Çözümsüz benim salaklığım

Poncikleme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
5
0
1
35
Arkadaşlar merhaba ben evliyim bı çocuğum var. Eşimin memlektinde oturuyoruz. 5vgoruncem var eşim tek erkek. Öyle sinir oluyorum görümcem ve kaynanamın davranış ve yapmacık hareketlerine ama ben kimseye laf söyleyemiyorum. Ben kimseyi kırmak istemiyorum laf sokamiyirum böyle olunca da hep ben üzülüyorum.durumun farkındayım ama huy sanki bu değiştiremiyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba ben evliyim bı çocuğum var. Eşimin memlektinde oturuyoruz. 5vgoruncem var eşim tek erkek. Öyle sinir oluyorum görümcem ve kaynanamın davranış ve yapmacık hareketlerine ama ben kimseye laf söyleyemiyorum. Ben kimseyi kırmak istemiyorum laf sokamiyirum böyle olunca da hep ben üzülüyorum.durumun farkındayım ama huy sanki bu değiştiremiyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum
Mesela ne yapiyorlar? Boyle anlasilmiyor konunuz cok soyut kalmis. Ornekler vermelisiniz

Yapmacık hareketleri sizinle direkt ilgili mi mesela?

Siz kendinizi koruyamazsanız sizi kimse koruyamaz ve daha kötüsü sizin gibi annelerin kızları çok çile çeker. Çünkü daha kendinizi koruyamadığınız için çocuğunuzu da koruamıyorsunuz o çocukta sizinle beraber eziliyor.

O yüzden kendinize gelip korunmayı öğrenin

Eş ailesi konuları gırla geliyor 🤔 Yeni üyeler burda ki eski üyelerden sanırım. Yoksa üyeliğin 10. Dakikasında hemen konu açıp mevzuya giriş eşsiz bir yetenek 👍🏻

Ben üyeliğimin 2. Yılında konuyu yanlış yere açtığım için banlandım. Helal olsun valla 👏🏻
Cevap yazmak zorunda degilsiniz. Size zorlayan mi var

Mesela ne yapiyorlar? Boyle anlasilmiyor konunuz cok soyut kalmis. Ornekler vermelisiniz
Herşeyi biliyorlar her konuya hakimler gibi davranıyorlar. Ben onların kardeşi gibiyim güya ama hep dışlanan ben oluyorum. Beni gün yaptılar ama sadece para toplanıyor yada dışarda oturuluyor korona olunca oturma kalktı sürekli gün parasını eşimden istiyorlar defalarca soruyorum kime verecez parayı diye eşimden aldıklarını söylediler. İnsan yerine koymuyorlar.

Herşeyi biliyorlar her konuya hakimler gibi davranıyorlar. Ben onların kardeşi gibiyim güya ama hep dışlanan ben oluyorum. Beni gün yaptılar ama sadece para toplanıyor yada dışarda oturuluyor korona olunca oturma kalktı sürekli gün parasını eşimden istiyorlar defalarca soruyorum kime verecez parayı diye eşimden aldıklarını söylediler. İnsan yerine koymuyorlar.
Bu anlattiklarinizda bir sey yok bence. Sizin yerinizde olsam cok guzel kullanirim bu durumu

Evet benimle ilgili. Aylarca çocuğumu gelip gormediler şimdi anneme geldim diye çok özledik çabuk gelin diye mesaj atıyorlar
Sıranızı bekleyeceksiniz. Bende annemi özledim,deyiverin.Cevap verirken çok detay düşünmeyin.Laf sokmaya çalışırken, kırıcı olması gerekmiyor. İnceden vereceğiniz bir mesaj yeterli olacaktır.

Evet benimle ilgili. Aylarca çocuğumu gelip gormediler şimdi anneme geldim diye çok özledik çabuk gelin diye mesaj atıyorlar
Ayıplarını söylemediğin sürece anlamazlar.. Kibarca akıt zehrini üstlerine.. Şekerim karnımdayken ve doğuncada bu bebek aynı bebekti de mesela. Sen söylemezsen hayatta anlamazlar.

Kayınvalide ile aynı şehirlerde yaşamayı seçtiğinize göre bu tarz sorunları da kabul etmiş oluyorsunuz ne diyebilirimki tipik kayınvalide tipik görümce yani evrensel karakterler bunlar ... Takmayın kafaya

Gun parasi verme zamani geldiginde siz onlardan once arayin deyin ki esimden alabilirsiniz
Ya da bir sohbette bir sey mi sordular,valla ben hic anlamam siz daha iyi bilirsiniz deyin
Yemek saati sofra mi kurulacak,siz daha iyi yapiyorsunuz sofra islerini hadi kuruverin de yiyelim deyin
Cay servisi mi yapilacak,doldurun bardaklari,iclerinden birini cagirin mutfaga,canim sen cok iyi servis yapiyorsun hadi deyin gecin oturun bacaklarinizi da ativerin ust uste,misafircilik oynayin
Ornekler cogaltilabilir,gunluk yasantinizda neler yapiyorsaniz artik,aradiklari an laflari guzelce yapistiriverin. Asla laf sokmak gibi degil ama,madem onlar daha iyi biliyor herseyi ,aganin eli tutulmaz hesabi yapip rahat edeceksiniz
Elbette bunlari yaparken guleryuz tatli dil sart;)

Back
X