Bende yeni basladim o jeli cuma günü transver olcam dua ederseniz sevinirim
12. Haftaya kadar mı kullanacaksın canım.Arkadaşlar şuan 10 hafta + 6 günlük gebeyim. İkinci tüp bebek denememle gebe kaldım. Aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben artık çok zorlanıyorum, vajina girişi baya tahriş oldu. Kullanırken baya canımı yakıyor artık. Bunun bir çözümü var mı? Bir de bu jeli kullanan hamişler, kaç haftaya kadar kullandınız??
12. Haftaya kadar mı kullanacaksın canım.
Bence ilacı keser artık canım çok şükür riskli dönemi baya atlatmışsın .Henüz doktorum bi'şey söylemedi canım. O yüzden sizlere danışmak istedim. Özellikle son bir haftadır inanılmaz canım yanıyor tüpü sokarken. Haftaya kontrolüm var inşallah ilacı eser.
Amin canim cok zor bi durumAllahım inşallah pozitif sonuç almanızı nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bence ilacı keser artık canım çok şükür riskli dönemi baya atlatmışsın .
Jelimi diyon ben cok yumurta agrisi suan yasiyorum benim suan 3günüm sabah aksam aliyorum bideprogestan vajinal aliyorum bide 4 yada 5ilac daha ama insallah bende hep kafaya taktim takiyorum bakalim 13de cpk heycanliyimSen de kullanıyor musun peki canım? Başta pek zorlamıyor da zamanla biriktiği için sıkıntı oluyor tahminimce.
Ben de kullanıyorum canım. Dediğin gibi ilk zamanlar kolay oluyodu şimdi ben de zorlanıyorum.Sen de kullanıyor musun peki canım? Başta pek zorlamıyor da zamanla biriktiği için sıkıntı oluyor tahminimce.
Jelimi diyon ben cok yumurta agrisi suan yasiyorum benim suan 3günüm sabah aksam aliyorum bideprogestan vajinal aliyorum bide 4 yada 5ilac daha ama insallah bende hep kafaya taktim takiyorum bakalim 13de cpk heycanliyim
Ben de kullanıyorum canım. Dediğin gibi ilk zamanlar kolay oluyodu şimdi ben de zorlanıyorum.
Doğru söylüyosun canım aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da ben hiç bişey istemem.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBu çocuklar bizi babalarından çok sevmek zorunda
Cok tessekür ederim canim evet doktorda bana aynisini dedi elde olmuyor basen hayirlisi allahdan canim sen tüpbebek yaptirdin kac yumurta toplandi transver nasil yapiliyorSakın stres olma. Moral çok önemli. Ben iki tüp bebek tecrübemde bunu anladım. İlkinde çok stres oldum sürekli bunu düşünüyordum, olmadı maalesef. İkinci de tabiri caizse saldım çayıra, mevlam kayıra durumu yaşadım. Çok takmadım düşünmedim. Düşününce de hep amaaan zaten pozitif bu sefer takmaya gerek yok dedim, cidden pozitif çıktı. Lütfen stres olma canım
bu güzeldi güldürdün beni allah senide güldürsünAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBu çocuklar bizi babalarından çok sevmek zorunda
Amin bende cok cok istiyorum bizde bide esim cok düsgün cocuklara cok sorunu oldugunu duydugunda cok üzüldü ama ben onu hep mutive ettim asaglamak kizmak olmas hepimizin basina gele bilir canim esim onu cok seviyorum onu sevdiyim icin cocuklarimin babasi olcagi zaman cocuklarimida okadar sevcemDoğru söylüyosun canım aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da ben hiç bişey istemem.
Cok tessekür ederim canim evet doktorda bana aynisini dedi elde olmuyor basen hayirlisi allahdan canim sen tüpbebek yaptirdin kac yumurta toplandi transver nasil yapiliyor
bu güzeldi güldürdün beni allah senide güldürsün
Benim 23 yumurtam toplandi 8tanesi bekliyor beni dondurduk cok yumurta toplandi diye saglik acisindan simdi bu ay transfer olcak bizde iki tane transver ettireces ikiz olur umuduyla 51kalite var 3 tanede 2kalite hayirlisi allahdan canim.Canım bende 2 yumurta toplantı, ikisi de döllendi ve transfer edildi, biri tuttu. Şuan tek yavrum var. Allah'ım ona sağlık versin, çok şükür
Arkadaşlar şuan 10 hafta + 6 günlük gebeyim. İkinci tüp bebek denememle gebe kaldım. Aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben artık çok zorlanıyorum, vajina girişi baya tahriş oldu. Kullanırken baya canımı yakıyor artık. Bunun bir çözümü var mı? Bir de bu jeli kullanan hamişler, kaç haftaya kadar kullandınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?