çözüm bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak arkadaşım konu açınca herkes yorum yapar kimi sert kimi yumuşak. Zaten hakaret eden ya da üslubu bozuk olan şikayet edilir banlanır ya da çok rahatsız oluyorsanız rahatsız olduğunuz üyenin konunuza yazmasını engelleyebilirsinz. Yani her türlü yorum gelir sonuçta bir konu açıyor ve fikir istiyorsunuz.

Arkadaşlar bu arada benm açtığım ailem ve eşim başlıklı konuyu başka kişi daha açmış o ben DEĞİLİM ben şuan ilk açtığım daki eksiklik için açtım görmeyen insanlar için
O nasıl oluyor sizin konunuzu başkası açıyor?

Arkadaşlar bu arada benm açtığım ailem ve eşim başlıklı konuyu başka kişi daha açmış o ben DEĞİLİM ben şuan ilk açtığım daki eksiklik için açtım görmeyen insanlar için

Bu sizin konunuz değil mi? Nasıl yani? başkası mı kullanıyor üyeliğinizi

Eşin haklı. Ne yapsaydın senin annen baban diye hakaret etmelerine göz mü yumsaydı?
Yok yavrum ya..hakaret filan etmemişler ki.Adam kendisi düğünde çıtını çıkaramamış bu kız doğum yapınca hesaplaşma meydanı olarak ailesinin evine gelmelerini beklemiş resmen.Kendisi konusunu açmış benden bunu istediniz diye..bizde gelenek görenek böyle cevabına "bir daha çocuğunuzu gelenek bilenlerle evlendirin " demiş adam (herhalde karısını tekrar evlendirtecek çünkü ailenin başka kızı yok)

Bu sizin konunuz değil mi? Nasıl yani? başkası mı kullanıyor üyeliğinizi
Bu benm konum Bi tane de ailem ve eşim var o da benm ben den sonra aynı başlıkta farklı konuda da birisi daha açmış arkadaşlar sanırım onu da ben açtım sandı

Evlenmişler çocukları olmuş ne gereksiz muhabbetler böyle. Tartışma çıkacağını biliyor iki tarafta ona rağmen bu konular açılıyor boşuna kalp kırılıyor. Kadın yeni doğum yapmış ne eşinin ne annesinin saygısı var lohusa kadına. Kadını dert sahibi yapmaya gelmişler bir araya

Yok canm onu diğerinde demiştim ya erkek kardeşime itafen söyledi

Yok canm onu diğerinde demiştim ya erkek kardeşime itafen söyledi
O zaman "sizi de göreceğiz bakalım ne kadar biliyorsunuz gelenekleri" denilir o cümle söylenmez canım.Ha yine gerginlik çıkarmak için söylediği bir cümle yoksa durup durup düğünde taktığını niye konuşuyor?

Bir sey soracagim. Anneniz sanki bir malmışsınız gibi sizi bedavaya satamayacagini soylerken bu sizin zorunuza gitmedi mi? Annem benim icin boyle bisey soylese hem kendim yerin dibine girerim hem onu sokarim.
Ne yalan söyliyim zoruma gitmedi annemi tanıdığım için ne demek istediğini biliyorum kızıma çok bişey almadınız takmadınız anlamında dedi

Benm konum değil başlığı aynı o yuzden belki bana tekrar tekrar açmışsın dediler benm bu 2. Bu da eksiklik vardı onun için
Aynı konu başlığı kullanılabilir sorun olmaz o zaten içerik farklı baktım o konuya.

ben diğer arkadaşlar gibi annenizi tamamen haksız bulmadım ama diğer konunuzu okumamıştım başka ayrıntılar varsa o konuda bilemeyeceğim.
anneniz çocuk olmuş artık hala düğünde takılan edilenin derdine düşmekle hatalı. bundan sonrası eşinin hataları ile dolu. üstelik babanla önceden tanışıp arkadaşlık etmişler senin hatırın yoksa babanında mı yoktu.

Konu sahibinin ailesi neler istedi yaptırdı bilmiyoruz belkide gerçekten çok masraf yaptırdılar buradada açılıyor çoğu zaman düğünde alınacaklar vs diye ve çoğu kız tarafı her şeyi erkekten bekliyor. Eğer öyle bir durumsa hoş olmamış.

Eşim e gore ailem bişey yapmadı aileme göre de eşim bişey yapmadı.

Eşim e gore ailem bişey yapmadı aileme göre de eşim bişey yapmadı.

İki taraf da bıkmadı mı bu muhabbetten. Siz iki tarafa da bunu söyleyin bu konuyu bir daha açmasınlar. Konuyu açmak sadece tartışmaya neden oluyor

İki taraf da bıkmadı mı bu muhabbetten. Siz iki tarafa da bunu söyleyin bu konuyu bir daha açmasınlar. Konuyu açmak sadece tartışmaya neden oluyor
İşte annem unutmuyor sorun yoktu da evlenince düzelmilti işte doğuma gelince annem eşimle sohbet biraz uzayınca konu oraya geldi eşimin de aklıma annemin eski dedikleri gelince çıldırdı

O zaman diyecek ki "Kusura bakmayın ben bunları alamam ..kendi beklentilerinize uygun birisi ile evlendirin kızınızı" zaten bu kız gidip kafasına göre evlenmemiş ki ..kendisi arkadaşmış kayınpederi ile bilmiyor mu huylarını? Eski konusunda annesinin "fena mı oldu gene altınlar sizin ..bak mal sahibi oldunuz" şeklinde cevap verdiğini yazmıştı.Adam bebeği olmuşken sağlıkla kucağına almışken gitmiş hala düğün videosu izliyor taktığı altının hesabını yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…