- 30 Mart 2016
- 20
- 2
- 1
- 30
Anladim cevap verdiginiz icin tesekkur ederim :)keseyı görmeden olmaz. önce ultrasonda keseyı bakacaklar ve herşey yolundaysa doktoruna soracaksın. izin verir sanırım yavaş yavaş ama.
Aynen bendede çok yapiyoorKızlar bu arada size Krinone tahriş yapmıyor mu? ben 1 denemimde çok acı çektim şimdi 2 denemem ve doktor tekrar Krinone yazdı. Cuma günü kullamayı başlıyorum ve korkuyorum ondan artık. Onu kullanırken mantarı yaşıyorum sanki herşey kaşınıyor inanılmaz bi şekilde hemde((( aynı durumu yaşayan var mı? varsa nasıl kurtarıyosunuz ne yapıyorsunuz kızlar?
Aynen bendede çok yapiyoorkaşıntı da oluyor .. yapacak bisey yok saniriimm doktorum bana bugun bu kremi tavsiye etti kaşıntım çok oluyor dedim de. TRAVOGEN krem kullanalım dedi. Günde 1 defa sürcekmişim .. insallh faydasi olur .. sende sor doktoruna canim . Seninki kac haftalik bu arada :) ve ben bu jeli yaparken artik cok acı çekiyorum canım yaniyoor
Sağol canım. Peki şimdi kaçinci hafta sende ve daha ne kadar kullanacaksın sen onu? Eğer doğru hatırlıyorsam 14 haftaya kadar. Doğru mu?Anladim . Hakkinda insallah hayirlisi olsun kardeşim ♡
Bende bugun bisey fark ettim . Jel artik girmiyor icericok zorlaniyorum . Orasi iyice sertleşmiş sanki hep içine birikmiş gibi . Cok canim yanıyor. Bilmiyorum nasil dayancam : (
Sanirim icerde topak topak biriktiler
Biz 3. Haftadayiz cok şükür. 17. Hafta yaziyordu benim kağıdimda yanlis hatirlamiyorsam . Ya 17 yada 13 olmasi lazim .. Allah yardimcimiz olsunSağol canım. Peki şimdi kaçinci hafta sende ve daha ne kadar kullanacaksın sen onu? Eğer doğru hatırlıyorsam 14 haftaya kadar. Doğru mu?
Merhaba kızlar ben de kullanıyorum jeli. Ben de de çok hafif kaşıntı yapıyordu. Günlük pedlerden kullanıyorum şimdi ve sürekli değiştiriyorum. Kaşıntı olmuyo artık. Belki işinize yarar. Allah bekleyenlere sabır versin. İnşallah bebiş nasip etmiştir. Olanlarında kucağına almayı nasip etsinBu jel acayip kaşıntı yapiyo ya cok kotuymus bi caresini bulan varmi arkadaşlar
Amin cnm inşallah hepimizn dualri kabul olur. Benim yarn transfer günüm inşallah hayrlsyla saglkla tutunur. Sen hamilemsn ne zmndr kullanymMerhaba kızlar ben de kullanıyorum jeli. Ben de de çok hafif kaşıntı yapıyordu. Günlük pedlerden kullanıyorum şimdi ve sürekli değiştiriyorum. Kaşıntı olmuyo artık. Belki işinize yarar. Allah bekleyenlere sabır versin. İnşallah bebiş nasip etmiştir. Olanlarında kucağına almayı nasip etsin
Yok canım ben de bekliyorum aslında yarın test günüm. Çok az kaldı çok heyecanlıyımAmin cnm inşallah hepimizn dualri kabul olur. Benim yarn transfer günüm inşallah hayrlsyla saglkla tutunur. Sen hamilemsn ne zmndr kullanym
Yok canım ben de bekliyorum aslında yarın test günüm. Çok az kaldı çok heyecanlıyımsanırım transferden sonra başlamıştım kullanmaya. O kadar çok ilaç iğne var ki hangisi ne zaman başladı hatırlamıyorum sen hangi aşamadasın?
Doktr verdyse tabiki kullanmalisinKızlar benim tüp bebek değil ama çatlatma iğnesi bu jel bebeğin tutunması için mi sizce kullanmalı mıyım
Doktr verdyse tabiki kullanmalisin
Tedavimi yapan doktor verecekti ama işi filan çıktı görüşemedim artık başka doktora gidiyorum napmalıyım senceDoktr verdyse tabiki kullanmalisin
Bendede cok pis kaşıntı yapiyor . Kaşiyincada ağrı yapiyoor : (Bu jel acayip kaşıntı yapiyo ya cok kotuymus bi caresini bulan varmi arkadaşlar
Valla cnm ben hic ilac tedavisi yda aşılama fln hic bi tedavi görmedim direk tüp bebek yaptrdm oyüzden sna kesin bilgi veremicem ama doktr dedyse şimdiki doktruna sor bnce hatrlat bnceTedavimi yapan doktor verecekti ama işi filan çıktı görüşemedim artık başka doktora gidiyorum napmalıyım sence
Travigen ne icin cnm kaşıntı icnmi yksa bu kremin yerine onu verdiBendede cok pis kaşıntı yapiyor . Kaşiyincada ağrı yapiyoor : (
Caresi yok sanirim . Ama doktorum bana kadinti icin travigen kremi verdi .
Ben şimdiki doktoruma sorayım o zaman canım teşekkür ederimValla cnm ben hic ilac tedavisi yda aşılama fln hic bi tedavi görmedim direk tüp bebek yaptrdm oyüzden sna kesin bilgi veremicem ama doktr dedyse şimdiki doktruna sor bnce hatrlat bnce
Evet çok şükür canım. Ama en zoru da son günmüş. İnşallah uyurum bu gece :) Allahım dualarımızın sonunda güzel sonuçlara şükretmeyi de nasip etsin :) ilk denemem. İnşallah güzel sonucumu da alıp paylaşırım sizinle:)doğru vlla içimiz disimiz igne ilac oldu :) benm dha yarin transer olck. Sen atlatmisin o zor bekleyişi ya ne güzel heycn vardr kesn inşallah olmlu sonuc alrsn ilk denemnmi
Bence doktora danışmadan kullanma canım. Allah korusun başka şeyler de olabilir. Zaten sen gebesin tutunma sürecini atlatmışsın. Bizim bilgimiz bunu tavsiye etmeye yetmez bence. Zaten gerek olsa doktorun söylerdi. Yine de sen bidahakine sor doktoruna.Tedavimi yapan doktor verecekti ama işi filan çıktı görüşemedim artık başka doktora gidiyorum napmalıyım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?