İspirto?Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Ddt artık satılmiyor bildiğim kadarıyla zararlı olduğundan ayrıca hamile ise hiç kullanmasin zatenDdt diye bir tarim ilaci var ben kucukken onumla yikamisti annem saclarimi oyle kurtulmustum ama hamilelikte nasil olur bilemiyirum
Biraz kestir gaz yağı ile temizle arkasından bi boya bit falan kalmaz boyanan saçta kalmıyoKızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Hergun kafani yika muhakak ve kolonya kullan surekliKızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?