- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Duyqu Melisa
-
Tebessüm ettim
6 aylıkken oturtulur denir de o tuvalete değil kucağa ya da koltuğa
Çocuk daha 6 aylıkken mama sandalyesine zor oturuyor acelemiz ne tuvalete oturtalım
Günümüzde esasen yetişkine bağımlı tuvalet eğitiminden kaçınılıyor
Sizin benim gibi gelince gidip yapıp elini yıkayıp gelmesi amaçlanıyor bu da 3 yaş civarı
Benimki 22 aylık civarı idi öğrendiğinde mesela ama ben hiç ona hatırlatmadım çişi gelince kendi söyledi ya da gidip yaptı
Ama yaşına girmeyen konuşamayan yürüyemeyen bebek çişini nasıl söylesin
Aslında tartışmamız gereken konu günde iki bez değiştirme olayı o nasıl oluo ya ben şokHerkese merhabalar yazacaklarim dert mi bilmiyorum ama beni artik sikmaya basladi. 6 aylik kizim var ve gunde en az 5 6 bez degistiriyoruz. Esimin amca kizinin ise 8aylik bir erkek bebegi var ve ben bi gece bide gunduz iki kere bez degistiriyorum diyor. Esim bunu duydugundan beri her bez degistirmemde bu konuyu aciyor. Duzgun bir sekilde anlatiyorum bizim bebegimiz kiz ve enfeksiyon oluyor ayrica bezinin mavi kismi dolduktan sonra huzursuz ve miz miz oluyor diye yok neymis bastan alistirmisim neymis masrafliymisim. Her bez degisiminde ayni terane artik bunaldim yardimlarinizi bekliyorum.
Ben gündüz 5, gece uykusunda bile 2 kez değiştriyorum, siz eşinize bakmayın..Birde bezinizi netten sipariş edin çok büyük fark var fiyatlarında. Ben 256 adet primaya 125 tl ödüyorum.
4 numaraya gelene kadar prima kullandık, zaten önde işaret yeri var bez doldukça sarıdan maviye dönüyo şerit, tamamen mavi olmasinı beklediğimi bile bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?