Crinone jel kullananlar

Amin canım benim hiçbirşey olmaz insaAllah krem gibi biseyler gelir onlarda çok normal.... Bencede söyleme etkilendilerse eger. Rabbim bizede nasip etsin insaAllah

B Bhygokgoz bel agrisi muhtemelen gebeliktendir daha hamile olduğum teste ciktigi an bel agrilarim baslamisti 3 ay cektim normaldir diye magnezyum eksikligindenmis meger.Rabbim saglikla kucağına almayida nasip etsin.

Geçen doktora gittiimm 6 haftalık hamileyim kese var ama çocuk varmı yokmu belliii değil bi anormallik var salı gene gidicemm bi netlik kazanır heral belkide boş gebelik bilmiyorum ama sinyallerini veriyoo hamile gibi hissetmiyorum hiç bi şekilde moralim bozuk hayırlı değilmiş demek hakkımda

Canım benim hemen kötü düşünme 8haftaliga kadar bekle sonradan gorunuyor bebis geç döllenme olabilir..

Ama kese var bi haftadan sonraki ultrasan görüntüsü ilkiyle aynı gibi kese oluştuktAn sona onun içi hızla dolması gerekiyo dedi normalde şu evre kalp atışları normal duyulması gerekirken daha bebek yok ortada dedii demediki geç döllenmiş olabilir bekle die allah bilio umudumu yitirdim

Kesen gelismedi m yanı çelişiyorsa eğer geç döllenme olabilir.. Bak istersen kadınlar kulübünde çok var

Slm kızlar çatlatma iğnesi oldum ve drum ondan sonra gunde bir kez crino jel verdi yaklaşık 2haftadırda kullanıom ilk basta yemyeşil akıntı seklinde ve arada peynirsi akıntı geldi ve bugünde kahve rengi seklinde geldi normalmi ya yardımcı olumusunuz adetim 3 gün geçikti birde

Bende bugun kullanmaya basladim 7 haftalik hamileyim ama sadece kese gorunuyo haftaya tekrar gidicem eger kalp atisi duyulmaz vede kese buyumezse bebegi alacaklar bu jelin etkisini goren dusuk tehlikesini atlatan varmi arkadaslar

member: 734559"]Bende bugun kullanmaya basladim 7 haftalik hamileyim ama sadece kese gorunuyo haftaya tekrar gidicem eger kalp atisi duyulmaz vede kese buyumezse bebegi alacaklar bu jelin etkisini goren dusuk tehlikesini atlatan varmi arkadaslar[/QUOTE

Arkadaşım bende kullandım 8 haftaya kadar bekledik kese de oluşum olmadı kurtaj oldum 2 çocuğum var bundada nasip olmadı eğer hamilelik belirtileri yaşıyosan ve kötülüyosan bebek oluşumdadır bende hiç bişey hissetmedim normalde yatak söşek yatmam gerekiyodu doktor kullanmamı istemesine rağmen ilacı ben 15 günden sona bıraktım son bir ay almadım nırmalde kesenin düşmesini bekledi onuda ilaç tuttu sanırım sona kürtaja karar verdi

Merhaba herkese,
Ben de bugun ilk kes kullandım ..on dk yürü sonrasında dediler..yürüdüm falan ama sonra akıntı gibi beyaz olarak geri geldi biraz..normal mi acaba ya..

Jeli kullandiktan sonra neden kalkıp yürümek gerekiyor hanimlar sizce ? Ben yatarken yaptigim için yürümüyorum bazen

Jeli kullandiktan sonra neden kalkıp yürümek gerekiyor hanimlar sizce ? Ben yatarken yaptigim için yürümüyorum bazen
jeli eritmesi ve orda güzelyerlişmesi gerekiyor. yoksa çıkar parça parça. bi de tahriş ihtimali azaltmak için hareketn etmek lazım

Hanimlar peki ilişki ne zmana yasak bu süreçte bilginiz var mi ?
3 haftalik gebeyim cok sukur . Henüz kesesi olusmadi bebegimin .

Hanimlar peki ilişki ne zmana yasak bu süreçte bilginiz var mi ?
3 haftalik gebeyim cok sukur . Henüz kesesi olusmadi bebegimin .
keseyı görmeden olmaz. önce ultrasonda keseyı bakacaklar ve herşey yolundaysa doktoruna soracaksın. izin verir sanırım yavaş yavaş ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…