Çözüm bulamiyoruz..ekonomik olarak çöktük.

Ya biz son piyasa dalgalanmasiyla zaten sarsildik borc almistik suan o borc ta artti yeniden tuketici kredisi cektim resmen iceri giriyoruz ev aldik diye
Ev almak büyük bir borca girmektir. O yüzden peşin vermeyen kimse içeri girer zaten. Zamanla toparlarsınız. Yapılacak bir şey yok.

bencede 4 ayda bitmez, aidatı olmayan ucuz bir eve taşının.

Ya biz son piyasa dalgalanmasiyla zaten sarsildik borc almistik suan o borc ta artti yeniden tuketici kredisi cektim resmen iceri giriyoruz ev aldik diye
Malesef hesapları yaparken en iyi senaryoya göre yapmamak gerekiyor. Siz sanki herseyi ucu ucuna ayarlamissiniz. Krizdeyiz zaten. Insaat firmasi da isleei bitirip paralari almak istiyordur. 4 ay da gercekten bitirebilecekse ne ala. Sizin yerinizde olsam çok çok daha ucuz bir eve geçerdim. Ya da bir depo kiralar eşyaları koyar ya annemlere ya da kayinvalideye geçerdim

Soyle diyim anahtar teslimi dedikleri tarihte olacak ama ruhsat elektrik su vs icin 4 ay surer diyorlar yani goruntude anahtari zamaninda teslim edecekler ama tasinamicaz ben boyle bilmiyordum bugun ogrendim cakallik yapiyorlar
Teslim ederlerse şantiye elektrik,suyunu bağlarlar muhtemelen,ruhsat alınca üzerinize abonelik yaptırılır. Ruhsat alinması da uzun sürüyor.
1 sene şantiye elektriği suyu kullanan insanlar tanıyorum.
Bende gayrimenkul satıyordum,çok proje teslim ettik ruhsat alınmadan. Alınana kadar şantiye elektriği,suyu kullanıldı ,normale nazaran daha pahalı tabi.
Sözleşmenizde teslim tarihi vardır,mücbir sebeplerle gecikme durumunda ne yapılır yazıyor bir bakın derim zira kira öderiz deniyor ama muhakkak bu madde de ekleniyor.Muhtemelen siz kira vs derseniz mücbir sebep öne sürerler ödememek için.
Tek tavsiyem teslim almayın herşey tamamlanmadan,teslim alırken de tarih atın evraka,bir örnekte sizde olsun,geç teslim edildiğini ispatlama ve belki geriye dönük kira alma şansınız olur.
Herşey dahil mi aldınız evi?
Kdv,abonelik vb masraflarda olacak teslimde çünkü. Oda zorlar sizi bu durumda.

Keske hesabınızı 1 yil opsiyonlu yapsaydiniz. Ben de projeden aldim. 1 yil sonra teslim dediler . Babam sen onu 2 yıl hesapla dedi. 26 ay sonra tasindim eve ;(

Firma ismi vermek dogru mu bilmiyorum ama Em....im isimli şirket mi ? Biz de araba icin girmistik daha odeme baslamadan çıktık tekrar..malum ülkenin ekonomi durumu belirsiz

Firma ismi vermek dogru mu bilmiyorum ama Em....im isimli şirket mi ? Biz de araba icin girmistik daha odeme baslamadan çıktık tekrar..malum ülkenin ekonomi durumu belirsiz
Yok hayir bir insaat firmasi bu.Adi sani duyulmus saglam bi firma.Ins Allah pisman etmez bizi.Biz aldigimizda ulkenin hali bu degildi oyle olsak hic girmezdik

eger 5 ayı gecerse kiranızı onlar odeyecekse sabredin 4 ay daha, zaten 5 ayı gecti mi ödemeleri lazımmıs. idare edin kendi evinize gecince zaten borcları yavas yavas odersiniz

Kapana kisilmis gibi hissediyorum.Vazgecsek olmuyor devam etsek borc batagindayiz aylik kiram 2500

Canım sözleşmede ev teslim tarihi yazıyorsa ve o tarihte teslim etmiyorsa kiranı ödemek zorunda. Yada evin parasından düşmek zorunda. Aksi halde mahkemeye başvurabilirsiniz. Onların sözünü tutmaması yüzünden siz zarara girmemelisiniz ve sakın evden vazgeçmeyin paranız çarçur olur yazık edersiniz bi daha da bu krizde ev almak çok zor.

500.000 lik ev almayacaktınız 400.000 binlik alacaktınız o zaman. ayağını yorganına göre uzat diyen atalarımız laf olsun diye söylememiş.

500.000 lik ev almayacaktınız 400.000 binlik alacaktınız o zaman. ayağını yorganına göre uzat diyen atalarımız laf olsun diye söylememiş.
Haklisiniz her ihtimali dusunup hareket etmeliydik.Tasinip satisa cikaracagiz teslim edilince.Cunku kaldiramiyoruz odemeleri

Ay allah korusun 1 yil surse mahvoluruz ama devam eden projeler var bizimkinden sonra baslayan onlar da iyi ilerliyor ayni firmanin
Merhaba bizde yeni ev aldık sayılır ,
Sizin yine sözleşmeye 5 ay koymuşlar kira için
Bizim 24 aydı
Şaka gibi ama mütayitler bildiğin hepsi çakallık yapıyo
Bize de mayıs gibi biter deidkleri evi hala bitirsinler diye beklyoruz neyse ki laminant kapı vs. hepsi bitti 1 ay kaldı diyorlar
Sizin şuan hangi aşamada biliyo muusnuz ?
Bu arada içi yapılmaya başladığı an sürekli gitmeye çalışın evinize
Bizim allt kat komşularımız yerleşmiş bile
Adamına göre iş yapıyorlar mütayitler
Biraz baksı yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…