- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Dr a görün hormon testi yaptır.
Erkeklik hormonu fazla salgilaniyor olabilir,kadinlarda da bir miktar testesteron hormonu salgilanir cok salgilaninca killanma da artar
Erkeklik hormonu fazla salgilaniyor olabilir,kadinlarda da bir miktar testesteron hormonu salgilanir cok salgilaninca killanma da artar
Hormon testi yaptirmalisiniz ve ayrica son donemlerde kullandiginiz kozmetiklerin iceriklerini arastirmanizi tavsiye ederim
Yumurtaliklarinizda problem var mi?kist falan oda killanma yapiyor yani yine hormonel bir sey
Erkeklik hormonumu oda ne ?? Daha yeni duyuyorum normalde zaten kıllı biriyim fakat aşırı değil normal şekilde çene altı son Zaman'larda belirdi çözümü yokmudur ki bunun kimileri ağdadan sonra limon tuz falan sür diyo ne gibi faydası olur ki?
Kullandığım fondötenle mi alakalı acaba çevremde aynı fondeteni kullananlarda var onlarda bişey yok.
Kadinlarda testesteron( erkeklik hormonu ) cok az miktar salgilanir vucudumuzdaki normal yerlerde olan killari bu hormona borcluyuz :) ve kadinlarda ki seks istegini arttiran bir hormon ayni zamanda bu hormonun normalin ustune cikmasi istenmeyen yerde killanma yapabilir
Erkeklerdede östrojen(kadinlik hormonu) az miktar salgilanir :)
Herkeste ayni etkiyi gostercek diye bisi yokki, son donemlerde kullandiginiz veya yeni basladiginiz
Fondoten ,gunes kremi ,nemlendirici v.s etkilesimi de olabilir bence
Hormon testi yaptırmanızda fayda var, eğer hormonlarınızda bir problem varsa ilerlemeden önlemini almış olursunuz. Var olan kıllar nasıl yok edilir bilmiyorum, tek çözüm iğneli epilasyon sanırım.
Ben kaş aldırırken çene altımıda sir ağdayla aldırayım arkasından limon tuz falan süreyim diyodum bence ben önce test yaptırayım
Bu yöntemi ben de duydum ama kaş yaparken göz çıkartmak da var. Çene altını sir ağdayla alırsanız daha kötü sonuçlar olabilir, limon ve tuz etki etmezse daha gürleşip sizi daha çok rahatsız edebilir.
Hormonal değilse İğneli epilasyon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?