çözümü anlatmakta buldum !!!!

Canm arkadasim bak bu lafimi kesin dusun.esin TEMBELllllllll.bildigin tembel.cunki benm esimde boyle.hatta bende konu acicaktim sen once davranmissin.naparsan yap degismez.hee biraz duzene girebilir.10gunde bir mesela.cunki biz kadinlar cinselligi ilgi alaka sevgiyle esdeger tutuyoruz.istenmek onemsenmek istiyoruz.ama bizim gibilerin esleri bu isi gorev gibi gorur.odun bunlar ODUN.bak tekrar ediyorum tembellikten baska bisey arama altinda.ama tabiki soguma esinden.seviyosan yaninda huzurluysan sabret biraz daha.

sizin sorununuz ne kadardır sürüyor ve hangi aralıklarda birleşme oluyor ... sabrediyorum suanda ama gelecek göremiyorum evliliğimde ve etrafın çocuk baskısıda ayrı bunaltıyor ... dedim ya sadece ablası ve kendi ablam biliyor ailelerden ... anne ve babablar haberi yok sıkıntımızdan ...

Biraz daha sabret istersen. Bak bakalim bu durumu duzeltmek icin bir sey yapicak mi ? Olmazsa bence ailene soyle ki ailelerin haber olsun ve araya girsinler. Oyle diyorum ama nasil soylenir ki budurum, cok absurd cunku. Iktidarsiz olsa neyse de, kocam bu ise istekli deyil demek cok yipratici olur heralde. Esiniz acayip garip, bir erkegin bu isi uzun sure istememesi hemde yeni evliyken.

valla benimkide tembel gerci bizim 10 yil oldu birlikteligimiz artik.ilk zamanlar hic boyle degildik orasi kesin.ama esin bence sana net olmali yani ne hissediyorsa soylemeli.bazen bende skstiriyorum neden boyle diye,eskiden olsa soylemezdi ama artik 10 yildan sonra daha acik konusabiliyor.bence esin seni kirmamak adina sana karsi acik davranmiyor olabilir.bende mesela cok israrlar sonucu bazi konularda laf alabiliyorum benimkinin agzindan.biraz ketumdur kendisi.ama su keciboynuzunu kesin alicam benimkinin de durtduklenmeye ihtiyaci var kesinlikle :):)

Biraz daha sabret istersen. Bak bakalim bu durumu duzeltmek icin bir sey yapicak mi ? Olmazsa bence ailene soyle ki ailelerin haber olsun ve araya girsinler. Oyle diyorum ama nasil soylenir ki budurum, cok absurd cunku. Iktidarsiz olsa neyse de, kocam bu ise istekli deyil demek cok yipratici olur heralde. Esiniz acayip garip, bir erkegin bu isi uzun sure istememesi hemde yeni evliyken.

böyle bişey anne ve babalara nasıl anlatılır ki ... bende sabretmeye bıraktım zaten durumu arkadaşım ama nereye kadar gideriz ben ne kadar dayanırım bu sıkıntıya 1 yıl , 3yıl , 4 yıl ya sonra ....

bence de sürekli uyuyorsa sağlık problemi olabilir. hemen ayrılmalara boşanmaya getirmeyin olayı. benim eşimde son zamanlarda pek yanaşmazdı bana. konuştum onunla. ilişki olduğu ertesi günü çok halsiz ve yorgun hissettiğini söyledi. bütün gün ne çektiğimi biliyor musun sen dedi. ben de ona keçiboynuzu kaynatıp içirdim adam kendine geldi. ilk başta içmek istemedi ama içtikçe farkı görünce hoşuna gitti:9:
sende bir bahane bulup keçiboynuzu içirmeyi dene bakalım işe yarıcak mı.

o kadar net söyleyebilirim ki mümkün değiiillll içmez , açık açık söyleyebilrim içmez tanıyorum ben onu ... bunu sorun olarak kabul etse bizim sorun kesin olarak çözülecek zaten ...

o kadar net söyleyebilirim ki mümkün değiiillll içmez , açık açık söyleyebilrim içmez tanıyorum ben onu ... bunu sorun olarak kabul etse bizim sorun kesin olarak çözülecek zaten ...

canım zaten sorun da burda ya onun kabul etmemesi mahçup olması. senin de kabul etmen lazım ki içinde bulunduğu durum çok zor. sonuçta sen onun rahatsızlığına çözüm olmak istiyorsun.. bunu anladığında sana kendini bıraktığında aslında kendisinin hoşuna gidecek. başkasına söylemeden karısı olarak sen halletmeye çalışıyorsun. daha ne ister ki.. keçiboynuzu,fındık fıstık tatlılar.. bence ne derse desin ikna etmeye çalış.. sen elinden geleni yap. seni bu çabalarını elbette o da birgün görecektir.

Son düzenleme:
bu sorunu aşmamışken çocuk yapmasanız iyi olur bence 1 yıl 2 yıl 3 yıl peki ya sonra diyorsunuz çünkü :26:

canım zaten sorun da burda ya onun kabul etmemesi mahçup olması. senin de kabul etmen lazım ki içinde bulunduğu durum çok zor. sonuçta sen onun rahatsızlığına çözüm olmak istiyorsun.. bunu anladığında sana kendini bıraktığında aslında kendisinin hoşuna gidecek. başkasına söylemeden karısı olarak sen halletmeye çalışıyorsun. daha ne ister ki.. keçiboynuzu,fındık fıstık tatlılar.. bence ne derse desin ikna etmeye çalış.. sen elinden geleni yap. seni bu çabalarını elbette o da birgün görecektir.

inşallah 6 aydır içimde kendim çözmeye çalıştım ... ama baktım olmuyor en genç ve bana yardımcı olabilecek birilerine yani görümcem ve ablamda buldum onlarada binbir yemin ettirerek kimseye söylemesinler diye ... sonuçta erkek başkası tarafından bilindiğini duyarsa çok üzülür diye ... ama canım benim en son ben sorunlu oldum bu çabalarım ve sabrım sorunlu oldu yani ... bende kavganın sonunda şerefim üstüne yemin ettim bi daha ona yanaşmayacağım ya da bu sorunu dile getirmeyeceğime dair ... bakın bugün bitse benim içimde hiç acaba kalmayacak ... 7. ayımıza girdik ve ben elimden gelen herşeyi yaptım ... içim o konuda çok rahat ....

Cnm bı erkek ıcın helekı evlı bı erkek ıcın yorgunluk soz konusu olamaz bı erkgın seks konusunda dogasına aykırı bu:) benım esım butun gun santıyede ama hergun yada gun asırı nekadar yorgun olursa olsun bırlıkteyız bence de sert cık esıne

inşallah 6 aydır içimde kendim çözmeye çalıştım ... ama baktım olmuyor en genç ve bana yardımcı olabilecek birilerine yani görümcem ve ablamda buldum onlarada binbir yemin ettirerek kimseye söylemesinler diye ... sonuçta erkek başkası tarafından bilindiğini duyarsa çok üzülür diye ... ama canım benim en son ben sorunlu oldum bu çabalarım ve sabrım sorunlu oldu yani ... bende kavganın sonunda şerefim üstüne yemin ettim bi daha ona yanaşmayacağım ya da bu sorunu dile getirmeyeceğime dair ... bakın bugün bitse benim içimde hiç acaba kalmayacak ... 7. ayımıza girdik ve ben elimden gelen herşeyi yaptım ... içim o konuda çok rahat ....

biliyorum canım görümcen ve ablana anlatmıştın. sonra eşine ne olursa olsun yanında olacağım hiç dokunmasan da vs demiştin. tam cümleni hatırlamıyorum ama böyle bir konuşman geçmişti. yanılıyor muyum..

işte sonra kavgaya tutuştunuz ve öyle ağır bir yemini ettin. yemin bozulur istenirse.. ama şimdi sen içim rahat elimden geleni yaptım bundan sonra birşey yapmayacağım bitti diyorsan söyleyecek birşey kalmaz. senin kararın tabi..

sizin sorununuz ne kadardır sürüyor ve hangi aralıklarda birleşme oluyor ... sabrediyorum suanda ama gelecek göremiyorum evliliğimde ve etrafın çocuk baskısıda ayrı bunaltıyor ... dedim ya sadece ablası ve kendi ablam biliyor ailelerden ... anne ve babablar haberi yok sıkıntımızdan ...

Canm bizimde 10gunde bir.cok zorlarsa haftada bir.benm biraz saglik problemim var buyuzden sık birlesme esim istesede olmuyo.ama esimde kabullende artik oda biliyo sucunu.ama dedigim gibi ille birlesme olmasa bile ustune dusmesi ve seni arzuladigini gormek istiyosun sen.hani derlerya yağmasan bile gürle:)))bizimkiside o hesap.birazda bu is karakterede bakiyo.bazi erkekler cok duskun olmuyabiliyo.sana tavsiyem hic ilgilenme esinle.surat yap demiyorum.ama mesela bunda sonra yataga girerken daha seksi giyin.onu davet eder gibi degil ama.yoksa yine yalnis anlayabilir.seni arzulamasini sagla.biraz acik olcak kusura bakmasin kimse .tabiri caizse goster ama elletme.ama yakinlasmaya calisirsa hayirda deme biraz naz yap.gizemli kadini oyna.yani ondan baska erkeklerde var etrafinda biraz gozunu korkut esinin.elimi sallasam ellisi der gibi.yalnis anlasilmasin soylediklerim asla baska erkeklere bak falan demiyorum.ama biraz srninde bi kadin oldugunu gorsun.kadinlar tutku ister.ask sehvet ister.benm tavsiyelerim bunlar.gelismelerden haberdar et bizi.hic uzulmede.takmamaya calis relax ol.heeee bide ailelere soyliyim deme duzeltcene daha beter olur.zoraki olmaz bu isler.

biliyorum canım görümcen ve ablana anlatmıştın. sonra eşine ne olursa olsun yanında olacağım hiç dokunmasan da vs demiştin. tam cümleni hatırlamıyorum ama böyle bir konuşman geçmişti. yanılıyor muyum..

işte sonra kavgaya tutuştunuz ve öyle ağır bir yemini ettin. yemin bozulur istenirse.. ama şimdi sen içim rahat elimden geleni yaptım bundan sonra birşey yapmayacağım bitti diyorsan söyleyecek birşey kalmaz. senin kararın tabi..

yok hayır başlarda böyleydim ben ne olursa olsun yanında olurum diye ... anlattıktan sonra demedim öyle bişey ... alışverişe gidip çok davetkar olmayan ama seksi gecelikler alacağım evin içinde onlarla dolaşacağım şuan için evliliğimi bitirme gibi bi niyetim yok ama gelecekte göremiyorum hani ...

Canm bizimde 10gunde bir.cok zorlarsa haftada bir.benm biraz saglik problemim var buyuzden sık birlesme esim istesede olmuyo.ama esimde kabullende artik oda biliyo sucunu.ama dedigim gibi ille birlesme olmasa bile ustune dusmesi ve seni arzuladigini gormek istiyosun sen.hani derlerya yağmasan bile gürle:)))bizimkiside o hesap.birazda bu is karakterede bakiyo.bazi erkekler cok duskun olmuyabiliyo.sana tavsiyem hic ilgilenme esinle.surat yap demiyorum.ama mesela bunda sonra yataga girerken daha seksi giyin.onu davet eder gibi degil ama.yoksa yine yalnis anlayabilir.seni arzulamasini sagla.biraz acik olcak kusura bakmasin kimse .tabiri caizse goster ama elletme.ama yakinlasmaya calisirsa hayirda deme biraz naz yap.gizemli kadini oyna.yani ondan baska erkeklerde var etrafinda biraz gozunu korkut esinin.elimi sallasam ellisi der gibi.yalnis anlasilmasin soylediklerim asla baska erkeklere bak falan demiyorum.ama biraz srninde bi kadin oldugunu gorsun.kadinlar tutku ister.ask sehvet ister.benm tavsiyelerim bunlar.gelismelerden haberdar et bizi.hic uzulmede.takmamaya calis relax ol.heeee bide ailelere soyliyim deme duzeltcene daha beter olur.zoraki olmaz bu isler.[/

valla ne yalan söyleyeyim burada dertleştkçe eskisi kadar takmıorum daha rahat ve daha relax olabiliyorum ... dua edin bana düzelsin bu sorun çünkü bunun dışında güzel denilebilecek bi evliliğim var rabbime şükür .... tabiki gelişmelerden haberdar ederim canım benim teşekkür ederim ... ( bu arada benim ne düşündüğümü çok iyi anlamışsın )

Noluyo bu erkeklere yahu valla ne zaman açsam kk da illa böyle bir konu var ben de dahil:52:
Kökümüzü mü kurutmaya çalışıyo birileri ya çok ciddiyim erkekler ne yiyip içiyolarsa artık ya sadece erkeklik hormonunu etkileyen birşey var anlamadığım pöfff dış güçlerin gözü körolsun:27:

Mesaj tekrarı mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Bence erkek yorgun olsa bile 1 gün durup diğer gün olması en normali bence haftada 3 yada 4 normaldir hergünde olabilir tabi

en kötüsü haftada bir olmalı eşinizn piskolojik sorunları olabilir bence yardım almalısınz birde eşine fındık fıstık tatlı şeyler yedir belki faydası olur zor bir durum

cinsellik bence eşlerin birbirine olan sevgileini artıran ve mutlu eden bir faktör kadınn sevildiği en çok hissettiği andır allh yardımcın olsun işin zor

Back
X