- Konu Sahibi Duyqu Melisa
-
Bebeğim 15 aylık 5 numarayı kullanıyorum. Hepsi burada.com her ay burdan alıyorum keşke daha önceden alsaydım..Diğer bez markalarıda kampanyaya giriyor. Tavsiye ederim bütçeye çok katkısı oldu.
Active baby dry yazıyor urun resminde,o dimi? Yani bildiğimiz aktif bebek. Ben 42lisini 25 tl ye aliyorum,hepsiburadaya baktim o yuzden,ama 5 numara suan temin edilemiyormus maalesef.
Sizde uygun alıyorsunuz fiyatı ama ona rağmen biz 50 adet daha fazla almış oluyoruz. Aktif bebe evet. Şimdi baktım ürün yokmuş ama en kısa zamanda gelir. 126 lı olan paketten 2 adet alıyorum bundan sonra daha çok sipariş etmek gerek ürün temininde sıkıntı var demek ki.
Daha onceden gormustum de,ayni urun olup olmadigi konusunda emin olamamistim. Simdi artik sizden ogrendim, yakalarsam siparis edicem insallah. 256li herhalde bize 2 aya yakin yeter.
bebeklerde özellikle kız bebeklerde ateş ve kusma idrar yolu enfeksiyonundan olur. bezini ayda yılda bir değiştirirse sürekli hastalanan iştahsız bir çocuk olurYa kaka yapmadığı sürece sorun olmuyor ki pek. Hatta 6 aylık süt çocuğunun idrarı derisini besliyor.
Ama her annenin bir tarzı var bence, benim görümcem de doğduğundan beri her çiş yaptığında değiştiriyor günde 15-20 ama ben doğru bulmuyorum onunkini
Çocuk rahatsız oluyor diyo bence bezi değiştirse emiciliği güçlü olan bir bezden çocuk da rahatsız olmaz
:)))) ne guldum..sen cok yasa..eşin bi hasta bezi bağlayıp aksama kadar dolansın bakalım işeyip işeyip ne oluyo nasıl oluyo
Ben hiçbir annenin eleştirilmemesi gerektiği taraftarıyım .. Gerçi az önce bende görümcemi eleştirdim amabebeklerde özellikle kız bebeklerde ateş ve kusma idrar yolu enfeksiyonundan olur. bezini ayda yılda bir değiştirirse sürekli hastalanan iştahsız bir çocuk olur
Cok haklisin Sinirlendim ya bu ne cahillik bi baba olarak hemde benim eşim sağlıklı sıhhatli olsunda ben nefes almadan eşşek gibi çalışır Yinede biseyini eksik etmem diyo kıymetini bilmeyen çok işte:)))) ne guldum..sen cok yasa..
ama desenki sigara icme (iciyosa) asla ziyan gormez..ver bana 300 tl spaya gidicem de ortalik duman olur, ne geregi var diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?