Crinone jel kullananlar

Kızlar bu arada size Krinone tahriş yapmıyor mu? ben 1 denemimde çok acı çektim şimdi 2 denemem ve doktor tekrar Krinone yazdı. Cuma günü kullamayı başlıyorum ve korkuyorum ondan artık. Onu kullanırken mantarı yaşıyorum sanki herşey kaşınıyor inanılmaz bi şekilde hemde((( aynı durumu yaşayan var mı? varsa nasıl kurtarıyosunuz ne yapıyorsunuz kızlar?

Aynen bendede çok yapiyoor kaşıntı da oluyor .. yapacak bisey yok saniriimm doktorum bana bugun bu kremi tavsiye etti kaşıntım çok oluyor dedim de. TRAVOGEN krem kullanalım dedi. Günde 1 defa sürcekmişim .. insallh faydasi olur .. sende sor doktoruna canim . Seninki kac haftalik bu arada :) ve ben bu jeli yaparken artik cok acı çekiyorum canım yaniyoor

Canım ben daha transfere girmedim. İlk denemem başarısız oldu bi de dondurmuş embriyo kalmadı. o yuzden şimdi komple yeniden tedavi yaptık yarın yumurtayı topluyoruz. Yarından itibaren Krinone kullanmam gerekecek ama ben onu ilk denememden çok iyi hatırlıyorum unutulur mu böyle bişey. Evde eskiden kalmış 1 kutu duruyor ona bakarken moralim bozuyor. Umarım faydalı olur çünkü tüm ilaçlardan en iyi ve güvenli Krinone. Doktor bana böyle dedi. Cavabın için teşekkür ederim mutlaka soracam bu Travogen hakkında.

Anladim . Hakkinda insallah hayirlisi olsun kardeşim ♡
Bende bugun bisey fark ettim . Jel artik girmiyor iceri cok zorlaniyorum . Orasi iyice sertleşmiş sanki hep içine birikmiş gibi . Cok canim yanıyor. Bilmiyorum nasil dayancam : (
Sanirim icerde topak topak biriktiler

Sağol canım. Peki şimdi kaçinci hafta sende ve daha ne kadar kullanacaksın sen onu? Eğer doğru hatırlıyorsam 14 haftaya kadar. Doğru mu?

Sağol canım. Peki şimdi kaçinci hafta sende ve daha ne kadar kullanacaksın sen onu? Eğer doğru hatırlıyorsam 14 haftaya kadar. Doğru mu?
Biz 3. Haftadayiz cok şükür. 17. Hafta yaziyordu benim kağıdimda yanlis hatirlamiyorsam . Ya 17 yada 13 olmasi lazim .. Allah yardimcimiz olsun

Bu jel acayip kaşıntı yapiyo ya cok kotuymus bi caresini bulan varmi arkadaşlar

Bu jel acayip kaşıntı yapiyo ya cok kotuymus bi caresini bulan varmi arkadaşlar
Merhaba kızlar ben de kullanıyorum jeli. Ben de de çok hafif kaşıntı yapıyordu. Günlük pedlerden kullanıyorum şimdi ve sürekli değiştiriyorum. Kaşıntı olmuyo artık. Belki işinize yarar. Allah bekleyenlere sabır versin. İnşallah bebiş nasip etmiştir. Olanlarında kucağına almayı nasip etsin

Amin cnm inşallah hepimizn dualri kabul olur. Benim yarn transfer günüm inşallah hayrlsyla saglkla tutunur. Sen hamilemsn ne zmndr kullanym

Amin cnm inşallah hepimizn dualri kabul olur. Benim yarn transfer günüm inşallah hayrlsyla saglkla tutunur. Sen hamilemsn ne zmndr kullanym
Yok canım ben de bekliyorum aslında yarın test günüm. Çok az kaldı çok heyecanlıyım sanırım transferden sonra başlamıştım kullanmaya. O kadar çok ilaç iğne var ki hangisi ne zaman başladı hatırlamıyorum sen hangi aşamadasın?

Kızlar benim tüp bebek değil ama çatlatma iğnesi bu jel bebeğin tutunması için mi sizce kullanmalı mıyım

doğru vlla içimiz disimiz igne ilac oldu :) benm dha yarin transer olck. Sen atlatmisin o zor bekleyişi ya ne güzel heycn vardr kesn inşallah olmlu sonuc alrsn ilk denemnmi

Tedavimi yapan doktor verecekti ama işi filan çıktı görüşemedim artık başka doktora gidiyorum napmalıyım sence
Valla cnm ben hic ilac tedavisi yda aşılama fln hic bi tedavi görmedim direk tüp bebek yaptrdm oyüzden sna kesin bilgi veremicem ama doktr dedyse şimdiki doktruna sor bnce hatrlat bnce

doğru vlla içimiz disimiz igne ilac oldu :) benm dha yarin transer olck. Sen atlatmisin o zor bekleyişi ya ne güzel heycn vardr kesn inşallah olmlu sonuc alrsn ilk denemnmi
Evet çok şükür canım. Ama en zoru da son günmüş. İnşallah uyurum bu gece :) Allahım dualarımızın sonunda güzel sonuçlara şükretmeyi de nasip etsin :) ilk denemem. İnşallah güzel sonucumu da alıp paylaşırım sizinle:)
Tedavimi yapan doktor verecekti ama işi filan çıktı görüşemedim artık başka doktora gidiyorum napmalıyım sence
Bence doktora danışmadan kullanma canım. Allah korusun başka şeyler de olabilir. Zaten sen gebesin tutunma sürecini atlatmışsın. Bizim bilgimiz bunu tavsiye etmeye yetmez bence. Zaten gerek olsa doktorun söylerdi. Yine de sen bidahakine sor doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…