Çözüm bulamiyoruz..ekonomik olarak çöktük.

ha ha doğru söze ne denir arsadan ev aldım peşin ödemeyle daha 1 çivi çakılmadı inşaat sektörü perişanları oynuyor e dolayısıyla alıcılarda perişan

4 ayda bitmez ki o ev .ince işçilik pahalıdır ve uzun sürer mutahıt çok yakınım var ordan bılıyorum 1 seneyi rahatlıkla bulur
Ay allah korusun 1 yil surse mahvoluruz ama devam eden projeler var bizimkinden sonra baslayan onlar da iyi ilerliyor ayni firmanin

Ay allah korusun 1 yil surse mahvoluruz ama devam eden projeler var bizimkinden sonra baslayan onlar da iyi ilerliyor ayni firmanin
mutahıtı arada sırada arayıp sıkıştırın o zaman ama şu an belırsızlık donemınde projeler ya durdu ya da yavaşladı umarım sizin başınıza gelmez hayırlı olsun evınız

4 ay gecikecek proje, peki gecikmesi durumunda herhangi bir kira ödemesi yapacak mı şirket size?bunun için bir sözleşmeye bakabilir misiniz, normalde olması gerek.bir dört ay bekleyin derim ben eğer şirket sağlamsa.

4 ay gecikecek proje, peki gecikmesi durumunda herhangi bir kira ödemesi yapacak mı şirket size?bunun için bir sözleşmeye bakabilir misiniz, normalde olması gerek.bir dört ay bekleyin derim ben eğer şirket sağlamsa.
Soyle diyim anahtar teslimi dedikleri tarihte olacak ama ruhsat elektrik su vs icin 4 ay surer diyorlar yani goruntude anahtari zamaninda teslim edecekler ama tasinamicaz ben boyle bilmiyordum bugun ogrendim cakallik yapiyorlar

Soyle diyim anahtar teslimi dedikleri tarihte olacak ama ruhsat elektrik su vs icin 4 ay surer diyorlar yani goruntude anahtari zamaninda teslim edecekler ama tasinamicaz ben boyle bilmiyordum bugun ogrendim cakallik yapiyorlar
bekleyin, hemen bir kötülük aramayın.çünkü inşaat projeleri büyük projeler.tamamen sermayeye bağlı.demek ki yeterli nakitleri yok.nakit olsa bile bazen herşey yolunda gitmeyebiliyor.siz de haklısınız.ama cayarsanız paranızı tam alabilecek misiniz, ya da kolaylık tanınacak mı?bilemedim.ben beklerdim sanırım.

Beklemek su durumda daha mantikli gibi.Biraz daha borca girecegiz

Benim Babamda inşaat sektöründe ,
Malzeme fiyatları çok yüksek olduğu için malesef inşaatları durmuş durumda.

Beklemek su durumda daha mantikli gibi.Biraz daha borca girecegiz
inşaatı gördünüz mü ne durumda?noterden taahhüt yaptınız mı parayı öderken.tapuda satış vaadi yaptırdınız mı, satış vaadi sağlam oluyor.kat mülkiyeti kurulmuş mu tapuda?sözleşmeyi bir tapu dairesine götürün de baktırın.

Taşınırsınız ama elektrik su şantiye olarak kullanılır ve fazla fatura ödersiniz yada müteahhit e ödetirsiniz.genelde bu şekilde işliyor zaten.

Size zaten anahtar teslimi icin tarih verirler. Elektrik su onLarin elinde olan bisey degil siz anahtar teslimi tarihinde gecin oturun eve bunda bi sorun yok su elektrik santiye olarak gozukur 20 kisi mi tasindi 20ye bolunur oyle odersiniz sadece fazla gelir
Bende bi projeden ev aldim malesef izinler yuzunden cok gec baslamis ve dolayisiyla gec bitti
Sizin gibi panik yapip cikan birinin evini aldim 2 yil once 100 bine suanda 500-550 arasinda satmaya calisiyolar 450 verene saticam

vazgecince üzerler sizi ve çok zarar edersiniz..mutlaka vardır bir çözümü...

ben de bir süre önce projeden ev aldım, teslimi geciktirince kira bedelini ödediler ama ay ay değil, teslim tarihinde topluca ödediler. maddede ne yazıyor detaylı bir incele.

bence bırakma, yarısını vermişsin, bir kısmını da kredi borcu ödüyorsun. geçen yıldan bu yana herşey o kadar arttı ki muhtemelen o verdiğin peşinat şimdi pul olacak, yeni bir ev almaya yetmeyecek üstelik krediyi bir daha çeksen çok daha yüksek oranla çekeceksin. biraz daha sık

Sakın iade ye falan klkışmayın, şu an krediler 5 beter. Sizin çektiğinizde daha makıldur. Azıcık katlanmaya çalışın, araba varsa onu satın ya da düşük miktarlı iht kredisi alın ev çözümlenene kadar

Parayı 5 ay sonra ödeyecekse vazgeçseniz de rahata eremeyeceksiniz zaten.Bence 4 ay daha zae zor da olsa idare edin.Bide eksik ödeme filan gibi zararınız olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…