- Konu Sahibi mehtaperkan
-
Merhaba 2. tüp bebek tedavimizi oluyoruz dün yumurta toplama işlemimiz yapıldı. İlk denememizde doktorumuz progestan desteği için iğne vermişti ama o iğneler yağlı olduklarından çok fazla canımı yakmıştı ve 2 ay oturamadım doğru düzgün. Bu seferkinde başarı şansı farklı değilse eğer jel kullanmak istiyorum dedim ve bana crinone jel %8 verdi. bu sabah itibariyle kullanmaya başladım jeli. Sizlerden öğrenmek istediğim şu dün hemşire bize sabah akşam kullanacaksınız dedi ama doktorumuz bugün günde 1 kez kullanılacaksın dedi. netten okuduklarıma göre çoğu kişi günde 2 kz kullanmış kafam karıştı.......... Sizlerden kullanan var mı? Nasıl ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz???? ne olur akşamdan önce cevap verin...
Merhaba 2. tüp bebek tedavimizi oluyoruz dün yumurta toplama işlemimiz yapıldı. İlk denememizde doktorumuz progestan desteği için iğne vermişti ama o iğneler yağlı olduklarından çok fazla canımı yakmıştı ve 2 ay oturamadım doğru düzgün. Bu seferkinde başarı şansı farklı değilse eğer jel kullanmak istiyorum dedim ve bana crinone jel %8 verdi. bu sabah itibariyle kullanmaya başladım jeli. Sizlerden öğrenmek istediğim şu dün hemşire bize sabah akşam kullanacaksınız dedi ama doktorumuz bugün günde 1 kez kullanılacaksın dedi. netten okuduklarıma göre çoğu kişi günde 2 kz kullanmış kafam karıştı.......... Sizlerden kullanan var mı? Nasıl ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz???? ne olur akşamdan önce cevap verin...[/
hayırlısı olur inşallah. ben tüp bebek değildi 4 kez aşılama oldum, hepsi negatif tabi. tüm aşılamalarda crimino jel kullandım. aynı şeydir herhalde. düşük riskini azaltmak içindi. ben günde 1 tane sıkıyordum hazneye. her akşam yatınca kullan demişti doktorum.
Merhaba 2. tüp bebek tedavimizi oluyoruz dün yumurta toplama işlemimiz yapıldı. İlk denememizde doktorumuz progestan desteği için iğne vermişti ama o iğneler yağlı olduklarından çok fazla canımı yakmıştı ve 2 ay oturamadım doğru düzgün. Bu seferkinde başarı şansı farklı değilse eğer jel kullanmak istiyorum dedim ve bana crinone jel %8 verdi. bu sabah itibariyle kullanmaya başladım jeli. Sizlerden öğrenmek istediğim şu dün hemşire bize sabah akşam kullanacaksınız dedi ama doktorumuz bugün günde 1 kez kullanılacaksın dedi. netten okuduklarıma göre çoğu kişi günde 2 kz kullanmış kafam karıştı.......... Sizlerden kullanan var mı? Nasıl ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz???? ne olur akşamdan önce cevap verin...
Dün sabah jeli saat 9 gibi kullanmıştım akşam 7 civarı içimden kahveringi garip akıntı karışımı birşey gelmişti. Bugün yine aynı saatte kullandım ama bu sefer öğlen 1 gibi aynı akıntım oldu. Niye bu sefer daha erken oldu??? Bilgisi olan var mı? Akıntıyla ilacın atılması etkisinin azaldığı anlamına gelmiyordur değil mi???
Bugün transfer için aradılar. Daha 3. günümüz, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim... Arayan hemşireye niye bu kadar erken transfer yapıyoruz dedim embriyo gelişimi bunu gerektiriyor dedi. Karmakarışığım...
merhaba bende transfer sonrası 5 gün oldu bugün duştan sonra hepsini attı 4 saat sonra ve hafif pembelikle ufak kahverengi parçacıklarda vardı çok korkuyorum bişey mi oldu diye yada ilacı yapmazsam sıkıntı olurmu tekrar mı yapmalıyım bilgi de alamadım hastaneye de ulaşamadım hepsini atması sıkıntılı mı sizce ne olur beni aydınlatın teşekkür ederim şimdidenmerhaba canım
yumurta toplamından sonra transfere gününe kadar günde 1 kez sabahları uygundur.Özelliklede sabah yataktan kalmadan sık 5-10 yat sırt üstü sonra kalk.
Transfer gününde sonra dr günde 2 ye çıkarıyor.Sabaj 1 akşam 1 olmak üzere.
İlk defa kullanacaksın birişey ekliyeyim.Bu jel bazen zaman zaman geri geliyor bazen sıvı olarak bazen parça parça olarak bazen renk de değiştirebilir korkma sakın panik yap bu jelin etkisinden.
Hayırlı uğurlıu olsun şimdikten inş güzel sonuçlar alırısın...
yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek :)Merha
merhaba bende transfer sonrası 5 gün oldu bugün duştan sonra hepsini attı 4 saat sonra ve hafif pembelikle ufak kahverengi parçacıklarda vardı çok korkuyorum bişey mi oldu diye yada ilacı yapmazsam sıkıntı olurmu tekrar mı yapmalıyım bilgi de alamadım hastaneye de ulaşamadım hepsini atması sıkıntılı mı sizce ne olur beni aydınlatın teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?