- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
- Konu Sahibi caddythecat
-
Evet yaziyorSözleşmede teslim tarihi yazıyor muydu?
5 aydan sonra oduyorgeç teslim durumunda kirayı onların ödemesine dair sözleşmede bir madde olması gerekiyor. bir bakın derim.
Bizim de başımıza geldi. 1 yıl geç teslim ettiler evi. Sonrasında sözleşmeyi avukata verdik komşularla birlikte ve 1 yıllık kiramızı topluca aldık.Evet yaziyor
Ya biz son piyasa dalgalanmasiyla zaten sarsildik borc almistik suan o borc ta artti yeniden tuketici kredisi cektim resmen iceri giriyoruz ev aldik diyeBnce vazgeçip risk almayın 4 ay dha borç harç idare edin derim
5 ayi gecerse kira odenir maddesi var zaten o zaman gerekeni yapariz ama suan cok canim sıkkin kira arti konut kredisi cok agir gelmeye basladi surda 2 ay kaldi derken is uzadi ocak sonunaBizim de başımıza geldi. 1 yıl geç teslim ettiler evi. Sonrasında sözleşmeyi avukata verdik komşularla birlikte ve 1 yıllık kiramızı topluca aldık.
Öyle bir süre yok,5 aydan sonra oduyor
Bizim de başımıza geldi. 1 yıl geç teslim ettiler evi. Sonrasında sözleşmeyi avukata verdik komşularla birlikte ve 1 yıllık kiramızı topluca aldık.
Teslim tarihi yaziyor ancak bunlar cakallik yapip ruhsat alimi elektrik su vs baglanimini suresini sonraya birakiyorlar ee teslim tarihinde anahtar verecekler ama tasinamiyirsun ruhsat alinana kadar.O zaman neden teslim tarihini ona gore belirlemiyorsunuz dedim.Şunu da ekleyeyim çünkü ÖNEMLİ : evi teslim alırken teslim tarihini mutlaka ekletin. Firmalar bu konuda çakallık yapıyor. Bazı komşular bu yüzden para alamadılar.
Suan dis cephe boyaniyor camlar takiliyor umarim biter yani ince is kaldi.ben inşaat sektöründeyim 6 yıldır, ilk kez bu kadar kötü piyasa. ve düzelecek gibi de durmuyor, çoğu proje kaynaksızlık sebebiyle durmuş vaziyette. bu durumla alakalıysa 4 aylık gecikme umarım 4 ayla kalır diyor ve banlanmadan gidiyorum konudan. umarım daha fazla zor durumda kalmazsınız.
Anahtarı almayın. Ev ne zaman hazır olursa o zaman kabul edin ve tarihi de mutlaka değiştirin. Hiçbir belgelerini okumadan imzalamayın.Teslim tarihi yaziyor ancak bunlar cakallik yapip ruhsat alimi elektrik su vs baglanimini suresini sonraya birakiyorlar ee teslim tarihinde anahtar verecekler ama tasinamiyirsun ruhsat alinana kadar.O zaman neden teslim tarihini ona gore belirlemiyorsunuz dedim.
Ya olumsuz olmak istemiyorum ama benzer bir durum yaşadım. Sanki bu işiniz uzayacak gibi biraz. Sizde farkindasiniz sanırım. Tapunuzu aldınız mi?Teslim tarihi yaziyor ancak bunlar cakallik yapip ruhsat alimi elektrik su vs baglanimini suresini sonraya birakiyorlar ee teslim tarihinde anahtar verecekler ama tasinamiyirsun ruhsat alinana kadar.O zaman neden teslim tarihini ona gore belirlemiyorsunuz dedim.
Kat irtifaki tapusu alindi banka kredisi kullandik zaten banka bir bakima garantor oluyor.Ruhsat alininca kat mulkiyeti tapusuna basvurulucakYa olumsuz olmak istemiyorum ama benzer bir durum yaşadım. Sanki bu işiniz uzayacak gibi biraz. Sizde farkindasiniz sanırım. Tapunuzu aldınız mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?