Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Görmemek için baya ileri miyop olmak lazım. Eşinin saçı kisaysa hadi ona gecmemistirde onu anlayabilirim.. nasıl bir bittir bu 1 senede kurtulamamiş çok enteresan geldi bana...aynen koca koca bit ler var diyo konu sahibi.Onlar hombul hombul yürürken gözle görülürler zaten.
Pis olamaz olsa bitler terkederdi biraz araştırma yaparsan görürsün bitler temiz saçı temiz ortamı severlerAyy okurken bile kasinti tuttuu.canim bu zamanda nasil cozum bulamazsin anlamadim.smdi hersey var piyasada.bir sene diyosun ya bir sene bitle yasanirmi.kisisel olarak pis olabilirmisin acaba.aklima baska busey gelmedi
Ne yani bir senedir bitlerle yasamasi normal oylemi.bitler ustune mastir yaptiniz heralde siz.ister temiz ortamda yasasinlar ister pis.bir senedir cozum bulamamis insan bana gore pistir cnku rahat edebiliyo demekki.ister hamile olsun ister baska biseyPis olamaz olsa bitler terkederdi biraz araştırma yaparsan görürsün bitler temiz saçı temiz ortamı severler
evet 12 yaşında bitlenmiştim bu utanılacak birşey değil. kurtulmak zor ben saçını çok kısa kestirmiştim ve annem evdeki herşeyi kaynatmıştı babam dışında 1.5 yaşındaki kardeşime kadar herkese bulaşmıştı. Allaha şükür bit olduğunu farkettikten sonra 1 hafta içinde tamamen arındık. Paranit kullandım çok faydasını gördüm. Bu arkadaş belki bütün kıyafet ve yataklarını kaynatmadığı için sirkelerden arınamıyordur. Sirkelerde tekrar bit oluyordur. Eşi saçlarını kestirmesine izin vermiyormuş hamile olduğu içinde paranit tarzı ilaçlar kullanamamış. Birisine hemen böyle bir ithamda bulunmanız hoş değil. Kadın şu anda zaten derdinin çaresi için çırpınıyor.Ne yani bir senedir bitlerle yasamasi normal oylemi.bitler ustune mastir yaptiniz heralde siz.ister temiz ortamda yasasinlar ister pis.bir senedir cozum bulamamis insan bana gore pistir cnku rahat edebiliyo demekki.ister hamile olsun ister baska bisey
Cozum arayan bulur.
Birinci kimseyi kinamadim ikincisi bit banada bulasti kucukken.ama sizinde yazdiginiz gibi bir hafta icinde cozumu bulundu.son olarakta bildigim kadariyla gebelik 9 ay. Yani geriye 3 ay kaliyor bir senedir kurtulamadigina gore.bu uc ay da cozumunu bulabilirdi saniyorum.he birde hadsiz dedin ya, agliyorum su an cook alindimevet 12 yaşında bitlenmiştim bu utanılacak birşey değil. kurtulmak zor ben saçını çok kısa kestirmiştim ve annem evdeki herşeyi kaynatmıştı babam dışında 1.5 yaşındaki kardeşime kadar herkese bulaşmıştı. Allaha şükür bit olduğunu farkettikten sonra 1 hafta içinde tamamen arındık. Paranit kullandım çok faydasını gördüm. Bu arkadaş belki bütün kıyafet ve yataklarını kaynatmadığı için sirkelerden arınamıyordur. Sirkelerde tekrar bit oluyordur. Eşi saçlarını kestirmesine izin vermiyormuş hamile olduğu içinde paranit tarzı ilaçlar kullanamamış. Birisine hemen böyle bir ithamda bulunmanız hoş değil. Kadın şu anda zaten derdinin çaresi için çırpınıyor.
Konu sahibine ve bana yaptığınız yorumlara bakarak ne kadar sivri dilli hadsiz bir insan olduğunuzu söyleyebilirim. umarım birgün sizinde başınıza gelir. insan kınadığını yaşamadan ölmez (Hadis-i şerif)
Gereksiz insan gereksiz yorum...Ne yani bir senedir bitlerle yasamasi normal oylemi.bitler ustune mastir yaptiniz heralde siz.ister temiz ortamda yasasinlar ister pis.bir senedir cozum bulamamis insan bana gore pistir cnku rahat edebiliyo demekki.ister hamile olsun ister baska bisey
Cozum arayan bulur.
He canim he..Gereksiz insan gereksiz yorum...
1 sene mi.. Allah sabır versin. Üzüm sirkesi denediniz mi?Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Canım saçların uzun muyduCanim ben oğluma hamile iken köye gitmistim de ordan kapmistim. Ben şöyle kurtuldum 1-2 haftada. Hergün banyoda saclarimi ince uclu tarakla tariyordum. Hatta yeterince ince değilse arasina pamuk tikiyordum. Bazen günde 2 defa duşa giriyordum. Dusta ve dustan sonra dakikalarca sabırlı bir sekilde sacimi tariyordum. Hergun yastik kilifimi havlumu elbiselerimi yüksek isida yikiyordum tekrar bulasmasin diye. Kimyasal hicbirsey kullanmadan geçti valla. Sabır işi biraz. Sende dene.
Hayır maalesefKurtulabildiniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?