Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gugilda kafayı yemis
MantigliSenden hiç beklemediğimiz fotoğraflar bunlar.
Boyut sorun oluyordur kız.
Çılgın bekar BurhanBurhan adin cikmis 9 a inmez 8 enxbxjxjxj
Ay şişerim kız vallaha şişerim özelden atın
Ayaklı kütüphanem yaaKonu başlığına 3 × koymak isterken; devasa 3 tane X koymuş olarak algılanmıştır sistem tarafından. 3 x ; 18+ içeriği ifade ediyor; o yüzden de içerik kaldırma gelmiştir.
Konu başlığına 3 × koymak isterken; devasa 3 tane X koymuş olarak algılanmıştır sistem tarafından. 3 x ; 18+ içeriği ifade ediyor; o yüzden de içerik kaldırma gelmiştir.
Müfettiş GecıtKonu başlığına 3 × koymak isterken; devasa 3 tane X koymuş olarak algılanmıştır sistem tarafından. 3 x ; 18+ içeriği ifade ediyor; o yüzden de içerik kaldırma gelmiştir.
Sanki bilgisayarla yazisiyo gibi di miBen sizden ciddi ciddi korkmaya basladim...
Şuan küsüzen bekar benim besbekarım
adam anasıyla geziyor
Bilgisayar sermini görünce ayağa kalkıyodurSanki bilgisayarla yazisiyo gibi di mi![]()
Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz.Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.
Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız.![]()
Koca koca diyeceğine azıcık forumlarda gez, +18 lere doğru bulursun zatenLink bekliyorum konuyu merak ettim![]()
Nıç nıç kocayı sebetlemişlerde var burdakız biz bekarligi biliyoruz güzel hiç bir yanı yok. Ama siz evliliği bilmiyorsunuz ki güzel mi kötü mü söyleyesiniz
bi kere evlenince hayat arkadaşın oluyor en iyi arkadaşın oluyor onunla egleniyorsun geziyorsun film izliyosun birlikte yemek yapiyosun. Baba evinde bunların hangi biri yapılıyor.
![]()
Sanki bilgisayarla yazisiyo gibi di mi![]()
O da bir şey mi? Ben karşıdan karşıya geçerken yanimdakine "araç geliyor dur" demek yerine heyecandan "bu çok tehlikeliii" diyen insanım.Mantigliama beklenen foto degil dedi ya bxbxbxbxh herkes bi degisik bxbxbxb
Onlar yanlış evlilik yapanlar. Doğru insanı bulduysan evlilik çok güzel birsey isteyen herkese nasip olsunNıç nıç kocayı sebetlemişlerde var burda![]()
iyi ki sepetlemişsin, şeyi yamulasıcaNıç nıç kocayı sebetlemişlerde var burda![]()
Baba evinde ultra kaliteli zaman geçiren ben buna nereyle gülünür bilemedimkız biz bekarligi biliyoruz güzel hiç bir yanı yok. Ama siz evliliği bilmiyorsunuz ki güzel mi kötü mü söyleyesiniz
bi kere evlenince hayat arkadaşın oluyor en iyi arkadaşın oluyor onunla egleniyorsun geziyorsun film izliyosun birlikte yemek yapiyosun. Baba evinde bunların hangi biri yapılıyor.
![]()