çözüm bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim e gore ailem bişey yapmadı aileme göre de eşim bişey yapmadı.
İki tarafta saçmalıyor o zaman. Yapılan ortadadır neyini inkar ediyorlar.
Sizin yerinizde olsam iki tarafada derim ki aranızdaki sorunu çözün sonuca vardırın ben artık arada kalmak istemiyorum doğumu burnumdan getirdiniz yeter artık beni karıştırmayın deyin.
 
Adam seviyordu demek ki yani vazgeçmek istemedi böyle diye de dünyanın masrafını yaptırmaya gerek yok.
 
Eski konunuzu bılmıyorum düğün olmuş artık, sıra bebeğe gelmiş hala bu düğün mevzusunun açılma sebebini merak ettim? Eşiniz hangi sebeple durduk yere anne beni mahvettiniz gibi bir cümle kurdu? Durduk yere böyle bir şey söylemenin mantığı nedir? İçinde kalmış yeri gelmişken kusmak mi istemiş? Siz ne istediniz ki anneniz bizim adetlerimizi böyle dedi?
 
bebek doğmuş bu konulari tekrar konuşarak o dügün tekrar yapılamaz ^^ eşinizle tatlı dille konuşun derim. annenizlede konuşn orta yolu bulun
 
Size çok dert olmuş bu durum.
Tabii olmayacak gibi de değil.
Zordur kök aile ve eş arasında kalmak.

Daha evvel yazmıştım yineleyeyim..
Her şey çok yeni. Biraz zaman tanıyın.

Eşiniz bir daha gelmesinler , gitmeyiz demiş olsa da hesapta olmayan şeyler yaşanabilir.
Zamanla birbilerini göre göre ortam yumuşar.

Sizi de anlıyorum, sabredemiyorsunuz. Hemen olsun istiyorsunuz .. ama hayat hemen oldurmuyor işte ...
İlle de hemen çözülsün diyorsanız o zaman bilmem doğru bir tavsiye mı ama bir cinnet geçirin.
Her iki tarafa da ...

Birinizin kızı , birinizin hayat arkadaşıyim.
Yeni doğum yaptım, hiç mi insafiniz yok. Hepiniz kendi egonuz peşine düştünüz. Yazıklar olsun, ne ailem büyüklük bilip alttan alıyor, ne kocam küçüklük bilip saygı duyuyor.
Yeter beeeeeeee ...
Yeteeer...
Anneliğimi yaşayamadım. Evladıma sevinemedim.
Yaziklar olsun ...

Şeklinde bir isyan, bir haykırış..
iki tarafa da !

Biraz da onlar taşın altına elini koysun, iki tarafta gidip gelip size döküyor öfkesini. Ohhh ne güzel ..
Herkes kolayını bulmuş.

Büyük büyüklüğünü bilsin, küçük de küçüklüğünü.

Haa ama işte anneniz yaşıni başını almış olduğu halde daha laf sokuyor ise küçük olan da evine gelen misafiri umursamaz suratını asar.

Herkes iğneyi kendine batırsin.
 
Annemle araları iyiydi sohbet uzadı işte mutluyduk düğün videosu falan bakalım dedik öyle bizim istediğimiz de babam düğün seneye olsun dedi borçları vardıbiz de ısrar ettik bu sene diye o yuzden nişan yapamadık nişan yapmayınca da elbşse mevzusu falan oldu takımlar falan annem bizim burda bunlar alınıyor dedi ev eşyalarına da halı perde fırın küçük ev aletleri alınca her şey eşime kaldı eşimin kaldı o yuzden oyle dedi
 
Adam seviyordu demek ki yani vazgeçmek istemedi böyle diye de dünyanın masrafını yaptırmaya gerek yok.
Vallaha öyle olmuş ..böyle olmuş..konuşma yeri artık bebeğini kucaklarını aldıkları gün değilmiş.Konu sahibine arkadan "anneler benden bunları istemişti kendilerinin de oğulları var .. bakalım kendileri ne takacaklar " dese anlarım ama gidip kayınvalideye "siz gelenek bilenlerle evlendirin çocuğunuzu" filan diyip sataşmalar sonrasında kayınvalidenin suratına bakmamalar çok gereksiz.
 
Ailen bence bir şeyleri deşeleyip her ağzına geleni söylemekten cekinirse bunlar olmayacaktir.Ayrica şu beklentilerden vazgeçin yaa.Kv,kp geline yapınca nasıl hoş olmuyorsa damat içinde geçerli bu.Bence de böyle olacak, huzursuz olacaksınız gitmeyin gelmesinler.
 
Aynen bana dedi arkadan annem o lafı diyince artık annemin de yüzüne söyledi
 
Annenin yaptığı da gereksiz adamın yaptığı kadar. Kızı kaş göz ettiği halde devam ettirmesiydi muhabbeti olay bu kadar büyümezdi. Kızını anne düşünecek herkesten önce, annesinin düşünmediğini kocası hiç düşünmez olanda böyle lohusa kadına olur. Anne şimdi bunların yeri değil kızım üzülmesin konuyu kapatalım deseydi bir büyük olarak. Tam tersi aynısını erkek annesi yapsa tefe koyulurdu.
 
Bide once bbasi damat bidaha bize gelmesin dedi sonra damat onünde el pence divan durmayinca ay biz sana artik nasil gelicez oldu olay.burada konuyu onceki konuya gore bile eksik anlatmis.oncekini okumasak ailesi hakli diyecegiz
 
Aileni tutuyorsan bi zahmet boşanıver ya eşinin ailesi böyle yapmış olsa gelip buraya karalardın onları doğumumu evlat sevincimi kursağımda bıraktılar huzurumu kaçırdılar diye
 
Bide once bbasi damat bidaha bize gelmesin dedi sonra damat onünde el pence divan durmayinca ay biz sana artik nasil gelicez oldu olay.burada konuyu onceki konuya gore bile eksik anlatmis.oncekini okumasak ailesi hakli diyecegiz
Eşimin haberi yok babamın damat gelmesin dediğinden nasıl gelcez birdaha diyen de annem
 

Yani siz mutluyken televizyon izler gibi acip dugun vedosunu mu izliyorsunuz? Siz evlenirken sizin, esinizin ve ailenizin mantigi mutlu olmanizdi, mutlu olmaya odaklanmis ve anlattiginiza gore mutluymussunuz. O zaman bu videoyu acip karsilikli laf sokmayi anlamadim. Siz artik bir aile olmussunuz ve bu aile kavramini anlamissiniz ki anneniz doguma gelmis. Biri diyor beni mahvettiniz, digeri bedava kiz mi alacaktin diyor. Cok yersiz ve gereksiz muhabbetler olmus. Iki taraf da hatali. Olayi kim baslatti ona bakin derim.
 
İşte annem unutmuyor sorun yoktu da evlenince düzelmilti işte doğuma gelince annem eşimle sohbet biraz uzayınca konu oraya geldi eşimin de aklıma annemin eski dedikleri gelince çıldırdı
Annende de hata var eşinde de hata var. Hadi eşin genç annene göre daha cahil diyelim annene ne demeli? Tartışma ortamı olacağını bile bile konuyu ısıtıp ısıtıp ortaya getirmesi doğru mu? Olan size oluyor üzülüyorsunuz böyle. Sizi düşünene olsa bu gerginliği hiç çıkarmazlardı
 
Her şey eşine kalmasına rağmen bu şekilde laf ediyorlarsa haksızlar.
 
Eşiniz haklı patavatsızlık etmiş anneniz. Babanız düşüncesiz. Torun görmeye mi gelmişler damadı sinir etmeye mi? O lafların yeri ve zamanı mıymış? Laf konuştu bal kabağı yani bazı insanlar nerde ne diyeceğini bilmez. Anne baba da olsa haksız ise tepkimi veririm. El birliği ile eşinin sabrını mı siniyorsunuz?
 
İlk kim başlatmış oldu? Eşiniz durduk yere videoyu görünce tepki mi verdi? O başlattıysa onda da hata var ama eşiniz daha haklı görünüyor. Kendi evinde kapattığı kapının da hesabını mı verecek, herkesin ortasında telefonda konuşmak zorunda mı? Sizin aileniz de her şeye takıyor ve büyütüyor gibi görünüyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…