- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.473
- 548
Ailenizin tutugu renkli sis bile gözünüze gözüküyor adam ailenizden yüz kat fazla masraf yapmış umrunuzda değil amaKinim asla yok fenalığm da yok eşimi de seviyorum ama konuşma tarzımdan oyle anlaşılmış olabilir
Malesef annem tarafı gösteriş meraklısı ben evlenmek istedim o yuzden evlendirdilerŞunu merak ettim ailenizin tatmin olması için kaç bilezik daha lazımdı on yirmi otuz ? Hadi bunları istiyorlar ailenin istemesi değişik kadın zengin koca istiyorum dese bir nebze anlardim da neden evlendirdiler sizi bu adamla . Düğünde tuttukları kına salonunun parasını isteyecek kadar hesap kitap peşindelerse zengin biri gerekiyordu size demek ki
Iyi kendi durumları da yok sonuç olarak ailenin üç bilezik takmışlar ya eşin yatak odasını yapsayfi madem ailen eşin iki bilezik daha takardı. Ailen çok akıllı masallah suçlu da sensin açıkçası aileni susturacaktin . Eşin evdeki anneyle konusmayarak doğru olanı yapmamış ama senin ailene çok yüz verirse bu adam çok sıkıntı yaşardı . Yani bir kere sen mal değilsin yüz bilezik mesela senin değerin mi ? Kadınların değeri altınla mi ölçülüyor . Evinin eşyalarını almışsa hediyeni takmissa sana da iyi davranıyorsa huzurluysan ne önemi var bileziğin bir insan kaç kere bilezik takıyor valla ben hepsiyle araba aldım kullanıyorum . Düğünde çekim yapamadık çok harika bir yerde de düğünümüz olmadı çok problem değil biz mutlu huzurlu olduktan sonra . Şu an bak huzursuzsun değil mi sebebi ailen konu sahibi . Bunu kafanda kurup durma . O sırada eğleneceksiniz diye sesini çıkarmayan eşin saçma bir yerde bu konuyu açmış haksız bu noktada eşin bir kusurlu annen bin . Bir anne önce evladının mutlu olduğunu görmeli para mal mülk mutsuzsan hiçbir şey getirmiyorMalesef annem tarafı gösteriş meraklısı ben evlenmek istedim o yuzden evlendirdiler
İnan ki benm hiç umrumda değildi, hala da değil umrumda olsa zaten dolduruşa gelirdim annemi de kendi tarafı dolduruşa getirdi şu alınıyor bu takılıyor vs sıkıntı yoktu biz bunları unutmuştuk evlenmiştik mutluyduk laf yüzünden dediğim gibi eşimin aklına eski gunler geldi zaten çok konuştukları için o lafı dedi annem sohbetin suyu çıktı Uzun yazın yorumun için teşekkür ederimIyi kendi durumları da yok sonuç olarak ailenin üç bilezik takmışlar ya eşin yatak odasını yapsayfi madem ailen eşin iki bilezik daha takardı. Ailen çok akıllı masallah suçlu da sensin açıkçası aileni susturacaktin . Eşin evdeki anneyle konusmayarak doğru olanı yapmamış ama senin ailene çok yüz verirse bu adam çok sıkıntı yaşardı . Yani bir kere sen mal değilsin yüz bilezik mesela senin değerin mi ? Kadınların değeri altınla mi ölçülüyor . Evinin eşyalarını almışsa hediyeni takmissa sana da iyi davranıyorsa huzurluysan ne önemi var bileziğin bir insan kaç kere bilezik takıyor valla ben hepsiyle araba aldım kullanıyorum . Düğünde çekim yapamadık çok harika bir yerde de düğünümüz olmadı çok problem değil biz mutlu huzurlu olduktan sonra . Şu an bak huzursuzsun değil mi sebebi ailen konu sahibi . Bunu kafanda kurup durma . O sırada eğleneceksiniz diye sesini çıkarmayan eşin saçma bir yerde bu konuyu açmış haksız bu noktada eşin bir kusurlu annen bin . Bir anne önce evladının mutlu olduğunu görmeli para mal mülk mutsuzsan hiçbir şey getirmiyor
Ya kusura bakmayinda ben banlamacagimi biliyorum ama esin biz sana şunu şunu taktik baban ne .ok taktida lafini ediyor derler adama3 bilezik, 1 cumhuriyet, 5i bir yerde az mı? Küpe saat zorunlu takılar mı, çok saçma geldi bu kadar detaycı olmaları. Babanız da durumum yok diye hiç bir şey almamış. Olabilir, durumu yoktur almaz tamam da o zaman insan bi geri durur. takıya tukaya bu kadar içerlenmez. Hiç mi düşünmez ben ne yaptım ki diye. Nokta virgül olmadığından pek anlayamadım ama iki düğün olmuş, kınanız sizin yaptığınız yani kız tarafının düğünü yerine geçmiş. Anneniz de uyanıklık yapıp damat tarafından kınada tutulan salonun parasını istemiş sanırım. Bu akıl kârı mı? Ya bedavadan kız almak lafı da hoş değil.
Ama eşiniz de kusura bakmayın tam bir odun. Tamam kızdın ettin de, kayınvalideye küsmek nedir. Hem de evinde kalıyor. Araya yine mesafe koy, arama sorma ama aynı evde surat eğmek konuşmamak ayıp şeyler. Hem de lohusalık günlerini mi buldu küsmek için. İki tarafta düşüncesiz.
Size tavsiyem bir cinnetinize bakar her şey. İki tarafa da güzel bir cinnet geçirip çekilin kenara. Çocuğunuzla ilgilenin.
yok evden çıkarken kamera, davul zurna, sisli ışık falan tutmamış adam annesinin akrabalarına gösteriş yapması için o yüzden anne baba haklıYa kusura bakmayinda ben banlamacagimi biliyorum ama esin biz sana şunu şunu taktik baban ne .ok taktida lafini ediyor derler adama
Benim de ailenize hak verdiğim yerler vardı biliyorsunuz, ama siz cevaplarda ayrıntı vermeye başlayınca ailenizin hiç bir haklılık payı yok. Eşiniz içine atmış atmış sonra da patlamış. Onu bile susarak yapmış. Haketmiş aileniz.ama bakın burda bile aileme hak veren var
Umrunuzda değilse annenize keşke net olsaydınız. Anne karışma bizim işimize ben eşimi seviyorum üç değil hiç takmasa da problem yok deseydiniz de sussaydi keşke . Bu konuyla ilgili karşı karşıya bile gelinmiş sizin ailenizin duru yok sizde şu an ne istiyorsunuz biliyor musunuz eşim hiçbir şey olmamış gibi gitsin gelsin annenizin ettiği ağır lafı da unutsun öyle bir hayat yok işte . Bu kadar takıntı yapmak yerine zamana bırakınİnan ki benm hiç umrumda değildi, hala da değil umrumda olsa zaten dolduruşa gelirdim annemi de kendi tarafı dolduruşa getirdi şu alınıyor bu takılıyor vs sıkıntı yoktu biz bunları unutmuştuk evlenmiştik mutluyduk laf yüzünden dediğim gibi eşimin aklına eski gunler geldi zaten çok konuştukları için o lafı dedi annem sohbetin suyu çıktı Uzun yazın yorumun için teşekkür ederim
Tek tek sayıyo fil hafızası gibi biriktirmiş hala umrumda değil diyor psikolojik deliİnan ki benm hiç umrumda değildi, hala da değil umrumda olsa zaten dolduruşa gelirdim annemi de kendi tarafı dolduruşa getirdi şu alınıyor bu takılıyor vs sıkıntı yoktu biz bunları unutmuştuk evlenmiştik mutluyduk laf yüzünden dediğim gibi eşimin aklına eski gunler geldi zaten çok konuştukları için o lafı dedi annem sohbetin suyu çıktı Uzun yazın yorumun için teşekkür ederim
Arkadaşlar sırf bunu yazmak için üye oldum içim içimi yiyor resmen araştırdım biraz herkes doğumdan sonra sorun yaşamış uzun oldugunu da belirteyim benm durumum da şöyle
Doğuma annem geldi herşey çok guzeldi eşim de istiyordu annemin gelmesini dolabını odasını falan ayarladı annem geldi bana çok yardım etti yemeklerimi yaptı temizliğini yaptı dopum yaptığım gun eşim de annem de refakatçi kaldı neyse eve geldik 2 gun geçti düğün konuları açıldı şöyle böyle derken anneme sus dedim 2 sene olmuş konuşmayalım annem de en son bedavaya kız alacaktınz olmadı dedi eşim o an sustu çok sinirlendi ben biliyorum ama yuzune sadece senin çocuklarına gelenek görenek çok bilen biri denk gelsin o zaman dedi tabi bana çok söyleniyor konuşmadılar 1 hafta sonra Babam gil geldi babamın hiç bişey den haberi yoktu eşim hep. Babama iyi davrandı annemle hiç konuşmadı yuzunu eğdi en son gun once annem gitti babam da eşimin anneme hareketlerini görünce bana eşin adam olmadan benim eve gelmesin dedi ben tabi bunu demedim ama eşim anladı ben babana hiç bir saygısızlık yapmadım dedi ve yemin etti evlerine gidersen şöyle olalım Allah bel.mı. Versin gibi çok büyük yeminler siz bu durumda ne yaparsınız çok üzülüyorum yemininden de asla dönmez çok üzülüyorum ailemle konuşurken hep aklıma geliyor
Kızlar daha önce açmıştım ayrıntısıyla yazamadığımı farkettim bazı kişiler şunu niye belirtmedin vs. Dedi tekrar yazmak istedim uzun oldugunu belirteyim hepsini okuyup yorum yaparsanız sevinirim yorumlar için teşekkürler
doğuma annem geldi bana her türlü yardımı yaptı eşim de annem gelecek diye odasını hazırladı dolabını boşalttı doğum oldu 2 gun sonra eşimle annem sohbet ederken konu düğün mevzusuna geldi eşim anne beni mahvettiniz gibi cumle kurdu annemde bizim gelenekler öyle vs. Dedi en sonda siz bedavaya kız alacaktınız olmadı deyince eşim efendim dedi ben de anneme kaş göz yaptım annem de tekrar böyle söyledi eşim de öyle niyetim varsa şu cocuk üzerine yuvam yıkılsın dedi sonra odalarına çekildiler Eşim anneme küstü o duymadan bana çok söylendi hiç konuşmadı annemle evdn falan gitti sonradan babamla kardeşlerim de geldi eşim babamla kardeşlerimle gezdi babamın çayını getirdi sohbet etti ama annemle hiç konuşmadı hatta aynı evde bayramını da kutlamadı
Sonra babam anneme bu hareketlerini gördü birde dışarda elini cebine falan atmamış hesap odeyecekken kaçıyor falan dedi(olmadığından değil ama)
neyse once annem gitti kardeşimle de annemle de giderken eşim vedalaşmadı otogara falan bırakmadı annemgili sözde eşim evde telefonla konuşurken eşim kapıları kapatıyormuş babam bunlar üzerine anneme evden Bi s.. Ktrn gidin demediği kaldı demiş ama eşim oyle niyetim yoktu diye yeminler etti bana bu arada eşim le babam onceden tanışıyorlsr ben den once babam seviyordu onu yani şimdi ise benm için bitti diyor
babam da Bi kaç gun sonra gitti ve giderken eşim işteydi bana dedi ki eşin adam olmadan evime gelmesin edepsiz adam değil ben gitmeden gelmesin dedi anneni burda yerin dibine soktu dedi babam da gitti eşim işten geldi babamın da sinirlendiğini anladı çünkü o gelmeden gitti ne dedi dedi ben tabi bu kelimeleri demedim hareketleri duzeltsin dedi dedim oda ben babana hiç saygısızlık yapmadım dedi yeminler etti bir daha evlerine gitmem onlar da gelmesin dedi annen bana sürekli laf sokuyor dedi gidersek söyle olalım vs. Büyük yeminler etti ve kinci malesef yemini bozmaz
Bu olay olalı 4 ay oluyor hala aklımdan çıkmıyor annemin bizim evde ağlayışları babamın siniri evin kasveti onlar gittikten sonra eşimin siniri siz ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
Arkadaşlar bu arada benm açtığım ailem ve eşim başlıklı konuyu başka kişi daha açmış o ben DEĞİLİM ben şuan ilk açtığım daki eksiklik için açtım görmeyen insanlar için
Ailem ve eşim sanırım bundan bahsediyor, başlığı ilk gördüğümde ben de bu geçenki soru sahibi değil mi demiştim. Üyenin neye bu yorumu yaptığını okumadım sondan başladım okumaya ama görmüşken yazayım dedim.15 Ağustos 2022 Ailem ve eşim konunuz :
Yorum yapan insanlar , sizin profilinizde yer alan ve daha önce okuyup yorumladıkları konudan bahsetmişler.
Sizin bu mesajınızda anlatmak istediğiniz tam olarak nedir ?
Ailem ve eşim sanırım bundan bahsediyor, başlığı ilk gördüğümde ben de bu geçenki soru sahibi değil mi demiştim. Üyenin neye bu yorumu yaptığını okumadım sondan başladım okumaya ama görmüşken yazayım dedim.
Aynen keşkeO konuşmaya gerek yoktu, evlenilmiş bitmiş gidilmiş, başta eşiniz haklı ama küslük yapmasa, şakaya verse iki tarafta iyiymiş. Ayrıca aile haklı bile olsa siz mutlu olun yeter diyebilmeli bir aile bir de onlar ortalığı germemeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?