çözüm bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size hiç inanamıyorum ya çok üzgünüm.

İlk sorunuzu açtınız eşinize laf edelim diye. Kimse etmedi herkes eşinizi haklı buldu, konu bi anda ama eşim başlattıya evrildi.

Bu cümle aralarda kaldı diye yeniden soru açtınız bunu en başa yazarak. Gelen yorumlarda eşinizi haklı bulana "ama annem..." demeye devam ediyorsunuz.

Diğer soruda da söyledim yine söyleyeyim siz bahane arıyorsunuz eşinize çatmak için.
Kendim bu yazdıklarınızı başka yönlere çeksem de sanırım haklısınız

Eşimin ailen gelmesin dediğinden ailemin,ailemin de eşin gelmesin dediğinden eşimin haberi yok olaylar tazeyken evet arayıp özür dilemesini istediler ben bunu eşime demedim desem daha da çıldırırdı ne özürü diye

Ailem, eşinde bi hareketlilik var mı dedi ben de yok dedim yani alttan alma, hatalıyım deme vs. eşim konuşmamasını falan saygısızlık saymadığı ve adım atmadığı için babam benm için bitti dedi

Benden şuan eşimin beklentisi eşimin yanında olmam yuvamı ailemi seçip bozmamam, ona hak vermem.

Ailemin beklentisi, siz haklısınız deyip eşime hatalarını kabul ettirip özür diletmem ve bu asla olmaz eşimi tanıyorum hatta babamın huyu da eşim gibi, konuşurlar kavga ederler diye korkuyorum
Şuan bna kimse Bi şey demiyor birbiri hakkında konuşmuyorlar aramıyorlar sormuyorlar
Bence de eşinin yanında olmalısın. Eşin için değil kendin ve bebeğin için. Annenlede konuş bence durumu saklama. Eşim kendini haklı görüyor, sen sürekli laf soktuğun için bizim aramızı bozmaya çalıştığını düşünüyor de. Ailen çok hatalı, asla olgun insanlar değiller onlara uyup huzurunu bozma.

Bence de eşinin yanında olmalısın. Eşin için değil kendin ve bebeğin için. Annenlede konuş bence durumu saklama. Eşim kendini haklı görüyor, sen sürekli laf soktuğun için bizim aramızı bozmaya çalıştığını düşünüyor de. Ailen çok hatalı, asla olgun insanlar değiller onlara uyup huzurunu bozma.
Biliyor annem eşimin öyle düşündüğünü zaten, söyle söyleyeyim iki taraf da birbirinin düşüncelerini, ithamlarını kabul etmiyor

Babam zaten o konularda hep eşimi tuttu hiç bir şey demedi annemi susturdu ama bu ev olayı farklı annem ne dese de böyle saygısızlık yapmaması gerektiğini düşünüyor
benim eşim sizin eşinizle aynı tepkiyi vermezdi, sadece bozulur ama aynı evde konuşmamak götürmemek gibi şeyler yapmazdı. fakat anneniz senin hatrın için benimle konuşacak diyorsa o da olmaz, her insanın yapısı farklı. o zaman birbirimize aile adı altında bir sürü laf söyleyip sonra da birbirimizin hatrı için yüzümüze gülelim. olmaz yani. annenin bu kafayı bırakması lazım.

Bence iki tarafta birbirinden özür dileyip konuyu kapatmaları gerek
Varsa ailenizde sözü geçen birisi iki taraflada konuşsun düzelsin araları yoksa bu evlilik sizin için çok zor yürür

benim eşim sizin eşinizle aynı tepkiyi vermezdi, sadece bozulur ama aynı evde konuşmamak götürmemek gibi şeyler yapmazdı. fakat anneniz senin hatrın için benimle konuşacak diyorsa o da olmaz, her insanın yapısı farklı. o zaman birbirimize aile adı altında bir sürü laf söyleyip sonra da birbirimizin hatrı için yüzümüze gülelim. olmaz yani. annenin bu kafayı bırakması lazım.
Eğer böyle olsaydı ailem açısından hiç sıkıntı olmazdı sadece eşimle annem arasında sıkıntı olurdu onu da çaktırmazdm

Ailen çok yanlış yapmış ama ben %100 eşini haksız ,hadsiz ve terbiyesiz görüyorum.
Bir kere siz artık evlenmişsiniz aklı başına şimdi mi gelmiş. Bunu kv yapsaydı sizin tavrınız ne olurdu?

Eşiniz Sizin kırıldığınız ve kızdığınız şeyi küçümser büyütme diye ama onun ailesine ya da eşine böyle bir şey yapıldığında ortalığı yakar yıkar. Sonrada ben haksızlığa gelemiyorum ne yapayım der. Edepsiz ve terbiyesizdir bu kadar olayları büyüten kişi benim için.
Yani eşiniz bilerek söylemediyse o cümleyi bende Kiwi değilim. Kötü söz söyleyen kötü laf eşitir.Neden hep karşıdan olgunluk beklenir. Emin olun anneniz ilk konuyu açan olsaydı eşin yine ortalığı ateşe verecekti neden durup dururken konuyu açtı bana neler dedi diye. Terbiyesiz ve kavgacı insanlar kaostan beslenir ve kavgadan korkmazlar maalesef.

Hiç birine hak vermiyorum. Çocuk doğmuş hala düğün konuşuluyor. Lohusa kadının yanında sinir stres yaşanıyor. Siz ne yapabilirsiniz herkes aile ferdi konuşup anlaşsınlar ya da konuşmasın küs kalsınlar. Lohusa evlerinde eften püften sorun çıkaranlara sinir oluyorum .

Ailen çok yanlış yapmış ama ben %100 eşini haksız ,hadsiz ve terbiyesiz görüyorum.
Bir kere siz artık evlenmişsiniz aklı başına şimdi mi gelmiş. Bunu kv yapsaydı sizin tavrınız ne olurdu?

Eşiniz Sizin kırıldığınız ve kızdığınız şeyi küçümser büyütme diye ama onun ailesine ya da eşine böyle bir şey yapıldığında ortalığı yakar yıkar. Sonrada ben haksızlığa gelemiyorum ne yapayım der. Edepsiz ve terbiyesizdir bu kadar olayları büyüten kişi benim için.
Yani eşiniz bilerek söylemediyse o cümleyi bende Kiwi değilim. Kötü söz söyleyen kötü laf eşitir.Neden hep karşıdan olgunluk beklenir. Emin olun anneniz ilk konuyu açan olsaydı eşin yine ortalığı ateşe verecekti neden durup dururken konuyu açtı bana neler dedi diye. Terbiyesiz ve kavgacı insanlar kaostan beslenir ve kavgadan korkmazlar maalesef.
Valla eşime terbiyesiz dendikçe kalbim acıyor ailemin haksız olmasını istiyorum sanırım çünkü eşimle yaşıyorum keşke bu kadar büyütmeseydi herkesin farklı Bi bakış açısı var işte

Kv yapsaydı hiç bişey yapacağımı sanmıyorum en azından evimden gidene kadar

Sizi lohusa halinizde nasıl üzmüşler,iki taraf da hatalı,çenelerini tutamamışlar.Sizi o kadar iyi anlıyorım ki ben ,hem hamile hem de lohusa halimde yaşadım şu durumu.Ama benim tek hatalı taraf eşimdi.Bir cinnet getirdim bir gün,delirtti beni.Tabii kayınvalidemin de payı büyüktü.Sonra het şey düzeldi,ailem hiç yaşanmamış saydı o günleri.Aradan yıllar geçti ama aklıma geldikçe sinirleniyorum.Zamana bırakın,kendinizi heba etmeyin,bırakın bir müddet görüşmesinler,siz gidin ailenize,bir süre sonra unutulacaktır.
Niye hep lohusayken bir şeyler oluyor anlamıyorum sizin de hamilelik ve doğumdan once hiç sorununuz yoktu değil mi

Annen lafını bilmemiş ama eşinde çok terbiyesiz evine gelen misafire yaptığı muamele kabul edilemez
Konuyu eş başlatmış, evlenmişsiniz gitmiş karın yeni doğum yapmış, evlilik harcamaları için kavga zamanı mı?
Senin çocuğun için kalkmış gelmişler evin içinde onları görmezden gelmek, otogara bırakmamak, fısır fısır telefonla konuşmak ne? Adam uslüpsuz
Anne sakin kalmamış onda da hata var ama bu konularda olayı ilk başlatan kim ona bakarım.
Sanki ipler iyice gerilsin diye özellikle yapmış.
Konu sahibi kocasını haklı görmek istiyor ama bana böyle göründü.

Konuyu eş başlatmış, evlenmişsiniz gitmiş karın yeni doğum yapmış, evlilik harcamaları için kavga zamanı mı?
Senin çocuğun için kalkmış gelmişler evin içinde onları görmezden gelmek, otogara bırakmamak, fısır fısır telefonla konuşmak ne? Adam uslüpsuz
Anne sakin kalmamış onda da hata var ama bu konularda olayı ilk başlatan kim ona bakarım.
Sanki ipler iyice gerilsin diye özellikle yapmış.
Konu sahibi kocasını haklı görmek istiyor ama bana böyle göründü.
Annem başlatsa eşimin diğer yaptıkları sorun değil mi evet eşimi haklı görmek istiyorum

Kızlar daha önce açmıştım ayrıntısıyla yazamadığımı farkettim bazı kişiler şunu niye belirtmedin vs. Dedi tekrar yazmak istedim uzun oldugunu belirteyim hepsini okuyup yorum yaparsanız sevinirim yorumlar için teşekkürler

doğuma annem geldi bana her türlü yardımı yaptı eşim de annem gelecek diye odasını hazırladı dolabını boşalttı doğum oldu 2 gun sonra eşimle annem sohbet ederken konu düğün mevzusuna geldi eşim anne beni mahvettiniz gibi cumle kurdu annemde bizim gelenekler öyle vs. Dedi en sonda siz bedavaya kız alacaktınız olmadı deyince eşim efendim dedi ben de anneme kaş göz yaptım annem de tekrar böyle söyledi eşim de öyle niyetim varsa şu cocuk üzerine yuvam yıkılsın dedi sonra odalarına çekildiler Eşim anneme küstü o duymadan bana çok söylendi hiç konuşmadı annemle evdn falan gitti sonradan babamla kardeşlerim de geldi eşim babamla kardeşlerimle gezdi babamın çayını getirdi sohbet etti ama annemle hiç konuşmadı hatta aynı evde bayramını da kutlamadı

Sonra babam anneme bu hareketlerini gördü birde dışarda elini cebine falan atmamış hesap odeyecekken kaçıyor falan dedi(olmadığından değil ama)

neyse once annem gitti kardeşimle de annemle de giderken eşim vedalaşmadı otogara falan bırakmadı annemgili sözde eşim evde telefonla konuşurken eşim kapıları kapatıyormuş babam bunlar üzerine anneme evden Bi s.. Ktrn gidin demediği kaldı demiş ama eşim oyle niyetim yoktu diye yeminler etti bana bu arada eşim le babam onceden tanışıyorlsr ben den once babam seviyordu onu yani şimdi ise benm için bitti diyor

babam da Bi kaç gun sonra gitti ve giderken eşim işteydi bana dedi ki eşin adam olmadan evime gelmesin edepsiz adam değil ben gitmeden gelmesin dedi anneni burda yerin dibine soktu dedi babam da gitti eşim işten geldi babamın da sinirlendiğini anladı çünkü o gelmeden gitti ne dedi dedi ben tabi bu kelimeleri demedim hareketleri duzeltsin dedi dedim oda ben babana hiç saygısızlık yapmadım dedi yeminler etti bir daha evlerine gitmem onlar da gelmesin dedi annen bana sürekli laf sokuyor dedi gidersek söyle olalım vs. Büyük yeminler etti ve kinci malesef yemini bozmaz

Bu olay olalı 4 ay oluyor hala aklımdan çıkmıyor annemin bizim evde ağlayışları babamın siniri evin kasveti onlar gittikten sonra eşimin siniri siz ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
Eğer olaylar tamamen anlattiginiz gibiyse aileniz çok terbiyesiz. Ve belli ki lohusa sendromuna diz değil anneniz ve babanız girmis

Ana baban kaynanacilik oynamışlar hem de kızı yeni doğurduğu önemli bir vakitte herşeyi iyi niyetle karşılamaları gereken bir vakitte her hareketten nem kapıp kızlarının evliliğine çomak sokmuşlar.

Annem başlatsa eşimin diğer yaptıkları sorun değil mi evet eşimi haklı görmek istiyorum
Annende uzatmış ama eşininde bu uzatma işine gelmiş.
Hem çocuk için çağırıp hem kovmaktan beter etmiş insanları
Keşke hiç çağırmasaydınız ailenizi

Afedersin çingeneler bile kocasına daha değer verir
“Afedersin çingeneler” derken, çingene olmak kötü, hakaretvari bir durum mu ki, başına afedersin getiriyorsunuz? Ota 💩 ‘a duyar kasılmasından ben de hoşlanmıyorum ama, her ne ırktan olursa olsun, böyle aşağılayıcı kelimeler kullanılması hoş değil. Sırf bu yüzden kendilerine roman denilmesini istiyorlar zaten, çingene kelimesi böyle incitici anlamlarda kullanıldığı için.

“Afedersin çingeneler” derken, çingene olmak kötü, hakaretvari bir durum mu ki, başına afedersin getiriyorsunuz? Ota 💩 ‘a duyar kasılmasından ben de hoşlanmıyorum ama, her ne ırktan olursa olsun, böyle aşağılayıcı kelimeler kullanılması hoş değil. Sırf bu yüzden kendilerine roman denilmesini istiyorlar zaten, çingene kelimesi böyle incitici anlamlarda kullanıldığı için.
Haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X