Tatlim çok normal o.. Doktorum bana bu fitili koyduktan sonra yarım saat yuru yayilsin demişti ben öyle yapmıştım faydası oldu.. Sonra kullanmadim kremsi kremsi gelmeye başlamıştı.. Normal demişti doktorum..ya arkadaşlar bişy sorcam bu jeli kullanıyorum fakat içerisi dolmuyo ki ya ben çok rahatsız oldum pelte pelte beyaz bişy geliyo normalmi ki o
urktüm bırden normalmi dedim cnm devam ediyom kulanmayaTatlim çok normal o.. Doktorum bana bu fitili koyduktan sonra yarım saat yuru yayilsin demişti ben öyle yapmıştım faydası oldu.. Sonra kullanmadim kremsi kremsi gelmeye başlamıştı.. Normal demişti doktorum..
Normal Tatlim ben devam etmiştim ama senin doktorun neder bilmiyorum biliyorsun bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor Daniş istersen ara sor doktorunuurktüm bırden normalmi dedim cnm devam ediyom kulanmaya
doktor kullan bırakma dedi cnm test gününe kadar kullan dediNormal Tatlim ben devam etmiştim ama senin doktorun neder bilmiyorum biliyorsun bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor Daniş istersen ara sor doktorunu
Canım nasılsın nasıl gidiyordoktor kullan bırakma dedi cnm test gününe kadar kullan dedi
İyiyim canım sen nasılsın senin nasıl gidiyorCanım nasılsın nasıl gidiyor
İyi çok şükür ne zaman belli olacak sonucun merak ettimİyiyim canım sen nasılsın senin nasıl gidiyor
23 ünde belli olcak cnm dua et cnm benim için sonuç pozitif çıksın. Ben hepinize dua ediyorum cnm. Sen naptin cnmİyi çok şükür ne zaman belli olacak sonucun merak ettim
Hadi insaAllah Rabbim emeklerinin karşılığını versin ben aynı adet olmayı bekliyorum tedaviye baslicam.. Sen devlet hastanesinde mi yaptirdin23 ünde belli olcak cnm dua et cnm benim için sonuç pozitif çıksın. Ben hepinize dua ediyorum cnm. Sen naptin cnm
Hayr cnm özelde yaptımdimHadi insaAllah Rabbim emeklerinin karşılığını versin ben aynı adet olmayı bekliyorum tedaviye baslicam.. Sen devlet hastanesinde mi yaptirdin
psikolojiktir cnm ya da ilaçtan.o kadar erken başlamaz.arkadaşlar bişy sorcam 8.günde mide bulantısı normalmı yoksa ilaçtan kaynaklı bi durummu ?böle bişy yaşayan varmı
Canım nasılsın yarın sonucun var sanırım.. Evde test yaptın miarkadaşlar bişy sorcam 8.günde mide bulantısı normalmı yoksa ilaçtan kaynaklı bi durummu ?böle bişy yaşayan varmı
cnm sonuç negatifCanım nasılsın yarın sonucun var sanırım.. Evde test yaptın mi
Her insanın bünyesine gore değişiyor canım doktoruna sormanda fayda var.. Bende yapmamıştı.ama bel ve kasik agrin muhtemelen hamileliktendir..hayırlı olsun bu arada. Aşılama ile mi hamile kaldinslm arkadaşlar bende crinone jel kullanıyorum 6 haftalık hamileyim bel ve kasık ağrısı yaparmı
Her insanın bünyesine gore değişiyor canım doktoruna sormanda fayda var.. Bende yapmamıştı.ama bel ve kasik agrin muhtemelen hamileliktendir..hayırlı olsun bu arada. Aşılama ile mi hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?