- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.208
- 158
- Konu Sahibi caddythecat
-
Ev almak büyük bir borca girmektir. O yüzden peşin vermeyen kimse içeri girer zaten. Zamanla toparlarsınız. Yapılacak bir şey yok.Ya biz son piyasa dalgalanmasiyla zaten sarsildik borc almistik suan o borc ta artti yeniden tuketici kredisi cektim resmen iceri giriyoruz ev aldik diye
bencede 4 ayda bitmez, aidatı olmayan ucuz bir eve taşının.Mrb herkese,gectigimiz subatta cok begendigimiz bir projeden ev alma girisiminde bulunduk.Yarisini pesin yarisi banka yoluyla kredi.Biryandan da ciddi bir kira oduyoruz her ay.Hesabimizi yaptik lakin firma teslim tarihini soyledigi tarihten 4 ay sonrasi diyor suanda.Biz zar zor kiradan kurtulmayi beklerken 4 ay daha nasil kira vericez bilmiyorum.Cok pismanim bitmemis bir ev aldigima.Projeden vazgecmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum 250 bin pesin verildi diger yarisi banka kredisi.Pesin verdigim parayi alamamaktan korkuyorum sozlesmede yaptirimlar var zararimiz ort 50 bin tl olucak ancak pesin verdigimiz parayi da 6 ay icinde odenir maddesi var.Bu konuda bilgisi olan var mi vazgecsek ne olur?
Malesef hesapları yaparken en iyi senaryoya göre yapmamak gerekiyor. Siz sanki herseyi ucu ucuna ayarlamissiniz. Krizdeyiz zaten. Insaat firmasi da isleei bitirip paralari almak istiyordur. 4 ay da gercekten bitirebilecekse ne ala. Sizin yerinizde olsam çok çok daha ucuz bir eve geçerdim. Ya da bir depo kiralar eşyaları koyar ya annemlere ya da kayinvalideye geçerdimYa biz son piyasa dalgalanmasiyla zaten sarsildik borc almistik suan o borc ta artti yeniden tuketici kredisi cektim resmen iceri giriyoruz ev aldik diye
Teslim ederlerse şantiye elektrik,suyunu bağlarlar muhtemelen,ruhsat alınca üzerinize abonelik yaptırılır. Ruhsat alinması da uzun sürüyor.Soyle diyim anahtar teslimi dedikleri tarihte olacak ama ruhsat elektrik su vs icin 4 ay surer diyorlar yani goruntude anahtari zamaninda teslim edecekler ama tasinamicaz ben boyle bilmiyordum bugun ogrendim cakallik yapiyorlar
Keske hesabınızı 1 yil opsiyonlu yapsaydiniz. Ben de projeden aldim. 1 yil sonra teslim dediler . Babam sen onu 2 yıl hesapla dedi. 26 ay sonra tasindim eve ;(Mrb herkese,gectigimiz subatta cok begendigimiz bir projeden ev alma girisiminde bulunduk.Yarisini pesin yarisi banka yoluyla kredi.Biryandan da ciddi bir kira oduyoruz her ay.Hesabimizi yaptik lakin firma teslim tarihini soyledigi tarihten 4 ay sonrasi diyor suanda.Biz zar zor kiradan kurtulmayi beklerken 4 ay daha nasil kira vericez bilmiyorum.Cok pismanim bitmemis bir ev aldigima.Projeden vazgecmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum 250 bin pesin verildi diger yarisi banka kredisi.Pesin verdigim parayi alamamaktan korkuyorum sozlesmede yaptirimlar var zararimiz ort 50 bin tl olucak ancak pesin verdigimiz parayi da 6 ay icinde odenir maddesi var.Bu konuda bilgisi olan var mi vazgecsek ne olur?
Yok hayir bir insaat firmasi bu.Adi sani duyulmus saglam bi firma.Ins Allah pisman etmez bizi.Biz aldigimizda ulkenin hali bu degildi oyle olsak hic girmezdikFirma ismi vermek dogru mu bilmiyorum ama Em....im isimli şirket mi ? Biz de araba icin girmistik daha odeme baslamadan çıktık tekrar..malum ülkenin ekonomi durumu belirsiz
Ülkemizde dengeler öyle hızlı degisiyor ki yetisemiyoruz artik(!)..Allah herkese ödeme kolayligi versinYok hayir bir insaat firmasi bu.Adi sani duyulmus saglam bi firma.Ins Allah pisman etmez bizi.Biz aldigimizda ulkenin hali bu degildi oyle olsak hic girmezdik
Mrb herkese,gectigimiz subatta cok begendigimiz bir projeden ev alma girisiminde bulunduk.Yarisini pesin yarisi banka yoluyla kredi.Biryandan da ciddi bir kira oduyoruz her ay.Hesabimizi yaptik lakin firma teslim tarihini soyledigi tarihten 4 ay sonrasi diyor suanda.Biz zar zor kiradan kurtulmayi beklerken 4 ay daha nasil kira vericez bilmiyorum.Cok pismanim bitmemis bir ev aldigima.Projeden vazgecmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum 250 bin pesin verildi diger yarisi banka kredisi.Pesin verdigim parayi alamamaktan korkuyorum sozlesmede yaptirimlar var zararimiz ort 50 bin tl olucak ancak pesin verdigimiz parayi da 6 ay icinde odenir maddesi var.Bu konuda bilgisi olan var mi vazgecsek ne olur?
Haklisiniz her ihtimali dusunup hareket etmeliydik.Tasinip satisa cikaracagiz teslim edilince.Cunku kaldiramiyoruz odemeleri500.000 lik ev almayacaktınız 400.000 binlik alacaktınız o zaman. ayağını yorganına göre uzat diyen atalarımız laf olsun diye söylememiş.
Merhaba bizde yeni ev aldık sayılır ,Ay allah korusun 1 yil surse mahvoluruz ama devam eden projeler var bizimkinden sonra baslayan onlar da iyi ilerliyor ayni firmanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?