çözüm bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kinim asla yok fenalığm da yok eşimi de seviyorum ama konuşma tarzımdan oyle anlaşılmış olabilir
Ailenizin tutugu renkli sis bile gözünüze gözüküyor adam ailenizden yüz kat fazla masraf yapmış umrunuzda değil ama

Şunu merak ettim ailenizin tatmin olması için kaç bilezik daha lazımdı on yirmi otuz ? Hadi bunları istiyorlar ailenin istemesi değişik kadın zengin koca istiyorum dese bir nebze anlardim da neden evlendirdiler sizi bu adamla . Düğünde tuttukları kına salonunun parasını isteyecek kadar hesap kitap peşindelerse zengin biri gerekiyordu size demek ki

Malesef annem tarafı gösteriş meraklısı ben evlenmek istedim o yuzden evlendirdiler

Malesef annem tarafı gösteriş meraklısı ben evlenmek istedim o yuzden evlendirdiler
Iyi kendi durumları da yok sonuç olarak ailenin üç bilezik takmışlar ya eşin yatak odasını yapsayfi madem ailen eşin iki bilezik daha takardı. Ailen çok akıllı masallah suçlu da sensin açıkçası aileni susturacaktin . Eşin evdeki anneyle konusmayarak doğru olanı yapmamış ama senin ailene çok yüz verirse bu adam çok sıkıntı yaşardı . Yani bir kere sen mal değilsin yüz bilezik mesela senin değerin mi ? Kadınların değeri altınla mi ölçülüyor . Evinin eşyalarını almışsa hediyeni takmissa sana da iyi davranıyorsa huzurluysan ne önemi var bileziğin bir insan kaç kere bilezik takıyor valla ben hepsiyle araba aldım kullanıyorum . Düğünde çekim yapamadık çok harika bir yerde de düğünümüz olmadı çok problem değil biz mutlu huzurlu olduktan sonra . Şu an bak huzursuzsun değil mi sebebi ailen konu sahibi . Bunu kafanda kurup durma . O sırada eğleneceksiniz diye sesini çıkarmayan eşin saçma bir yerde bu konuyu açmış haksız bu noktada eşin bir kusurlu annen bin . Bir anne önce evladının mutlu olduğunu görmeli para mal mülk mutsuzsan hiçbir şey getirmiyor

İnan ki benm hiç umrumda değildi, hala da değil umrumda olsa zaten dolduruşa gelirdim annemi de kendi tarafı dolduruşa getirdi şu alınıyor bu takılıyor vs sıkıntı yoktu biz bunları unutmuştuk evlenmiştik mutluyduk laf yüzünden dediğim gibi eşimin aklına eski gunler geldi zaten çok konuştukları için o lafı dedi annem sohbetin suyu çıktı Uzun yazın yorumun için teşekkür ederim

Ya kusura bakmayinda ben banlamacagimi biliyorum ama esin biz sana şunu şunu taktik baban ne .ok taktida lafini ediyor derler adama

Ya kusura bakmayinda ben banlamacagimi biliyorum ama esin biz sana şunu şunu taktik baban ne .ok taktida lafini ediyor derler adama
yok evden çıkarken kamera, davul zurna, sisli ışık falan tutmamış adam annesinin akrabalarına gösteriş yapması için o yüzden anne baba haklı

ama bakın burda bile aileme hak veren var
Benim de ailenize hak verdiğim yerler vardı biliyorsunuz, ama siz cevaplarda ayrıntı vermeye başlayınca ailenizin hiç bir haklılık payı yok. Eşiniz içine atmış atmış sonra da patlamış. Onu bile susarak yapmış. Haketmiş aileniz.

Olan olmuş, dönüşü ancak annenin özür dilemesi ile olur. Kaldı ki, annen babana suçun kendisinde olduğunu da söylememiş anladığım kadarıyla. Eşin sonuna kadar haklı.

Evlenilmiş çocuk yapılmış kucağa alınmış düğün zamanını konuşmaya ne gerek vardı ki?

Umrunuzda değilse annenize keşke net olsaydınız. Anne karışma bizim işimize ben eşimi seviyorum üç değil hiç takmasa da problem yok deseydiniz de sussaydi keşke . Bu konuyla ilgili karşı karşıya bile gelinmiş sizin ailenizin duru yok sizde şu an ne istiyorsunuz biliyor musunuz eşim hiçbir şey olmamış gibi gitsin gelsin annenizin ettiği ağır lafı da unutsun öyle bir hayat yok işte . Bu kadar takıntı yapmak yerine zamana bırakın

Tek tek sayıyo fil hafızası gibi biriktirmiş hala umrumda değil diyor psikolojik deli

O konuşmaya gerek yoktu, evlenilmiş bitmiş gidilmiş, başta eşiniz haklı ama küslük yapmasa, şakaya verse iki tarafta iyiymiş. Ayrıca aile haklı bile olsa siz mutlu olun yeter diyebilmeli bir aile bir de onlar ortalığı germemeli bence

Bebek doğmuş herşey güzelken düğün videosu izlemekte nerden çıkmış?
Gelip geçmiş konuları açmak üzerine tartışmak ne gerekesiz
İki tarafda haksız
Yalandan uzatılmış, büyütülmüş
Anneniz size satılık mal muammelesi yapmış resmen, ben olsam en çok buna bozulurdum.
Siz bebeğinize odaklanın, konu açılınca kapattırın daha fazla sinirleriniz bozulmasın
Görüşmezlersede görüşmesinler bir süre
Zamanla düzelir

15 Ağustos 2022 Ailem ve eşim konunuz :

Arkadaşlar bu arada benm açtığım ailem ve eşim başlıklı konuyu başka kişi daha açmış o ben DEĞİLİM ben şuan ilk açtığım daki eksiklik için açtım görmeyen insanlar için

Yorum yapan insanlar , sizin profilinizde yer alan ve daha önce okuyup yorumladıkları konudan bahsetmişler.

Sizin bu mesajınızda anlatmak istediğiniz tam olarak nedir ?

15 Ağustos 2022 Ailem ve eşim konunuz :

Yorum yapan insanlar , sizin profilinizde yer alan ve daha önce okuyup yorumladıkları konudan bahsetmişler.

Sizin bu mesajınızda anlatmak istediğiniz tam olarak nedir ?
Ailem ve eşim sanırım bundan bahsediyor, başlığı ilk gördüğümde ben de bu geçenki soru sahibi değil mi demiştim. Üyenin neye bu yorumu yaptığını okumadım sondan başladım okumaya ama görmüşken yazayım dedim.

Teşekkür ederim. Aynı başlıkta onlarca konu olabiliyor forumda. Üyenin konusu bir önceki konusunun tekrarı niteliğinde olmuş. Yorum yapanlar , üyenin kendi profilindeki konuya dair yorum yapmışken neden bu mesajı yazdığını anlamamıştım.

Aynen keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…