Crinone jel :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yb13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yb13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
97
60
3
39
Arkadaşlar şuan 10 hafta + 6 günlük gebeyim. İkinci tüp bebek denememle gebe kaldım. Aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben artık çok zorlanıyorum, vajina girişi baya tahriş oldu. Kullanırken baya canımı yakıyor artık. Bunun bir çözümü var mı? Bir de bu jeli kullanan hamişler, kaç haftaya kadar kullandınız??

Bende yeni basladim o jeli cuma günü transver olcam dua ederseniz sevinirim

12. Haftaya kadar mı kullanacaksın canım.

12. Haftaya kadar mı kullanacaksın canım.

Henüz doktorum bi'şey söylemedi canım. O yüzden sizlere danışmak istedim. Özellikle son bir haftadır inanılmaz canım yanıyor tüpü sokarken. Haftaya kontrolüm var inşallah ilacı eser.

Henüz doktorum bi'şey söylemedi canım. O yüzden sizlere danışmak istedim. Özellikle son bir haftadır inanılmaz canım yanıyor tüpü sokarken. Haftaya kontrolüm var inşallah ilacı eser.
Bence ilacı keser artık canım çok şükür riskli dönemi baya atlatmışsın .

Sen de kullanıyor musun peki canım? Başta pek zorlamıyor da zamanla biriktiği için sıkıntı oluyor tahminimce.
Jelimi diyon ben cok yumurta agrisi suan yasiyorum benim suan 3günüm sabah aksam aliyorum bideprogestan vajinal aliyorum bide 4 yada 5ilac daha ama insallah bende hep kafaya taktim takiyorum bakalim 13de cpk heycanliyim

Sen de kullanıyor musun peki canım? Başta pek zorlamıyor da zamanla biriktiği için sıkıntı oluyor tahminimce.
Ben de kullanıyorum canım. Dediğin gibi ilk zamanlar kolay oluyodu şimdi ben de zorlanıyorum.

Jelimi diyon ben cok yumurta agrisi suan yasiyorum benim suan 3günüm sabah aksam aliyorum bideprogestan vajinal aliyorum bide 4 yada 5ilac daha ama insallah bende hep kafaya taktim takiyorum bakalim 13de cpk heycanliyim

Sakın stres olma. Moral çok önemli. Ben iki tüp bebek tecrübemde bunu anladım. İlkinde çok stres oldum sürekli bunu düşünüyordum, olmadı maalesef. İkinci de tabiri caizse saldım çayıra, mevlam kayıra durumu yaşadım. Çok takmadım düşünmedim. Düşününce de hep amaaan zaten pozitif bu sefer takmaya gerek yok dedim, cidden pozitif çıktı. Lütfen stres olma canım

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Bu çocuklar bizi babalarından çok sevmek zorunda
Doğru söylüyosun canım aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da ben hiç bişey istemem.

Cok tessekür ederim canim evet doktorda bana aynisini dedi elde olmuyor basen hayirlisi allahdan canim sen tüpbebek yaptirdin kac yumurta toplandi transver nasil yapiliyor

Doğru söylüyosun canım aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da ben hiç bişey istemem.
Amin bende cok cok istiyorum bizde bide esim cok düsgün cocuklara cok sorunu oldugunu duydugunda cok üzüldü ama ben onu hep mutive ettim asaglamak kizmak olmas hepimizin basina gele bilir canim esim onu cok seviyorum onu sevdiyim icin cocuklarimin babasi olcagi zaman cocuklarimida okadar sevcem

Cok tessekür ederim canim evet doktorda bana aynisini dedi elde olmuyor basen hayirlisi allahdan canim sen tüpbebek yaptirdin kac yumurta toplandi transver nasil yapiliyor

Canım bende 2 yumurta toplantı, ikisi de döllendi ve transfer edildi, biri tuttu. Şuan tek yavrum var. Allah'ım ona sağlık versin, çok şükür

Canım bende 2 yumurta toplantı, ikisi de döllendi ve transfer edildi, biri tuttu. Şuan tek yavrum var. Allah'ım ona sağlık versin, çok şükür
Benim 23 yumurtam toplandi 8tanesi bekliyor beni dondurduk cok yumurta toplandi diye saglik acisindan simdi bu ay transfer olcak bizde iki tane transver ettireces ikiz olur umuduyla 51kalite var 3 tanede 2kalite hayirlisi allahdan canim.

Bende crionne

Ben 14 haftalıkken bıraktım, bende dediğin gibi bir sıkıntı olmadı, miğde yanması yaptı oda ilacın içinde yazıyor. cildin çok hassas olabilir ilk yaptığından beri oluyorsa ilaca karşı hassas olabilirsin, tüp bebek merkezini arayıp bir sorsana belki bir sebebi vardır ben kafama takılan herşeyi arayıp sormuştum sağolsunlar oradakiler bana çok yardımcı oldular. Bende crinone jelin kalıntıları gelmişti çok korkmuştum beyaz, koyu kahve. Jeli yaptıktan sonra 15-20 dk yürüyüş yapmak gerekli ben bunu diğer iki denememde ne yazıkki bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…