- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.006
- 528
Allah sana da nasip etsin kuzum mu diyorsun şimdiOnlar yanlış evlilik yapanlar. Doğru insanı bulduysan evlilik çok güzel birsey isteyen herkese nasip olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana da nasip etsin kuzum mu diyorsun şimdiOnlar yanlış evlilik yapanlar. Doğru insanı bulduysan evlilik çok güzel birsey isteyen herkese nasip olsun
Baba evinde bizde kaliteli zaman geçirdik diyorum ya bekarligi biz tattık ama evliliği siz tatmadinizBaba evinde ultra kaliteli zaman geçiren ben buna nereyle gülünür bilemedim![]()
Doğru insan yolda yanlısa dönüşünce yanlıs evlilik yapmıs olmuyorsun.. adam göt oluyor sonradan yada götü kalkıyorOnlar yanlış evlilik yapanlar. Doğru insanı bulduysan evlilik çok güzel birsey isteyen herkese nasip olsun
Evet bi anda oluyor inan banaAllah sana da nasip etsin kuzum mu diyorsun şimdi
Kazanıcam bu sene oğuzlardan hayır yokLeyla da çok hırslı hazırlanıyor sınava![]()
Ögghh kusucam hatırladıkça tattıkta ne oldu bacımBaba evinde bizde kaliteli zaman geçirdik diyorum ya bekarligi biz tattık ama evliliği siz tatmadiniz![]()
Evet çok hırslıyım yurt dışına çıkıcam Oğuz’ların da Allah belasını versinçok hırslı hazırlanıyosun dimi![]()
Maalesef ki söylediğin doğru. Allah öyle insanlardan uzak tutsunDoğru insan yolda yanlısa dönüşünce yanlıs evlilik yapmıs olmuyorsun.. adam göt oluyor sonradan yada götü kalkıyor
Kız ne kusucan, sensiz kalmış dağ ayısı. Allah belasını vermiş zaten. Bende bu akşam sana yürüyor gibiiyim ana hayrolsunÖgghh kusucam hatırladıkça tattıkta ne oldu bacım![]()
![]()
Ben hdhdhdh benzemiyo muyum olm kendimeKim bu
Sen evli misin anlamadimÖgghh kusucam hatırladıkça tattıkta ne oldu bacım![]()
![]()
Tatlı gülüşş pek yaraşırrr gözlerii ömree bedell gel bana her gece sennnnnKız ne kusucan, sensiz kalmış dağ ayısı. Allah belasını vermiş zaten. Bende bu akşam sana yürüyor gibiiyim ana hayrolsun![]()
Al baska koydum benzettin minsimdiKim bu
Kocanızada cok güvenmeyin yani burda bosananların hepsi cok güvenenlerden biride benim… ooo harika evliliğim bulutların üstündeydim allah seni inandırsın öylesine sevilme görmemiştr gözün.. sonra bi bakıyosun o göklerden aşagı yuvarlamıs.. basınıza gelmez umarım ama herseyde yanlıslk payı vardır % 0.01 bile olsa bu payı hep aklnzn bi kösesinde tutunMaalesef ki söylediğin doğru. Allah öyle insanlardan uzak tutsun