Crinone jel kullananlar

ya arkadaşlar bişy sorcam bu jeli kullanıyorum fakat içerisi dolmuyo ki ya ben çok rahatsız oldum pelte pelte beyaz bişy geliyo normalmi ki o
Tatlim çok normal o.. Doktorum bana bu fitili koyduktan sonra yarım saat yuru yayilsin demişti ben öyle yapmıştım faydası oldu.. Sonra kullanmadim kremsi kremsi gelmeye başlamıştı.. Normal demişti doktorum..

Tatlim çok normal o.. Doktorum bana bu fitili koyduktan sonra yarım saat yuru yayilsin demişti ben öyle yapmıştım faydası oldu.. Sonra kullanmadim kremsi kremsi gelmeye başlamıştı.. Normal demişti doktorum..
urktüm bırden normalmi dedim cnm devam ediyom kulanmaya

urktüm bırden normalmi dedim cnm devam ediyom kulanmaya
Normal Tatlim ben devam etmiştim ama senin doktorun neder bilmiyorum biliyorsun bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor Daniş istersen ara sor doktorunu

Normal Tatlim ben devam etmiştim ama senin doktorun neder bilmiyorum biliyorsun bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor Daniş istersen ara sor doktorunu
doktor kullan bırakma dedi cnm test gününe kadar kullan dedi

23 ünde belli olcak cnm dua et cnm benim için sonuç pozitif çıksın. Ben hepinize dua ediyorum cnm. Sen naptin cnm
Hadi insaAllah Rabbim emeklerinin karşılığını versin ben aynı adet olmayı bekliyorum tedaviye baslicam.. Sen devlet hastanesinde mi yaptirdin

arkadaşlar bişy sorcam 8.günde mide bulantısı normalmı yoksa ilaçtan kaynaklı bi durummu ?böle bişy yaşayan varmı

Kızlar merhaba carsamba gunu dondurulmuş embrıyolarla transferim olacak inş crınone jele dun sabah basladım gunde ıkı kez kullanıyorum bu sabah kullanırkn o jel cubuguna kırmızı kan bulaşmış olarak cıktı.İlacın fazlası atılıyor vajınadan geln akıntıda şuan sıyah gıbı.Daha ucuncu kez kullandım transferim olmadı henuz.Jel kullanırken bu bu tür seyler oluyormuş sanırım bazen yesil bile gelebilşyormuş sizde oldumu olduysa transferden sonra mi oldu bu kadar erken olan varmi cok streslendim moralim bozuldu

arkadaşlar bu jel adet gecikmesi yaparmı 2 gün geçti hala bişey yok hamilelikte yok tabi anlamadım

slm arkadaşlar bende crinone jel kullanıyorum 6 haftalık hamileyim bel ve kasık ağrısı yaparmı

slm arkadaşlar bende crinone jel kullanıyorum 6 haftalık hamileyim bel ve kasık ağrısı yaparmı
Her insanın bünyesine gore değişiyor canım doktoruna sormanda fayda var.. Bende yapmamıştı.ama bel ve kasik agrin muhtemelen hamileliktendir..hayırlı olsun bu arada. Aşılama ile mi hamile kaldin

Hayır canım bu 3. Gebeliğim ilk ikisinde hiç sıkıntım olmadı normal şekilde doğurdum 6 ay öncede 4 aylık gebeliğim aniden sonlandı doğum başladı doktorum anlam veremedii rahimim temiz bi sıkıntın yok dedii şimdi hamileyim doktorumu değiştirdim ilk kontrolümde şok oldum rahim duvarımda incelme varmış kimsenin fark edemediği nodüllerim bide gebelik anlıycan kabus olduu bana doktorum şimdi crinone jel verdi aradım herşey normal dedii inşallah tamamına erer çocuklarıma söylemedim geçenki kaybımda çok üzüldüler etkilendiler bundada aynı şeyi yaşamalarını istemiyorumm rabbim isteyen heerkese sağlıklı sihatlı evlat ve doğumlar nasip etsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…