Cozulemeyen bez sorunu :(

Tuvalete oturtmaktan söz etmedim ki. Hani ellerinin arasına alırsın ya bacağını oturtur gibi yaptırırsın. Görsel olarak anlatabildim mi acaba :)
Eskiler hep öyle yapardı ve böyle yapılan çocuk çok çabuk öğreniyor.
3 yaş gibi klasik bir psikolojik yaş varsa da ne kadar erken başlatılırsa da o kadar çabuk öğretilebiliyor.

Günde 2 bezle olucak iş mi ya.Ben hiç o konuda cimrilik etmedim,edememde.Evlattan tasarruf olmaz.Sen doğru yoldasın boşver.

Eger cok cis yapmiyorsa 5 6 da fazla olabilir, cisli bez 4 saatte bir diye biliyorum, sabah 1 aksam 1 desek, gun icinde 3 kere oluyor bu hesaba gore, ama ben mesela bakarim cis durumuna gore, cok cis yapmamissa degistirmem, sabah 1 aksam 1 bir de oglen yaparim mesela, ama bazen oluyor cok cis yapiyor, bez dolmus, o zaman degistiriyorum. Esine aldirma, daha neler bulcak, yuruyunce bu cocuk dusuyor diycrek, yemegini yemeyince yediremiyosun diycek belki, esler oyle konusur, sadece konusur.

Aslında tartışmamız gereken konu günde iki bez değiştirme olayı o nasıl oluo ya ben şok

2 kere bez nedenek ya
Cocuk sabah kalktiginda geceki bezini degistiriyor bu bir o bezle gece yatana kadar duruyor degistiriyor bu da 2. Bezmi yani cok ama cok pis bir anne ozaman o ..esinde cok gerikafaliymis kusura bakma

Yok artik, 2 bezle nasil olur yaa.. Yazik gunah, pisik olur cocuk, rahatsiz huzursuz olur.kizla erkekle ne alakasi var

hani(hizli buyudukleri icin) kiyafeti idare edersinde bezdir mamadir cocugun yiyecegi herturlu gidadir bunlardan asla kisilmamali. 9 aylik oglum var gunde 5-6 kez bazen daha fazla degistiriyorum bezini. bezi tam yasarmamis dahi olsa degistirdigim zamanlar oluyor cocugun poposu koku yapmasin mantar olmasin diye. birkere bile pisik olmadik insallahta olmaz. gunde 2 kere bez degistirmeyle o cocugun poposu ne hale gelir uzuldum yavrucaga valla.

Bizimde bir tanıdık vardı günde bir bez değiştirirmiş. :-o şok olmuştum ama o bildiğin cimriliktendi. Kayınvalidem bir gün dayanamayıp demiş gece ona kalmaya geldiğinde. En azından gece uyutmadan değiştir rahat yatsın çocuk diye. 5-6 normal bence hele ki 6 aylık bebekten bahsediyorsunuz. İşi ne paso bez dolduracak yavrum. Eşinize guzellikle anlatın durumu yoksa 6 ay sonra bezi bırak falan da der.bez boşsa zaten değiştirecek değilsiniz. Bezden kısmak neymiş yahu. Bizim danacık 2.5 yaşında öğrendi mesela.Ben zorlamadım hiç onu.lazımlığı vardı ama yapmıyordu.istemiyorum diyordu.oturup kalkıyordu ve asla yapmıyordu. Yazlıkta açtık bezi 2 kere kaçırdı bitiş o bitiş. Sorunsuz,kazasız devam etti. Bezdir,beslenmedir sakınmamak gerekli.kaldı ki çok erken tuvalet eğitimi alan çocukların (kendi heveslenip yapıyorsa ayrı) uzun sure kaçırma problemi yaşadığını da pek çok kişide gördüm.

Ben gündüz 5, gece uykusunda bile 2 kez değiştriyorum, siz eşinize bakmayın..Birde bezinizi netten sipariş edin çok büyük fark var fiyatlarında. Ben 256 adet primaya 125 tl ödüyorum.

Ben gündüz 5, gece uykusunda bile 2 kez değiştriyorum, siz eşinize bakmayın..Birde bezinizi netten sipariş edin çok büyük fark var fiyatlarında. Ben 256 adet primaya 125 tl ödüyorum.

Bebeginiz kac yasinda kac numara prima kullaniyorsunuz?bir de aldiginiz siteyi paylasabilir misiniz lutfen zahmet olmazsa..

Eşini duymazlıktan gel. He hıı de geç.
Annesine sorun hayattaysa kaç kez bezlermiş oğlunu günde. Duyunca rahatlar belki. Bu arada bende bez takıntısı var ne yazıkki beterin beteri var :) :)
Aman anneler kız bebeğiniz biraz altını ıslattığında bezini değiştirmeyinn.Valla bizde aylık paket en fazla 10 gün gidiyordu. Sürekli altını değiştirip her defasında pamuk ve suyla silmekten,pişiğe yatkın oldu, 10 dk geciksin pişik olup kanamaya kadar gidiyor ve labial sineşi (vajinal yapışıklık) olduğunu öğrendim. Nedenide hassas cilde pişik kremi sürmem ve çok silmek miş.Rahatını düşünürken cildi aşırı hassaslaştı benim yüzümden

Yok daha neler! 8 aylık bebek tüm gün aynı bezle nasıl duruyor,üşür,pişik olur,hasta olur,rahatsız olur ya. Eşinizde akrabanızda saçmalamış. O akrabanız 1 ay sonra tuvalet eğitimi verdim dese ki 9 aylık bebek için neredeyse imkansız,eşiniz sende öğret diye mi tutturacak.

O manyak kadini geçtim zatende Eşiniz dert bence . benim Esim ogluma feda olsun der herşeye normali bu....ya maddi sikintiniz vars sondan diyorsa bilemem

Bebeğin b.klu bezini alıp kocanın suratına.....
Tövbe estağrullah, ya havle vela kuvveten... Erkekler bebek bakımına karışmasın diye bir sözleşme imzalatmak lazım yemin ediyorum al oklavayı geçir kafasına babadan oğula nesil şuursuz bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…