Crinone jel kullananlar

bu arada bugüne kadar yapmadı ama bugün mide bulantısı yapıyor....birkaç gündür de başağrısı yapıyor....

Kıslar benim doktorumda jeli sür
hemen kalak 10 dakka dolaş sonra tekrar uzanırsın demişti
hatta ben çıkmazmı diye sordum içine giden yeterli çıkan fazlası olur dediler
paylaşmak istedim sizinle.

ya kızlar ben progestan kullanıyorum kaşıntı nedeniyle crinone veriler bugün alacktım. şimdi sizin şikayetlerinizi okudum. alsammı almasammı.

ya kızlar ben progestan kullanıyorum kaşıntı nedeniyle crinone veriler bugün alacktım. şimdi sizin şikayetlerinizi okudum. alsammı almasammı.

arkadaşım ben 1 ay kullandım ama hiçbişey olmadı. belki az süre kullandığım için olmamıştır. bence dene. çünkü çok faydalıymış tutunma için

ya kızlar çok çok afedersiniz ama bişi sormam lazım

benim transferin 13. günü yarın test yapmamı istediler çünkü değerin yükselişi önemli
ama benden şimdi kahverengi jelin artıkları çıkıyo ezilmiş kahverengi bi sürü şey geri geldi
bu ne yaaaaaaaaaaaadelikafadulden

senin jelin kahferengimi

ne biliym ben beyaz sıkıyom o kahverengi hatta siyaha yakın bi renk geri geliyo:1shok:
sanırım içerde durum vahimmmkaydirigubbakcemile3

Bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, bekleme sürecindeyim, burda yazanların hiçiri olmadı, hatta 2 gün önce bunları okuyunca rüyama girmiş, jel pelte pelte geri geliyor vajinadan :)
Ben mümkün olduğunca ittirip, uyguluyorum jeli ve 10-15 dk yatıyorum. Öyle dedile merkezden, ve sonra zaten kalkıp işime gidiyorum...
Yum. Toplamanın ilk 1-2 günü sadece uygulamadan sonra o plastik borunun etrafında çok küçük kahverengimsi kalıntılar görüyordum, Ama çok şükür onlarda yok şimdi...
Bu jeller kanamayı engelleyici olduğu için doktora danışmakta fayda var, Allah korusun kanama oluyor olmasın içerde....

slm kızlar, ben 17 haziranda aşılama yapmıştım. beta hcg testi yapıp hamile olduğumu öğrenince dr. düşük tehlikesine karşı crinone jel verdi. bugün 8. yi kullandım. ama bu akşam kahverengi döküntüler oldu. çok korkuyorum. yazılanları okudum ama içim rahat etmiyor. salı günü keseyi görmeye gidcem dr.a sizce herşey normal mi

hayatım çok rahat ol...çok normal....hepimizden geliyor o döküntüler...vesvese yapıp bebişini üzme balım....:1hug:

Arkadaşlar bende 3 gün önce aşılama yaptırdım. Doktorum bu jeli verdi. Dünden beri göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var sanki. Jelden mi kaynaklanıyor acaba? Sizde de böyle göğüs ağrısı olmuşmuydu?

jelin etkiside olabilir.. ama hamilelik belirtiside olabilir,, en iisi kendinde belirti arama canım zamana bırak stres yapma umarım bebeğin seninledir..:Saruboceq:

evet canım bu progesteronun etkisi bende de hep öyle ve bazen uçları acıyor bile...örneğin ben jeli uyguladığımda bi süre artıyor..zaman geçtikçe hafifliyor...

bende 10 haftaya kadar kullandım. içimde çok birikti sanırım. yanma var şuanda. sistit oldum zannettim.. çıkmak bilmiyor kalıntıları. bende parmağımla çıkardım baya bi. çıkmazsa çok fenayım yanma çok kötü...

merhabalar ben de 3 kutu kadar kullandım toplamda, evet 15 dk kadar yürüme önermişti hemşire bana, 7+6 iken artık sadece sabah sürmeye başladım ve 12+1 ken de kesti tamamen, bu arada 2 kutu birden yazmıştı doktor ve ezcane de vermişti, işte 1i fazla geldi elimde şimdi de onu verme çabasındayım ama neyse ki buldum bu akşam teslim ediyorum ihtiyacı olan bir arkadaşımıza, akıntı konusuna gelince dr bana kahverengimsi ya da yeşilimsi akar korkma bunun için de arama sakın demişti, korkulacak bir şey yok kafanızı çok fazla da takmayın bence, sürekli sürüldüğü için içerde birikme oluyor, ben keseli 6 gün olmasına rağmen hala zaman zaman parça halinde çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…