Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Okurken ben kaşındım walla benimde uzun saçlarım çok Allah korusun yorumların tamamını neredeyse okudum çok faydalı cevaplar var hepsini deneyip kurtulamamanız imkansız onuda geçtim 1 sene diyosunuz kocam bilmiyo diyosunuz bu adam sizin saçınıza hiç mi dokunmuyı h mi öpüp koklamıyo mutlaka farketmiştir bence 1 senedir eşinizin yanında öyle durduğunuzdan utansanız daha iyi olur söyleseniz daha iyi yani..

Ddt diye bir tarim ilaci var ben kucukken onumla yikamisti annem saclarimi oyle kurtulmustum ama hamilelikte nasil olur bilemiyirum

ya arkadaş ne insanlar bebek bekliyor.
sen hangi dünyada yaşıyorsun arkadaşım? bunu kime sorsan buradaki şeyleri sana teker teker sayar.
ailecek bitlenmişsiniz bilgisizliğinizden, hala geçmiyor diyorsun!!!

Taşıdığın bitin parazit olduğunu ve bebeğini tehlikeye attığını biliyor musun ??
Eşine durumu anlat, saçlarını kazıt ve bebek doğmadan tüm evini dezenfekte et
Havlu, çarşaf, yorgan,halı , giysi aklına gelen herşeyi elden geçir
Tehlikeli bir iş yapıyorsun, eşin senin hayat arkadaşın utanılacak bir durum değil bu

Ay kaşıntı tuttu yeminle konu sahibi calisyormusun çocuklarla ilgili bir meslegin mi varda sürekli tekrarliyor acaba birde eşine söyle ona da bulasmistir

Saçlarını kazıt , ciddiyim. 1 senedir geçmeyen biti başka şey paklamaz

Konunu duzenleyip hamileyim diye ekler misin insanlar gormemis cok tehlikeli olabilecek seyler de onerilmis. Doktoruna sormadan asla deneme.

Küçükken benim de gitmeyince annem saçlarımı boyamıştı boyalı saça gelmezmiş diye denedimiz mi?

Biraz kestir gaz yağı ile temizle arkasından bi boya bit falan kalmaz boyanan saçta kalmıyo

Ay her yerim kasiniyo yaa çıldırtan keşke okumasaydim burayı catlicam şimdi uyuz buldum psikolojik

Hergun kafani yika muhakak ve kolonya kullan surekli

Canim ben oğluma hamile iken köye gitmistim de ordan kapmistim. Ben şöyle kurtuldum 1-2 haftada. Hergün banyoda saclarimi ince uclu tarakla tariyordum. Hatta yeterince ince değilse arasina pamuk tikiyordum. Bazen günde 2 defa duşa giriyordum. Dusta ve dustan sonra dakikalarca sabırlı bir sekilde sacimi tariyordum. Hergun yastik kilifimi havlumu elbiselerimi yüksek isida yikiyordum tekrar bulasmasin diye. Kimyasal hicbirsey kullanmadan geçti valla. Sabır işi biraz. Sende dene.

Saçını boyatmayi düşündün mu? Boyalı saça gelmiyormuş. Hem boyayi beklerken var olanlar da ölebilir.
Aslında en iyisi bir dermatologa gitmek.

Canım küçükken bizde olmuştu babannem detede diyodu turuncumsu bi tozdu Biz trabzonluyuz bu arada yöresel dilde

Birde bitler için tuz dene bir kaseye bolca tuz koy biraz sulandır saçlarına masaj yap 5 10 dakika sonra bit sampuanı ile arkasından yıka bu işlemi rahat yapabilmeniz için saçların kısa olsun ki yani omuz hizası bile yeterli sonra saçını ince tarakla tara bitlerin öldüğünü göreceksin ama bu işlemden sonra birinin kalan sirkeleri temizlemesi lazım bunu haftada 3 4 kez uygula tuz saçını biraz yipratır onun içinde aktaran bitkisel yağ alip kullanirsin hiç birşey kalmaz bu ara tuzu bol kullan ki saçın tamamen tuz olsun dene kesinlikle fayda görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…