- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Biz ne bilelim anam aaaBen hdhdhdh benzemiyo muyum olm kendime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ne bilelim anam aaaBen hdhdhdh benzemiyo muyum olm kendime
Gelemem malum kociş var beni yolumdan şaşırtmaTatlıyı gülüşş pek yaraşırrr gözlerii ömree bedell gel bana her gece sennnnn![]()
Al baska koydum benzettin minsimdi
Evli olduğumu düşününce benim sıfatul eşgal aynen bu şekil kskskskeks
Boşandım geçen seneSen evli misin anlamadim![]()
Senin de mi aldatma mevzusuBoşandım geçen sene
O gün nasıl mutsuzsan hücrelerine işlemiş ollmmm bu neeeAl baska koydum benzettin minsimdi
Banaaa umutlar verdin yazıklar olsunGelemem malum kociş var beni yolumdan şaşırtma![]()
Sen at fotoyu 3 güne evlisin ben sana diyimBuraya foto atardım ama evliler nazar eder
Kocanızada cok güvenmeyin yani burda bosananların hepsi cok güvenenlerden biride benim… ooo harika evliliğim bulutların üstündeydim allah seni inandırsın öylesine sevilme görmemiştr gözün.. sonra bi bakıyosun o göklerden aşagı yuvarlamıs.. basınıza gelmez umarım ama herseyde yanlıslk payı vardır % 0.01 bile olsa bu payı hep aklnzn bi kösesinde tutun
Ondan da geri kalmamıştır kesinSenin de mi aldatma mevzusu
Kizim annemi gezdiriyorup kapi kapi anam aglamis kolay mi saniyonusjfhfhfO gün nasıl mutsuzsan hücrelerine işlemiş ollmmm bu neee![]()
bu gözlerim neler görüyor. gözümün önünde birbirlerini seviyorlarKız ne kusucan, sensiz kalmış dağ ayısı. Allah belasını vermiş zaten. Bende bu akşam sana yürüyor gibiiyim ana hayrolsun![]()
Gız biz gördüj onu bigün sarhosken baya taaaşşşş gbi hatunBiz ne bilelim anam aaa![]()
Senin umutlanasın varmış, ben zinhar vermedimBanaaa umutlar verdin yazıklar olsun![]()
Teşekkürler siziderabbim bundan sonraki hayatında gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin. Dediğini anlayabiliyorum etrafımda çok var gerçekten zor bir durum. O kadar emek veriyosun mutlusun sanıyorsun her şey boşmuş onu anliyosun. İnsan sevgilisinden böyle bi darbe alınca bile nasıl üzülüyor karalar bağlıyor. Evli oldugun insanla böyle durum yaşamak eminim daha zordur. Rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın. Üzülme sen değil o kaybetti
![]()
Şimdi gidip sevgilim beni kocasıyla aldatıyor diye konu açıcamSenin umutlanasın varmış, ben zinhar vermedim![]()
Anamı masaja götürüp bide surat yemem geldi aklıma asdffKizim annemi gezdiriyorup kapi kapi anam aglamis kolay mi saniyonusjfhfhf