- 4 Haziran 2012
- 280
- 70
- 298
Evet gizli bir psikolojik deliyimTek tek sayıyo fil hafızası gibi biriktirmiş hala umrumda değil diyor psikolojik deli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gizli bir psikolojik deliyimTek tek sayıyo fil hafızası gibi biriktirmiş hala umrumda değil diyor psikolojik deli![]()
Ben asla ailemin yuvamı yıkmak istediğini düşünmüyorum hoş bir laf değil tabiki, eşim de siizn gibi düşünüyor malesef sorun çıkartmaya gelmişler diyor eşim bile böyle düşünürken sizin söylemeniz çok normalAilenin yaptığı çok yanlış. Yeni doğum yapmışsın, bebek görmeye diye gelip yuvanı yıkmaya çalışmışlar. Bedaya kız almak istediniz lafı sizce hoş bir lafmı? Ben olsam çok zoruma giderdi.
Amin aminnnnn insan anlamayınca bulunduğu zamanın değerini bilemez böyle boş muhabbetler olur işte..Eski defterleri açmanın ne anlamı var ne güzel bebeginiz doğmuş siz sağliklisiniz evinizdesiniz küvözde yoğunbakim kapısında bebeğinizi beklemiyorsunuz daha iyisi evladınız kucaginizda onu güle oynaya büyütmek varken eski defterleri açmanın ne anlamı var ya bebeğini kucağına alamayanlar var ya bebeği alıp tek eve gelenler var Allah acı yaşatmasın
İlk defa eşimi burda çok terbiyesiz bulan sizsinizAnnen lafını bilmemiş ama eşinde çok terbiyesiz evine gelen misafire yaptığı muamele kabul edilemez
Yok bahane aradığını düşünmüyorum sadece eşim haklı oldugunu düşündüğü için bana da illa ailem diyorsam onlar haklı beni kötü biri ve haksız görüyorsan gidebilirsin dediGit ne demek yaa... Bu kadar büyütülecek bir konu değil ki eşiniz de bahane mi arıyor acaba...
Ayrıca siz altınları niye ailenize verdiniz ki? Onlar da çocuklarını mı evlendiriyorlar mal mı satıyolar belli değil. Hâlâ az diyor anneniz, geçmiş zaman, evlenen o eşyalarla yaşayan da sizsiniz. İki tarafa da haklı gibi davranıp davranışlarını pekiştirmeyin bence.
"Ben senin hatırın için, ona o sözleri söylememeliydim." demiyor, değil mi?Hayır annem ettiği lafın doğru olmadığını kabul ediyor ama senin hatrın için benimle konuşacaktı diyor
Böyle cumle kurmadı"Ben senin hatırın için, ona o sözleri söylememeliydim." demiyor, değil mi?
İşte hata yaptım diye sana demeyecek, özür dilemeyi bilmek de büyüklüktür. Damadını karşısına alıp, "yanlış anlaşıldım, kusura bakma" demesi yeterli. O dakikadan sonra eşin aynı tavrı gösterirse, o da onun terbiyesizliği.Böyle cumle kurmadıtamm ben hata yaptım söyledim kocanın yaptıgı doğru mu dedi
Ben olsam annemle konuşurdum. Sayenizde evimde huzur diye birşey kalmadı yakında bebeğimi alıp gelirsem rahatlarsiniz derdim. Yaptıkları yanlışın farkına varsınlar. Saçma sapan bir mevzu yüzünden insan lohusa kadına bunları yaşatmaz. Hala kendilerini haklı görüyorlar. Eşinizin yaptıklarını bende doğru bulmadım ama insanın bile bile damarına basıp sonrada bana saygı duyması lazımdı demek saçmalık bana göre.Ben asla ailemin yuvamı yıkmak istediğini düşünmüyorum hoş bir laf değil tabiki, eşim de siizn gibi düşünüyor malesef sorun çıkartmaya gelmişler diyor eşim bile böyle düşünürken sizin söylemeniz çok normal
Ben olsam annemle konuşurdum. Sayenizde evimde huzur diye birşey kalmadı yakında bebeğimi alıp gelirsem rahatlarsiniz derdim. Yaptıkları yanlışın farkına varsınlar. Saçma sapan bir mevzu yüzünden insan lohusa kadına bunları yaşatmaz. Hala kendilerini haklı görüyorlar. Eşinizin yaptıklarını bende doğru bulmadım ama insanın bile bile damarına basıp sonrada bana saygı duyması lazımdı demek saçmalık bana göre.
Afracım artık şunu anlar mısın lütfen, konunu okuyan eşinin konuşmamasını saygısızlık olarak nitelendiriyor. Ama verdiğin detaylar eşini sabır taşı yaptı gözümüzde. Ailen hakkında yapılan yorumlar seni incitiyor olmalı, ama garip bir ailen var. Kabul etmeni beklemiyorum çünkü onlarla büyüdün, çoğu hareketleri normal geliyordur haliyle. Dışardan normal değil.İlk defa eşimi burda çok terbiyesiz bulan sizsiniz
Anladım evet dediklerin doğru, teşekkür ederim bütün yorumların içinAfracım artık şunu anlar mısın lütfen, konunu okuyan eşinin konuşmamasını saygısızlık olarak nitelendiriyor. Ama verdiğin detaylar eşini sabır taşı yaptı gözümüzde. Ailen hakkında yapılan yorumlar seni incitiyor olmalı, ama garip bir ailen var. Kabul etmeni beklemiyorum çünkü onlarla büyüdün, çoğu hareketleri normal geliyordur haliyle. Dışardan normal değil.
Babanın hesap olayını sana anlatması da çok çirkin. Resmen damadın dedikodusunu yapıyor. Böyle bir şey düşünse bile sana anlatmaması lazım. Bak senin yerinde hani olur ya ailesi ne derse etki altında kalan kızlar, onlardan olsan zaten evliliğiniz çoktan bitmişti. Aileler böyle böyle kulağa fısıldaya fısıldaya evlilik bitiriyor. Var böyle tehlikeli aileler seninki de onlardan.
Son mesajım olsun
Peki ne olmasını istiyorlar şuan? Yani eşinden ve senden beklentileri ne? Eşin bu eve gelmesin demişler, eşinde gitmez olur biter. Ama anladığım kadarıyla senden taraf olmanı istiyorlar. Bizim tarafimizi tut, eşine karşı bizi savun, kavga et, ayağımıza getir bizden özür dilet.. Sende bu yüzden arada kalıyorsun sanırım degilmiEşimin yaptıgı hareketlerin ailemin haksızlığının üstünde oldugunu düşünüyorlar
Eşimin ailen gelmesin dediğinden ailemin,ailemin de eşin gelmesin dediğinden eşimin haberi yok olaylar tazeyken evet arayıp özür dilemesini istediler ben bunu eşime demedim desem daha da çıldırırdı ne özürü diyePeki ne olmasını istiyorlar şuan? Yani eşinden ve senden beklentileri ne? Eşin bu eve gelmesin demişler, eşinde gitmez olur biter. Ama anladığım kadarıyla senden taraf olmanı istiyorlar. Bizim tarafimizi tut, eşine karşı bizi savun, kavga et, ayağımıza getir bizden özür dilet.. Sende bu yüzden arada kalıyorsun sanırım degilmi
Anladım evet dediklerin doğru, teşekkür ederim bütün yorumların için
AynenAy dur şu konuyu da bırakayım öyle gideyim. Bugün açılmış. Sizinkilere benzer aile. Ama damat uyanık çıkmış da topuklamış :)
Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin
Kızlar Merhaba Lütfen mesajımı gören bir yardım için fikir belirtirse çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun. Ben hayatım boyunca kolay kolay kimseyi sevmedim ve evlilik için ısınmadım 1 ay önce bir görücü geldi. Ve karşılıklı birbirimize çok ısındık. Sevdik hep de söyledik bunu. Allah'ım...www.kadinlarkulubu.com
Psikojlim etkileniyor diyor hatır işi falan değil bu dedi, eğer benm ailem yapsaydı senin de psikolojin böyle etkileniyor olsaydı görüştürmezdim vallaha diyor sanırım ben de uğraşmayacağımBir yandan da talep olmadan gelen kişilerin geldikleri yerde hesap ödememek istemesi de saçma. Siz yalvar yakar çağırsanız belki o zaman eşinizin babanıza elini cebine attırmaması gerekirdi ama zaten eşiniz istenmeden gelmişler ve huzursuz etmişler o sebeple bari paramdan olmayayım da demiş olabilir. Görüşmek zorunda da değiller siz kendiniz ailenizle ayrıca görüşün o zaman. Bu kadar olay yaşayıp sonra eşimin beni zorla kendi ailesiyle görüştürmesini istemezdim, özür de dilemezdim.