• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Kocanızada cok güvenmeyin yani burda bosananların hepsi cok güvenenlerden biride benim… ooo harika evliliğim bulutların üstündeydim allah seni inandırsın öylesine sevilme görmemiştr gözün.. sonra bi bakıyosun o göklerden aşagı yuvarlamıs.. basınıza gelmez umarım ama herseyde yanlıslk payı vardır % 0.01 bile olsa bu payı hep aklnzn bi kösesinde tutun
😔😔 rabbim bundan sonraki hayatında gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin. Dediğini anlayabiliyorum etrafımda çok var gerçekten zor bir durum. O kadar emek veriyosun mutlusun sanıyorsun her şey boşmuş onu anliyosun. İnsan sevgilisinden böyle bi darbe alınca bile nasıl üzülüyor karalar bağlıyor. Evli oldugun insanla böyle durum yaşamak eminim daha zordur. Rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın. Üzülme sen değil o kaybetti🌸

Kız ne kusucan, sensiz kalmış dağ ayısı. Allah belasını vermiş zaten. Bende bu akşam sana yürüyor gibiiyim ana hayrolsun 🤣🤣
bu gözlerim neler görüyor. gözümün önünde birbirlerini seviyorlar 😒

😔😔 rabbim bundan sonraki hayatında gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin. Dediğini anlayabiliyorum etrafımda çok var gerçekten zor bir durum. O kadar emek veriyosun mutlusun sanıyorsun her şey boşmuş onu anliyosun. İnsan sevgilisinden böyle bi darbe alınca bile nasıl üzülüyor karalar bağlıyor. Evli oldugun insanla böyle durum yaşamak eminim daha zordur. Rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın. Üzülme sen değil o kaybetti🌸
Teşekkürler sizide🙏🏻

Back
X