- 22 Nisan 2015
- 697
- 1.067
- 313
- Konu Sahibi Duyqu Melisa
-
Her bebek aynı mı olur hem ne güzel pişik olmaz tertemiz bende aynısı yapardım çocuğumdan kıymetli mi 5-6 bez parası. Doktor kontrolüne eşinizle gidin doktora sorun yanında belki onun yapacağı yorum etkili olur doğru düşünmesinde.Herkese merhabalar yazacaklarim dert mi bilmiyorum ama beni artik sikmaya basladi. 6 aylik kizim var ve gunde en az 5 6 bez degistiriyoruz. Esimin amca kizinin ise 8aylik bir erkek bebegi var ve ben bi gece bide gunduz iki kere bez degistiriyorum diyor. Esim bunu duydugundan beri her bez degistirmemde bu konuyu aciyor. Duzgun bir sekilde anlatiyorum bizim bebegimiz kiz ve enfeksiyon oluyor ayrica bezinin mavi kismi dolduktan sonra huzursuz ve miz miz oluyor diye yok neymis bastan alistirmisim neymis masrafliymisim. Her bez degisiminde ayni terane artik bunaldim yardimlarinizi bekliyorum.
125 TL mi ?Ben gündüz 5, gece uykusunda bile 2 kez değiştriyorum, siz eşinize bakmayın..Birde bezinizi netten sipariş edin çok büyük fark var fiyatlarında. Ben 256 adet primaya 125 tl ödüyorum.
125 TL mi ?Oy anam oyyy bebekler ne kadar masraflı öyle 256 adet kaç hafta gidiyor?
2 bez değiştiren anneyi o kadar yargılamışlar ki neyse ben onu değilde yukarda biri söylemiş 10 kez değiştirenler fln varmış yaptığınız şey doğru bir şey değil. sürekli alt açmanın da bir çok sakıncası var. haberiniz olsun istedim.
benim kızımda 1 kere ya yapar ya da yapmaz kakasını 8-9 aylıkken den beri 4-5-6 saatte değiştiriyorum genelde.
Herkese merhabalar yazacaklarim dert mi bilmiyorum ama beni artik sikmaya basladi. 6 aylik kizim var ve gunde en az 5 6 bez degistiriyoruz. Esimin amca kizinin ise 8aylik bir erkek bebegi var ve ben bi gece bide gunduz iki kere bez degistiriyorum diyor. Esim bunu duydugundan beri her bez degistirmemde bu konuyu aciyor. Duzgun bir sekilde anlatiyorum bizim bebegimiz kiz ve enfeksiyon oluyor ayrica bezinin mavi kismi dolduktan sonra huzursuz ve miz miz oluyor diye yok neymis bastan alistirmisim neymis masrafliymisim. Her bez degisiminde ayni terane artik bunaldim yardimlarinizi bekliyorum.
Konu sahibinin eşine hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz anlamadım ...
Bebeginiz kac yasinda kac numara prima kullaniyorsunuz?bir de aldiginiz siteyi paylasabilir misiniz lutfen zahmet olmazsa..
125 TL mi ?Oy anam oyyy bebekler ne kadar masraflı öyle 256 adet kaç hafta gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?