- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi caddythecat
-
4 ay için vazgeçmem ya ben olan olmuş dişimi sıkar beklerim madem 5 ay sonradan kira ödemesi yapıyor firma beklerim 1 ay daha uzayacak olursa kiranı da verecekler işte bi işe kalkmışken devamını getirmek lazım 50 bin kayıp ciddi miktarMrb herkese,gectigimiz subatta cok begendigimiz bir projeden ev alma girisiminde bulunduk.Yarisini pesin yarisi banka yoluyla kredi.Biryandan da ciddi bir kira oduyoruz her ay.Hesabimizi yaptik lakin firma teslim tarihini soyledigi tarihten 4 ay sonrasi diyor suanda.Biz zar zor kiradan kurtulmayi beklerken 4 ay daha nasil kira vericez bilmiyorum.Cok pismanim bitmemis bir ev aldigima.Projeden vazgecmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum 250 bin pesin verildi diger yarisi banka kredisi.Pesin verdigim parayi alamamaktan korkuyorum sozlesmede yaptirimlar var zararimiz ort 50 bin tl olucak ancak pesin verdigimiz parayi da 6 ay icinde odenir maddesi var.Bu konuda bilgisi olan var mi vazgecsek ne olur?
Bence de sabredin,fakat arkadaşlar da söylemiş,ucuz bir eve taşının olmazsa,cayarsanız üzülürsünüz bence.Kapana kisilmis gibi hissediyorum.Vazgecsek olmuyor devam etsek borc batagindayiz aylik kiram 2500
Kapana kisilmis gibi hissediyorum.Vazgecsek olmuyor devam etsek borc batagindayiz aylik kiram 2500
hayatta bitmemis ev almazdim. Arkdasimin basina geldi. Ev bitmedi mahkemelik olduMrb herkese,gectigimiz subatta cok begendigimiz bir projeden ev alma girisiminde bulunduk.Yarisini pesin yarisi banka yoluyla kredi.Biryandan da ciddi bir kira oduyoruz her ay.Hesabimizi yaptik lakin firma teslim tarihini soyledigi tarihten 4 ay sonrasi diyor suanda.Biz zar zor kiradan kurtulmayi beklerken 4 ay daha nasil kira vericez bilmiyorum.Cok pismanim bitmemis bir ev aldigima.Projeden vazgecmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum 250 bin pesin verildi diger yarisi banka kredisi.Pesin verdigim parayi alamamaktan korkuyorum sozlesmede yaptirimlar var zararimiz ort 50 bin tl olucak ancak pesin verdigimiz parayi da 6 ay icinde odenir maddesi var.Bu konuda bilgisi olan var mi vazgecsek ne olur?
Ev suan dis boyama ve camlar takiliyor yan blogunki takilmis.Icerdeki isler kalmis kapi mutfak vs yani.Detayli goremiyorum sozlesmeye madde koymus oncesinde evi goremiyoruz.Su durumda daha uygun bir eve kiraya cikmak mantikli degil bi tasinma daha masraf demek.Ailemizin yanina gitme sansimiz yok sartlar geregi.Esim ve ben de calisan insanlariniz hesabimizi yapmistik aslinda hersey boyle olmazdi eger doviz yukselip bizi sıkıstirmasaydi detay vermicem ancak doviz yuzunden biz sıkıstik ve hesabimiz tutmadi.Elbette her sarti gozonune aldik ancak birden piyasa karisti secim girdi doviz uctu borcumuz katlandi aidatimiz yukseldi vs vs derken kilitlendik.Biz sadece bir ev sahibi olmak istedik tek hatamiz bu.Moralim cok bozuk.Maddi olarak hayatimin en zor zamanlarini geciriyorum icim daraliyor borc borc ustune bindikce.Allah yardimcimiz olsun
Ruhen çöktüm inanin.Bu da gececek sabir diyorum ancak oyle sıkintili bir surecteyim ki hem is anlaminda (sorunlu bir yerde calisiyorum) hem bu konuda hersey beni zorluyor bunalmis durumdayim basagrisi ile dolaniyorum oyle ki sabah ise giderken az daha dalginligimdan kaza yapacaktim ucundan kurtardim karsidakinin dikkati sayesinde, buraya yazip biraz rahatlamak istedim.Bu da bir sinav galiba.Saglik olsun gececek insAllah yardımcımız olsun.. Bizde yeni iş kurduk iyi hoş ilerliyorduk, hayal edip bi şekilde yapıyorduk ama birden dolar uçtu , seçim oldu ortalık karıştı.. Ne zaman düze çıkarız, nasıl rahatlarız, kaç sene geçer bilmiyorum ama işler çok karışık...
Bende hem kira hem ev kredisi ödüyorum. Öyle iyi anlıyorum ki halinizi.. İçim daralıyor benimde.. İnşallah kolayca halledersiniz bu ev işini, geçen sene bizde çoook çektik inşaat firması yüzünden, alınamayan iskan yüzünden.
Az kalmış ,sabredin o zaman biraz.Borç işi öyle,biz de ev yaptırırken aldığımız altın borcunu 3 kat olarak ödedik.Fakat yine de elinizde ev gibi malınız olacak,krizi iyi yönetin,çok kısıtlı harcayın,atlatırsınız inşallahEv suan dis boyama ve camlar takiliyor yan blogunki takilmis.Icerdeki isler kalmis kapi mutfak vs yani.Detayli goremiyorum sozlesmeye madde koymus oncesinde evi goremiyoruz.Su durumda daha uygun bir eve kiraya cikmak mantikli degil bi tasinma daha masraf demek.Ailemizin yanina gitme sansimiz yok sartlar geregi.Esim ve ben de calisan insanlariniz hesabimizi yapmistik aslinda hersey boyle olmazdi eger doviz yukselip bizi sıkıstirmasaydi detay vermicem ancak doviz yuzunden biz sıkıstik ve hesabimiz tutmadi.Elbette her sarti gozonune aldik ancak birden piyasa karisti secim girdi doviz uctu borcumuz katlandi aidatimiz yukseldi vs vs derken kilitlendik.Biz sadece bir ev sahibi olmak istedik tek hatamiz bu.Moralim cok bozuk.Maddi olarak hayatimin en zor zamanlarini geciriyorum icim daraliyor borc borc ustune bindikce.Allah yardimcimiz olsun
Guncelleme;firma 7 ay uzatti teslimi ulkenin durumunu bahane ederekmahvolduk suan.Suan vazgecsek yaklasik 70 bin civari cezasi tapu vs odemeleri cikiyor bir de kalan paramizi 6 ay sonunda odeyecek.Faizsiz kuru birsekilde erimis bir miktar.Dayanmaya calisip teslim edilir edilmez satisa cikarsak ki ins hemen satilirsa yine zararimiz var lakin ana paramizi kurtarabiliriz belki.Off ne dusuneyim bilmiyorum
üzüldüm ya ama yazmıştım size teslım etmezler inşaat sektörü durdu demiştim.ben de arsadan eve gırdım daha 1 çivi çakılmadı aylardırGuncelleme;firma 7 ay uzatti teslimi ulkenin durumunu bahane ederekmahvolduk suan.Suan vazgecsek yaklasik 70 bin civari cezasi tapu vs odemeleri cikiyor bir de kalan paramizi 6 ay sonunda odeyecek.Faizsiz kuru birsekilde erimis bir miktar.Dayanmaya calisip teslim edilir edilmez satisa cikarsak ki ins hemen satilirsa yine zararimiz var lakin ana paramizi kurtarabiliriz belki.Off ne dusuneyim bilmiyorum
Guncelleme;firma 7 ay uzatti teslimi ulkenin durumunu bahane ederekmahvolduk suan.Suan vazgecsek yaklasik 70 bin civari cezasi tapu vs odemeleri cikiyor bir de kalan paramizi 6 ay sonunda odeyecek.Faizsiz kuru birsekilde erimis bir miktar.Dayanmaya calisip teslim edilir edilmez satisa cikarsak ki ins hemen satilirsa yine zararimiz var lakin ana paramizi kurtarabiliriz belki.Off ne dusuneyim bilmiyorum
Zarari sineye cekip vazgecsek 250 bin pesin verdigimiz 170 bin oluyor oda aylardir yatirimla 350 civari olabilecekken 170 bin.Kafayi yememek elde degil.Cok uzgunum cok.Ise gidemeyecek kadarüzüldüm ya ama yazmıştım size teslım etmezler inşaat sektörü durdu demiştim.ben de arsadan eve gırdım daha 1 çivi çakılmadı aylardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?