökülmüş kel kalacaksın.
Göbeğin kocaman olmuş atletik ol biraz
Kaşının altında gözün gözünün üstünde kaşın var, olmamış .
Ya kaşlarını aldır ya gözünü çıkar .
Ben sevgilinin sözlerini eleştiri olarak görmüyorum.
Hemen kötü düşünme bence.
Yani sıkılmış olabilir saçlarını sürekli açık bırakmandan.
Yüzünde farklı bi makyaj istiyor olabilir.
Hiç yapmamazlık yapma bence, arada onun istediği gibi de ol derim ben.
Benim esim de basak,basaklar biraz Dis gorunuse takili kaliyorlar ama geciyor bu bir sure sonra:)
Hic unutmam ilk tanistigimiz zamanlarda,sen neden ayak parmaklarin ojelide,ellerin degil? Sasirmistim:)
Ya da kivir kivir saclarim var,hep dizlestir derdi,duz olunca cok hosuna gidiyor,ilk zamanlar duz spor ayakkabi giyerdim,ne bu Boyle erkek gibi derdi,sac rengimi de begenmezdi ,valla parasini odeyeceksen yaparim dedim:)
Ama simdi,kivircik saclarimada,duz ayakkabilarimada birsey demez,hatta en paspal halimde bile,gelir sarilir Oper,hic umursamaz bile nasil gorundugumu,ne giydigimi,gelip gecici anlayacagin,uzme kendini:)biraz sinir ziplatici olsada bir sure sonra duruyolar.basaklar bakimli olmayi ve bakimli kadini seviyorlar:) onemli olan karakteri sevgisi,sana deger vermesi,bu gecici bir surec oldugu icin,evliligini,nisanliligini etkilemez,ben aklima esipte sevdigi seyleri yapinca cok seviniyor,artik sizde bir orta yol bulursunuz.
Arkadaşlar şöyle bir durum var bu adam makyajsız kal diye de laf ediyor yeri geldiğinde benim çirkin olduğumu asla dile getirmez her zaman iltifata boğar AMA mesela 1 ay önce saçını kestirsen sana çok yakışır dedi şimdi sakın saçlarına dokunma çok güzel diyor
Bu dengesizlik kişilik bozukluğu mükemmeliyetçilik ne derseniz diyebilirsiniz.
Ben buna bir çözüm arıyorum.
Seninki Diliminucunageldisöylüyüm sendromuna yakalanmış bence .
Öyle düşündüğünden değil .
Umursama sende ona yap aynısını .
Bir gün de saçını sıfıra vurdur çok seksi oluyorsun .
Vurdurduktan sonra uzat uzat bu ne böyle de.
Aklıma gelmişken bir arkadaş vardı bizim Saçlarını sıfıra vurdurdu .
Diyor tüm kızlar bana bakıyor çok iyi oldum falan .
Bir arkadaşım var güzel kızdır diyor o benden gözünü almadı çok beğendi heralde falan .
Sonra kız bana dedi o yanında ki tinerci kılıklı kimdi :)
Mesela ben uzun saç severim, şuan belimde saçlarım kaç yıl özlemini çektim bir kuaför kazasından sonra, eğer bana '' ya saçlarını küt kestir '' derse, kendisi böyle sevmese de yapamam şahsen içimden gelmeyen birşeyi?
Görüştüğümüz de giyimime, makyajıma, saçıma hiç olmadığım kadar dikkat ederim, ki ona kalsa hep doğal daha güzelsin der. Tırnakların ojesiz çok güzel, yüzün makyajsız bebek gibi, çok masum duruyorsun.
Severim bakımı, süslenip püslenmeyi yaptıklarımda asla abartı değildir. Yüz makyajını ağır sevmem, genelde naturel tonlar kullanırım. Bende istiyorum ki sevgilim beni bakımlı beğensin, benim kendime özen göstermemle sevinsin, tabii makyajlı kötüsün, çirkinsin demedi, fır fır dolanıyor peşimde sadece yapmasam daha çok beğenir, hani demiş ya bazı arkadaşlar istedikleri çok değil diye, şimdi ben benimkinin istediklerini yapsam bakımsız tarzan olup çıkarım herhalde, bazı tercihler insanın kendi iradesine kalmalı diye düşünüyorum.
Haklısın bende sana küt yakışır dediğinde saçımı direk kestirecek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim
Kesinlikle tercihler kendi irademizde olmalı bu yüzden kızıyorum zaten bakımlıyım yani benim ruj sürüp sürmemem ona kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?