Çözüm bulamiyoruz..ekonomik olarak çöktük.

Zarari sineye cekip vazgecsek 250 bin pesin verdigimiz 170 bin oluyor oda aylardir yatirimla 350 civari olabilecekken 170 bin.Kafayi yememek elde degil.Cok uzgunum cok.Ise gidemeyecek kadar

Sizi daha da üzmek istemem ama gözünüzü karatıp zararı sineye çekseniz de kalan paranızı almanız da söz verdikleri zaman olmayabilir onu da sarkıtırlar. Ailelerden falan bu süreçte destek isteseniz durumu anlatıp olmaz mı? İki ucu şeyli değnek derler ya o hesap aileler falan yardım etse o 7 ayda da bitmeyebilir. Valla benim göğsüm sıkıştı burada çok zor. Ama kul sıkışmadıkça hızır yetişmez kendinizi bırakıp bir de işlerinizden olmayın. Allah sağlıkla sınamasın inşallah çözüme ulaşırsınız.

Zarari sineye cekip vazgecsek 250 bin pesin verdigimiz 170 bin oluyor oda aylardir yatirimla 350 civari olabilecekken 170 bin.Kafayi yememek elde degil.Cok uzgunum cok.Ise gidemeyecek kadar
Allah hayırlı bir yol göstersin inşallah...

Haklisiniz her ihtimali dusunup hareket etmeliydik.Tasinip satisa cikaracagiz teslim edilince.Cunku kaldiramiyoruz odemeleri

Sakın yapmayın alınmış alınmıştır, borçlarda bir düzene girer yavaş yavaş, üç beş sene sonra iyi ki almışım diyeceksiniz. Yüksek kiralı bir yerde oturmak hata olmuş sadece

Icinizi karartmak gibi olmasin ama daha kriz yeni basliyor , onumuzdeki aylarda cok daha kotu seyler yasayacagiz
O yuzden 1 sene bile teslim edemezler evi cunku insaat sektoru bitti , ardi ardina batiyir herkes
Ucuz bir eve tasinin bari kirayi dusuk odeyin , insallah kolay atlatirsiniz bu sureci

Cok tesekkurler vazgecmek hic istemiyorum ama cozum bulamiyoruz of of buraya yazip kafami dagitiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…