Haydaa uzuldum abla ya
Bende 7 nisandan beri oyleyim daha oncede basima gelmisti her ilaci denemistim hicbiri cozum olmamisti en son paranit denedim Allaha sukur o kurtardi beni. Sende dene bence abla fiyati biraz pahalidir ama etkilidir 1 sene uzun bi zaman kim bilir nasil kasiniyodur sac diplerinde kurumustur. Benim denemedigim kalmamisti zeytinyagi elma sirkesi mayonez. Ama bitten kurtulmanin en etkili yolu sik disli tarakla taramak ve birinin onune oturup ayiklanmak aksi takdirde gecmez senin gozunden 1 sirke kacsa bocek olur abla o yuzden mutlaka yakin bir Akraban sacina bakmali. Utanmadan soyle insaniz hepimizin basina hersey gelebilir. Insallah kurtulursunuz cok gecmis olsun.
Bu arada genel temizligi soylememe gerek yok sanirim sac taraklarinizi mumkun olursa cope atin. Yenilerini temizlerini alirsiniz. Toka kullaniyorsaniz kaynarsuda bekletin yikayin hatta sirkeli suyada koyabilirsiniz. Carsaflarinizi yastik kiliflarinizi yorgan ortulerinizi herseyi 60 derecede yikayin kiyafetlerinizide.. Eger yikayamadiklariniz varsa torbaya koyun agzini baglayin 15 gun boyunca havasiz kalsin. Bide lavanta kokusunu bitler sevmezmis ben aktardan aldim yastigimin uzerine damlatiyorum her gece. Ayrica kulak arkama enseme ve sacimin ust tarafina damlatiyorum oyle uyuyorum zarari yok zaten kokusu da hos. Bunlara dikkat ederseniz mutlaka kurtulursunuz diye dusunuyorum. Allah dusmanimizin basina vermesin. Saglikli gunler..
Bende küçükken olmuştum kardeşime de geçmişti. Allah'tan erkek de kazıttı saçlarını benim de saçlarım uzundu geçmiyordu saçlarımı kestirdik sık tarakla hep taradık çok da göz yaşı döktüm resmen psikolojim bozulmuştu. Allah bir an önce şifa versin. Saçınızı kestirip uygun bir bit ilacı kullanın ve annem çok sıcak suyla yıkardı doğru bir davranış mı bilmem tabii. Bi de bit tokaları falan var ne derece etkili bilgi sahibi değilim.