Cozulemeyen bez sorunu :(

Her bebek aynı mı olur hem ne güzel pişik olmaz tertemiz bende aynısı yapardım çocuğumdan kıymetli mi 5-6 bez parası. Doktor kontrolüne eşinizle gidin doktora sorun yanında belki onun yapacağı yorum etkili olur doğru düşünmesinde.

Her bebek farkli benim oglum cok yiyip icen bir bebek degil 7 bucuk aylik ve gunde 3 bez degisiyorum 2 degissem de olur ama ne olur ne olmaz diye dwgisiyorum onlarda dolu dolu degil mavi cizgi yariya bile gelmemis oluyor gunde bir kere kaka yapiyor hatta kaka yaparken farkedip kolay yapsin diye o an hemen aciyorum oglumun bezi dolu olsa gunde 10 kere degismeye raziyim hatta mutlu olurum. Bir de bezle de ilgili heralde prima piremium care kullaniyorum ben tenine degen islaklik olmuyor bebekte, molfiks aldim tek bir paket cocuk azcik cis yapsa nemli oluyordu poposu. Allaha sukur daha 1 aylikken falan bir kere cok az pisik oldu o zamanlarda sivi kaka yaptigi ve 2 saatte bazen saat basi degistigimiz gunlerdeydi. Yani diger arkadasa cok yuklenmissiniz bu bebekle ilgili bir durum

her çocuk farklıdır.
ben sizin kadar çok bez değiştirmezdim mesela. Çünkü genelde saatli yapardı benim sıpa, o yüzden de erken bıraktık bezi zaten :)
ama 4-5 kez değiştirirdim diye tahmin ediyorum. 2 çok az.

Yine de bilemeyiz, kuzeniniz tuvalete de tutuyor olabilir gün içinde, bu durumda da gece 1 kez gündüz bir kez bez kullanıyordur. Ben de erken tutmaya başlamıştım oğlumu tuvalete, bezi kirli olmazsa aynı bezi takıyordum tekrardan.

Beterin beteri var. Çok cimri birisinin bez parası gitmesin diye çişli bezleri güneşte kurutup tekrar kullandığını duymuştum yıllar önce...Offf düşüncesi bile korkunç ama var öyle cimri tipler

2 bez değiştiren anneyi o kadar yargılamışlar ki neyse ben onu değilde yukarda biri söylemiş 10 kez değiştirenler fln varmış yaptığınız şey doğru bir şey değil. sürekli alt açmanın da bir çok sakıncası var. haberiniz olsun istedim.
benim kızımda 1 kere ya yapar ya da yapmaz kakasını 8-9 aylıkken den beri 4-5-6 saatte değiştiriyorum genelde.

Bnm kızm 14 aylık 6 7 sefermii cokk sacma ole acsam bez mi yetişir 3 sefer acıyorm en fazla hicte pişik yaşamadım şukur innanın iyice doldursun al yanii

az kaka yapıyorsa haklısınız

benim bakıcı kaç saatte bir değiştireyim bezini demişti

ben de saat vs yok

kaka yapınca değiştiriyorum demiştim

kadın bana garip garip bakmıştı

oğlum o sıralar 3-4 aylıktı ve 2 saate bir kaka yapardı nerede ise

sonra kadın en dediğimi anlamıştı

yani çok bez gitmesin diye değil kaka çok yaptığı için çiş ile dolmuyordu ki bezi; hep değişiyordu

ama yaşından sonra bile günde 3-4 kaka yaptı

gece değişmezdim ama gündüz mutlaka çok değişirdik

eşin benim gibi biriyle evli olsa boşardı demekki
benim kızın bazen 10dan fazla bez degiştirdigimiz olurdu
2kere bez degiştirince hiç mi sızdırmıyormu bu bez yahu

o senin amca kızı biraz pasaklı galiba valla benim kızım 6 aylıkken 7-8 kez bez değiştirdiği oluyordu yani şimdi 4-5 kez değiştiriyoruz 16 aylık oldu bugün kuzum

iki kere bez değiştirilir mi ya günahtır pişik olur yavrum
benim de yengem demişti iyice doldursun bezini öyle değiştirin, daha az masraflı olur diye ama umrumda olmadı valla kızımdan önemli değil, günde 5-6 kez değiştiriyorum
bi kere yazın uçakta kaka yaptı cam kenarı oturuyorduk yanımda da oturması kalkması sorunlu yaşlı ve hasta bir adamcağız vardı kalkıp değiştiremedim uçaktan inip valizimi alana kadar da beni almaya geldiler apar topar neyse evde değiştiririm deyip değiştirmedim ki hala pişmanım eşşek kafam benim yaklaşık 2 saat kakalı kaldı ve o sıcakta normal olarak hemen pişik olmuş o geceyi nasıl zor atlattık anlatamam kuzum benim poposunu silmek için dokunduğum anda nasıl ağlıyordu?
onların o acısına değer mi iki kuruş az harcayacağız diye
boşver dinleme kimseyi eşini de fazla karıştırma bu işe, daha doğrusu güzellikle sinirlenmeden her defasında anlat, pişik olacağını, kolay enfeksiyon kapacağını vs

Bebeginiz kac yasinda kac numara prima kullaniyorsunuz?bir de aldiginiz siteyi paylasabilir misiniz lutfen zahmet olmazsa..

Bebeğim 15 aylık 5 numarayı kullanıyorum. Hepsi burada.com her ay burdan alıyorum keşke daha önceden alsaydım..Diğer bez markalarıda kampanyaya giriyor. Tavsiye ederim bütçeye çok katkısı oldu.

daha beterini duymuştum,çişli bezi kurutup tekrar bağlamak gibi.Eşiniz allahtan bunu duymamış yoksa vay halinize

Cocuktan cocuga fark olur benim buyuk oglan kak yapmazdi ciste eh oyle gunde 3 4 yeter di kucuk le gunde 6 7 8 ne yaptiginiz belli degil surekli alti islak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…