• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz. 🧿 Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.

Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız. 🧿🧿
😄😄😄 kız biz bekarligi biliyoruz güzel hiç bir yanı yok. Ama siz evliliği bilmiyorsunuz ki güzel mi kötü mü söyleyesiniz😄😄 bi kere evlenince hayat arkadaşın oluyor en iyi arkadaşın oluyor onunla egleniyorsun geziyorsun film izliyosun birlikte yemek yapiyosun. Baba evinde bunların hangi biri yapılıyor. 😛

😄😄😄 kız biz bekarligi biliyoruz güzel hiç bir yanı yok. Ama siz evliliği bilmiyorsunuz ki güzel mi kötü mü söyleyesiniz😄😄 bi kere evlenince hayat arkadaşın oluyor en iyi arkadaşın oluyor onunla egleniyorsun geziyorsun film izliyosun birlikte yemek yapiyosun. Baba evinde bunların hangi biri yapılıyor. 😛
Nıç nıç kocayı sebetlemişlerde var burda😌

Mantigli 😐 ama beklenen foto degil dedi ya bxbxbxbxh herkes bi degisik bxbxbxb
O da bir şey mi? Ben karşıdan karşıya geçerken yanimdakine "araç geliyor dur" demek yerine heyecandan "bu çok tehlikeliii" diyen insanım. 😂😂
Araçta yolcu koltuğunda yola bakıp, şoföre gelen araç var bekle demek yerine korkudan "mesguuuul" diye bağıran insanım. Bence her şey normal.

Baba evinde ultra kaliteli zaman geçiren ben buna nereyle gülünür bilemedim 😅😅

Back
X