Crinone jel :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yb13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım son 1 -1,5 haftadır sıkıntılı. Sanki giriş iyice daraldı da yara oldu gibi.

Benim 23 yumurtam toplandi 8tanesi bekliyor beni dondurduk cok yumurta toplandi diye saglik acisindan simdi bu ay transfer olcak bizde iki tane transver ettireces ikiz olur umuduyla 51kalite var 3 tanede 2kalite hayirlisi allahdan canim.

Maşallah canım benim. Allahım gönlüne göre versin inşallah. Hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz birlikte

Canım son 1 -1,5 haftadır sıkıntılı. Sanki giriş iyice daraldı da yara oldu gibi.

Allah şifa versin canım bol bol su iç, daralma bende hissetmiştim jel progeston hormonu olduğu için rahmi kalınlaştırıyor.

Merhaba arkadaslar bu jelle ilgili bir sorum olacakti size yardimci olabilecek varmi

Çok teşekkür ederim ama cevabi mi buldum sanırım opu sonra bende bu jele basladim pazar transferim var aplikatorun ucunu kirdigimda jel biraz dışarı gidiyordu kafAma takılmıştı ama artık hiç jel çıkmıyor tam doz oluyor

Merhaba arkadaşlar jel yerine igne kullana bilirsin Progastan igne doktoruna danış. Ben 6+3 gunluge kadar igne kullandım. Artık yer kalmadığı için jele dondurdu. Selamlar herkeze allah bu duyguları tatdırsın.

Mrb hamisler bendede cikolata kisti vardi 8ay denemeden sonra kendiligimden hamile kaldim ama dr dusuk ihtimaline karsi banada bu jelden 2kutu yazdi ben zar zor 1kutuyu bitirdim digerindende 3-4tane kullandim sonra dr a birakmak istedigimi soyledim onuda bitir bidaha yazmayiz dedi ama ben kullanamadim kotu koku oluyor midem bulaniyor ve cok da canimi yakiyor kesinlikle ileri gitmiyor acaba bebise zarari olurmu ultrasonda hersey yolunda gorunuyo ama tedirginim su an 9.haftam

Merhaba inş sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almışsınozdır .ben de aplikatörün başını kırdığımda jel dışarı çıkıyor nasıl kullanıyorsunuz acaba?

Merhaba inş sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almışsınozdır .ben de aplikatörün başını kırdığımda jel dışarı çıkıyor nasıl kullanıyorsunuz acaba?
Malesef kucagim bombos ben igne ile bir delik aciyordum o zaman hic disari cikmiyordu

Selam ;
Ben bu jelin uygulamasında çok zorluk çekiyorum. Bunun kolay bir yolu var mı

Selam ;
Ben bu jelin uygulamasında çok zorluk çekiyorum. Bunun kolay bir yolu var mı
Sırt üstü uzan canım dizlerini kır..
Jelin kırdıgimiz yerini çat diye cevirerek koparma.Bir sağ bir sol şeklinde itikle kendiliğinden kopacak kendiliginden kopmassa tırtıklı kalıyor ve acıtıyor ucu.
Daha sonra yavaşça itikle jeli sık tamamen.Sıkılı bir şekilde geri çıkart.5 dk uzan 15 -20dk yürü.
Bana böyle anlattılar ve bu sekilde yapıyorum hiç bi sıkıntı olmadi

Çok teşekkür ederim, ay baya bi stres yaptım sıkıyorum tekrar çıkıyor, sanırım yeterince ilerletmiyorum

İlaveten bir şey söyleyeyim , bulunduğunuz yerlerde rakım 1000 mt sen yüksekse bir iğneyle delmeniz gerekiyor açtığınızda jelin pörtlememesi için. Prospektüsünde de öyle yazıyor zaten dikkatten kaçmış olabilir

Arkadaşlar biri bnaa acil cevap versin ven her actigimda disari cikio bu bni tedirgin ediyo hadi yapiyorum sonra bu seferde ertesi gun vajinamin uyguliguladigim yer beyaz tortu ile kaplanmis yikasam mikrop kapar diye korkuyorum yikamasam kulak cubuguyla tmizlesem tahris rderim diye korkuyorum nolur acil cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…