Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşım bana da yeğenim köye gidince arkadaşından ona geçmiş ondan da bana geçtim en son çözümü saçlarımı kestirdim . Nefret ettim o iğrenç şeylerden .resmen kafamın derilerini kazıdım ama olmadı kesince hepsi bitti gitti

Her gün sirke kullandım bit ilacı . Sinek ilacı artık derilerim soyuldu ama kesmek tek çare oldu başörtülü olunca çok fark etmedi zaten

Bende gazyağı diyebiliyorum saçını boyattınmı Can'ım o da oluyor ama sen bunları eş zamanlı yapmalısın bütün evi aynı gün dezenfekte etmelisin yastık yorgan kıyafetlerini aynı. Gün kaynatmalısın

Saçlarını boya .. Biter kesin çözüm ..

aynen koca koca bit ler var diyo konu sahibi.Onlar hombul hombul yürürken gözle görülürler zaten.
Görmemek için baya ileri miyop olmak lazım. Eşinin saçı kisaysa hadi ona gecmemistirde onu anlayabilirim.. nasıl bir bittir bu 1 senede kurtulamamiş çok enteresan geldi bana...

Birde yanlış bilinen bişey vardir bit pasakliya değilde aalinda çok sık yikanan saçta daha çok olurmuş.. ve boyali saçta olmaz diye biliyorum boyamakta fayda var

Ayy okurken bile kasinti tuttuu.canim bu zamanda nasil cozum bulamazsin anlamadim.smdi hersey var piyasada.bir sene diyosun ya bir sene bitle yasanirmi.kisisel olarak pis olabilirmisin acaba.aklima baska busey gelmedi
Pis olamaz olsa bitler terkederdi biraz araştırma yaparsan görürsün bitler temiz saçı temiz ortamı severler

Pis olamaz olsa bitler terkederdi biraz araştırma yaparsan görürsün bitler temiz saçı temiz ortamı severler
Ne yani bir senedir bitlerle yasamasi normal oylemi.bitler ustune mastir yaptiniz heralde siz.ister temiz ortamda yasasinlar ister pis.bir senedir cozum bulamamis insan bana gore pistir cnku rahat edebiliyo demekki.ister hamile olsun ister baska bisey
Cozum arayan bulur.

evet 12 yaşında bitlenmiştim bu utanılacak birşey değil. kurtulmak zor ben saçını çok kısa kestirmiştim ve annem evdeki herşeyi kaynatmıştı babam dışında 1.5 yaşındaki kardeşime kadar herkese bulaşmıştı. Allaha şükür bit olduğunu farkettikten sonra 1 hafta içinde tamamen arındık. Paranit kullandım çok faydasını gördüm. Bu arkadaş belki bütün kıyafet ve yataklarını kaynatmadığı için sirkelerden arınamıyordur. Sirkelerde tekrar bit oluyordur. Eşi saçlarını kestirmesine izin vermiyormuş hamile olduğu içinde paranit tarzı ilaçlar kullanamamış. Birisine hemen böyle bir ithamda bulunmanız hoş değil. Kadın şu anda zaten derdinin çaresi için çırpınıyor.
Konu sahibine ve bana yaptığınız yorumlara bakarak ne kadar sivri dilli hadsiz bir insan olduğunuzu söyleyebilirim. umarım birgün sizinde başınıza gelir. insan kınadığını yaşamadan ölmez (Hadis-i şerif)

Birinci kimseyi kinamadim ikincisi bit banada bulasti kucukken.ama sizinde yazdiginiz gibi bir hafta icinde cozumu bulundu.son olarakta bildigim kadariyla gebelik 9 ay. Yani geriye 3 ay kaliyor bir senedir kurtulamadigina gore.bu uc ay da cozumunu bulabilirdi saniyorum.he birde hadsiz dedin ya, agliyorum su an cook alindim

Gereksiz insan gereksiz yorum...

Ah Can'ım benim kızım geçen yıl okulda getirmişti. İğrenç mahlukları sac kurutma makinesiyle bitin sirkelerinden kurtuldum. Saç düzleştiricisi kesin çözüm olur yoksa saç kurtma makinesiyle dayanabileceğn kadar saçının her teline ver ısıya dayanmıyorlar. İlaçlar yumurtalara hiç etki etmiyor. Bide hamilesinde çarşafları vs 90 da yıka yumuşatıcı gözünede üzüm sirkesi koy. Bütün evi koltukları makineye ver sirkeli suyla sil hava soğuk yıkanamayacaklarıda bi kaç gün balkonda beklet soğukta donarlar tarak fırça falan kaynar suda beklet kurtulursun inşallah. Vücûd üretiyorsada bactirim şurup doğumdan sonra kullanırsın. Uzun araştırmalarım ve tecrübelerim faydalı olur inşallah.

merhaba canım bit konusunda sana yardımcı olabilirim evdeki bir karışımla bana özelden yazarsan sana bilgi verebilirim ben hollandada saç gelişim uzamnlığında okudum deneyimimi sana yardımcı olmak isterim byby

1 sene mi.. Allah sabır versin. Üzüm sirkesi denediniz mi?
Hem saç derisine zarar vermiyor hem de işe yarıyor
Ayrıca saçları da parlatıyor

Canım saçların uzun muydu

Canım kurtulabildin mi sen bu arada bir sey yazmamissin bak benimde saclarim çok uzun ama kestirmene gerek yok gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…