Bende crionne
Ben 14 haftalıkken bıraktım, bende dediğin gibi bir sıkıntı olmadı, miğde yanması yaptı oda ilacın içinde yazıyor. cildin çok hassas olabilir ilk yaptığından beri oluyorsa ilaca karşı hassas olabilirsin, tüp bebek merkezini arayıp bir sorsana belki bir sebebi vardır ben kafama takılan herşeyi arayıp sormuştum sağolsunlar oradakiler bana çok yardımcı oldular. Bende crinone jelin kalıntıları gelmişti çok korkmuştum beyaz, koyu kahve. Jeli yaptıktan sonra 15-20 dk yürüyüş yapmak gerekli ben bunu diğer iki denememde ne yazıkki bilmiyordum.
Benim 23 yumurtam toplandi 8tanesi bekliyor beni dondurduk cok yumurta toplandi diye saglik acisindan simdi bu ay transfer olcak bizde iki tane transver ettireces ikiz olur umuduyla 51kalite var 3 tanede 2kalite hayirlisi allahdan canim.
Canım son 1 -1,5 haftadır sıkıntılı. Sanki giriş iyice daraldı da yara oldu gibi.
Allah şifa versin canım bol bol su iç, daralma bende hissetmiştim jel progeston hormonu olduğu için rahmi kalınlaştırıyor.
Merhaba arkadaslar bu jelle ilgili bir sorum olacakti size yardimci olabilecek varmi
Jelin tepesini cikartinca azcik tasiyo onu etrafina sürup kolayca girmesini saglayabilirsiniz. Oyle tahris etmiuorCanım son 1 -1,5 haftadır sıkıntılı. Sanki giriş iyice daraldı da yara oldu gibi.
Merhaba inş sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almışsınozdır .ben de aplikatörün başını kırdığımda jel dışarı çıkıyor nasıl kullanıyorsunuz acaba?Çok teşekkür ederim ama cevabi mi buldum sanırım opu sonra bende bu jele basladim pazar transferim var aplikatorun ucunu kirdigimda jel biraz dışarı gidiyordu kafAma takılmıştı ama artık hiç jel çıkmıyor tam doz oluyor
Malesef kucagim bombos ben igne ile bir delik aciyordum o zaman hic disari cikmiyorduMerhaba inş sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almışsınozdır .ben de aplikatörün başını kırdığımda jel dışarı çıkıyor nasıl kullanıyorsunuz acaba?
Çok üzüldüm canım.Inş en kısa zamanda üzüntülerinizi unutturacak mutluluğa kavuşursunuz.Malesef kucagim bombos ben igne ile bir delik aciyordum o zaman hic disari cikmiyordu
Amin hepimiz insallahÇok üzüldüm canım.Inş en kısa zamanda üzüntülerinizi unutturacak mutluluğa kavuşursunuz.
Sırt üstü uzan canım dizlerini kır..Selam ;
Ben bu jelin uygulamasında çok zorluk çekiyorum. Bunun kolay bir yolu var mı
Çok teşekkür ederim, ay baya bi stres yaptım sıkıyorum tekrar çıkıyor, sanırım yeterince ilerletmiyorumSırt üstü uzan canım dizlerini kır..
Jelin kırdıgimiz yerini çat diye cevirerek koparma.Bir sağ bir sol şeklinde itikle kendiliğinden kopacak kendiliginden kopmassa tırtıklı kalıyor ve acıtıyor ucu.
Daha sonra yavaşça itikle jeli sık tamamen.Sıkılı bir şekilde geri çıkart.5 dk uzan 15 -20dk yürü.
Bana böyle anlattılar ve bu sekilde yapıyorum hiç bi sıkıntı olmadi
İlaveten bir şey söyleyeyim , bulunduğunuz yerlerde rakım 1000 mt sen yüksekse bir iğneyle delmeniz gerekiyor açtığınızda jelin pörtlememesi için. Prospektüsünde de öyle yazıyor zaten dikkatten kaçmış olabilirSırt üstü uzan canım dizlerini kır..
Jelin kırdıgimiz yerini çat diye cevirerek koparma.Bir sağ bir sol şeklinde itikle kendiliğinden kopacak kendiliginden kopmassa tırtıklı kalıyor ve acıtıyor ucu.
Daha sonra yavaşça itikle jeli sık tamamen.Sıkılı bir şekilde geri çıkart.5 dk uzan 15 -20dk yürü.
Bana böyle anlattılar ve bu sekilde yapıyorum hiç bi sıkıntı olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?